Egy connecticuti tanárnőt azzal vádolnak, hogy otthonában négyszer szexelt egyik diákjával. Egyelőre nem tudni, hogyan buktak le. Az iskola még nem kommentálta a történteket.

Lassan valóban rovatot szentelhetnénk a diákjukkal szexelő tanárnőknek, amelybe most a connecticuti Meghan Eagent is iktathatnánk. A New York Daily News szerint a 25 éves Eagen Waterbury városkájában tanított testnevelést, szabadidejében néha szexelt is egy tanítványával. Most négyrendbeli nemi erőszakkal vádolják.

Eagen úgy tűnik, tanult elődei hibájából, és az iskolában nem adta különösebb jelét a vonzódásnak. Kiszemelt diákjával mindig saját lakásán találkoztak és feküdtek le, összesen négy alkalommal a vádak szerint. 2013 decembere és 2014 januárja között találkozgattak, és nem tudni, miként buktak le. A nőt őrizetbe vették, a hírre az iskola diákjai a Twitterre özönlöttek, hogy kibeszéljék a történteket, amiket az érintett Crosby High School nevű középiskola nem kommentált. Eagen munkaviszonyát felfüggesztették, de szabadlábon védekezhet, mert kifizette a 100 ezer dollárnyos (22,5 millió forint) óvadékot. Következő tárgyalása február 25-én várható.


Nagyobb térképre váltás

A legutóbbi tanár-diák szexek

  • 2013. december 18-án egy farmingtoni (USA) középiskolai tanárnőt vádoltak meg azzal, hogy háromszor is lefeküdt egy fiatalkorú tanítványával.
  • Ugyanezen a napon egy angol matektanár több mint öt év börtönt kapott, mert 15 éves tanítványával szerelembe esett és Franciaországba szöktette a lányt.
  • Egy negyvenes éveiben járó egri tanár felvételeket is készített arról, hogy lefekszik diákjaival.
  • Legutóbb arról írtunk, egy csepeli tanár a gyanú szerint több tíz diákjával erőszakoskodott.