Kedden egy farmingtoni középiskolai tanárnőt vádoltak meg azzal, hogy háromszor is lefeküdt egy fiatalkorú tanítványával. A pedagógus az ügy miatt fizetés nélküli szabadságra küldték, férje pedig beadta a válókeresetet.

Újabb tanár-diák szexes sztori látott napvilágot: a matektanáros eset után most a farmingtoni Davis High School iskola egyik tanárnőjét vádolták meg azzal kedden, hogy több alkalommal is szexelt egy volt diákkal – írta a deseretnews.com. A dokumentumok tanúsága szerint a fiatalkorú fiú azt vallotta a rendőrségnek, hogy szeptember 30. és január 1. között, amikor ő még csak 16-17 éves volt, háromszor is szexelt a 34 éves Brianne Land Altice-szel. Az ügyész szerint "az alperes speciális bizalmi kapcsolatban volt" a fiatalkorúval.

Alticet eredetileg októberben tartóztatták le. Azzal gyanúsították, hogy szexuális kapcsolata volt a 17 éves diákkal, akivel több alkalommal is, többek között a South Weber-i házukban és a parkban is lefeküdt. A tini állítólag képes volt pontosan leírni Altice otthonának az elrendezését, és a tetoválásokat a nő testén. A Davis megyei kerületi ügyész hivatala kedden azt nyilatkozta, hogy a vizsgálatok még folyamatban vannak, még mindig nyomoznak, hogy vannak-e más érintett áldozatok az ügyben.

Altice-t októberben fizetés nélküli szabadságra küldték az iskolából a vizsgálat miatt. Az asszony 2004-ben előkészítőként kezdett el tanítani a kerületi Wasatch Általános Iskolában. 2005-ben mint angol tanár dolgozott a Sunset Junior High-ban, 2012. augusztusától pedig angoltanárként tanított a középiskolában. A bírósági feljegyzések szerint a nő férje novemberben beadta a válópert.