Meglepően sokszor derül ki, hogy egy tanárnő elcsábította kiskorú diákját. Még meglepőbb, hogy ezekben a tanárnőkben sok a közös vonás: szeretnek autókban szexelni, meztelen fotókat küldözgetni magukról, többeknek van közük a valláshoz és néha az is előfordul, hogy életük szerelmét találják meg a tanítványaikban. Ismerje meg néhányukat!

Debra Lafave – a jónő

Középiskolai tanárnő, aki többször is lefeküdt tizennégy éves diákjával. Egyik alkalommal egy kocsi hátsó ülésén csinálták – az autót a fiú tizenöt éves unokatestvére vezette. Az akkor huszonhárom éves, csinos floridai nő friss házasként bukott le. Bipoláris zavarral diagnosztizálták, ami a hivatalos álláspont szerint indokolja a kiszámíthatatlan hangulatingadozásait, nimfomán hajlamait és gyenge ítélőképességét mániás szakaszaiban.

Brianne Land Altice – akire a diák mászott rá

A harmincnégy éves tanárnő egy tizenhat éves diákkal kezdett szexuális kapcsolatba. Pontosabban inkább a fiú kezdte az ügyet. A diákfiú kihallgatása során elmondta, az egész azzal indult, hogy elkezdett bókolni a tanárnőnek.

Naponta négyszer-ötször is elmondta neki, milyen jól néz ki, majd elkezdett lógni az óráiról, hogy ott lehessen Altice óráin. Ennek érdekében hazudozni is elkezdett arról, miért hiányzik annyit. Aztán üzeneteket hagyott az asztalán olyan kérdésekkel, mint „mikor kapok csókot?”, vagy „ha tizennyolc lennék, randiznál velem?”. A tanárnő egy idő után nem helyett talánnal kezdett el válaszolgatni az indiszkrét kérdésekre, állította a fiú.

Elkezdtek találkozgatni egy közeli templom parkolójában, ahol egy ideig csak a csókig mentek el, majd a csókokat pár alkalom után szex követte. Összesen háromszor feküdtek le egymással, majd a fiú kiszállt a dologból. Egyébként minden tantárgyból vagy megbukott, vagy gyenge jeggyel zárt, kivéve Altice kurzusából.

Az ügy abszolút aktuális, a június harmadikai tárgyalásról készült videót itt nézheti meg, melyben a bíró elutasítja a nő felmentési kérelmét, de korábban is írtunk már erről az ügyről itt.

Mary Kay Letoumeau – a szerelmes

Általános iskolai tanárnő volt, 1997-ben hat év letöltendőt kapott, mert viszonyt folytatott egy tizenkét éves diákkal, és bár próbaidőre bocsátották, megszegte a feltételeket. A nő akkor harmincöt éves volt, házas, négy gyerek anyja. Legelső találkozásuk akkor történt, mikor a fiú – Vili Fualaau – második osztályos volt. Akkor még semmi sem történt köztük, viszont mikor Vili hatodikos lett, elkezdődött a bizarr kapcsolat. Ez volt 1996-ban, '97-ben pedig a tanárnő gyereket szült Fualaaunak. Ekkor már zajlottak a tárgyalások, de Mary Kay óvadék ellenében szabadlábon volt. Leült hat hónapot, majd kiengedték, ekkor újra teherbe esett a fiútól. Második lányukat a börtönben szülte meg. Mikor 2004-ben végleg elhagyhatta a börtönt, összeházasodott egykori diákjával, felvette a Fualaau nevet és azóta is boldogan élnek.

Meghan Eagan – a tornatanár

Ez az eset is idei, a tesitanár, akiről már szintén írtunk egyszer, állítólag négyszer szexelt az egyik diákjával. Rendőrségi fotóján egy bő bézs szupermenes pólót visel, az arckifejezése pedig egész laza, nézze meg! Egyébként a diákok twitter posztokban reagáltak az esetre, például így: „Miss Eagen szexelt egy diákkal, hahahahahahaha, tudtam!”.

Pamela Rogers Turner – a visszaeső

Pamela Rogers egy általános iskolai tanárnő, aki egy tizenhárom éves diákkal feküdt le többször is, egyszer például az iskola tornatermében. Kilenc hónap börtönbüntetést kellett letöltenie 2005-ben, majd próbaidőre kiengedték. Rogers azonban nem tanult a hibájából, szabadulása után 2006-ban újra letartóztatták, amiért ugyanannak a fiúnak szexuális tartalmú fotókat, videókat és képeket küldött. Ha kíváncsi az egyik ilyen videóra, ide kattintva megnézheti. 2012 novemberében újra szabadlábra helyezték, kiváló magaviselete miatt.

Sandra „Beth” Geisel – a katolikus veszély

Angolt tanított egy katolikus fiúiskolában. Háromszor szexelt egy tizenhat éves diákkal 2005 májusában, egyszer például az iskola focistadionjában – írja a foxnews.com. David Soares ügyvéd szerint olyan vádak is felmerültek, miszerint a tanárnő a gyerekeket két osztálykiránduláson is alkohollal itatta. Később egy névtelen levél érkezett az iskola igazgatóságához, amelyben aggódó szülők arról számoltak be, hogy az legutóbbi kirándulás során Geisel állítólag annyira részeg volt, hogy alig bírt állni, és négy gyereknek kellett visszacipelnie őt a szállásukra.

A levél szerint az ominózus kirándulás után a tanulók között olyan fotók keringtek Geiselről, amelyeken pár úszónadrágos diákfiúval áll, ő alig egy szál bikiniben, a keze a fiúk fenekén. Továbbá arról is beszámolnak, mennyire aggasztó a tény, miszerint az irodájába rendkívül gyakran térnek be helyes diákok, az ajtó mindig csukva van, és a szobának nincs ablaka. 2005 júniusában a katolikus iskola kirúgta Geiselt, miután rajtakapták egy tizenhét éves fiúval egy parkoló autóban. Később még két tizenhét évessel való szexuális viszonnyal gyanúsították meg, de ezekért az esetekért nem kapott büntetést, hiszen az államban hatályos törvények szerint ilyen ügyekben tizenhét év a korhatár. 2005 szeptemberében emeltek ellene vádat, végül hat hónapot ült.

Heather Lynne Zeo – a keresztény matekos

A harminchét éves matektanárnő egy tizenhét éves diákkal keveredett szexuális viszonyba. A nő Facebookon kereste fel a fiút, ahol elkezdtek csetszexelni. A utóbb azt állította, a való életben is voltak aktusok, Zeo kocsijában és a tantermében. A nő beismerte tetteit, ezután egy másik fiú is felkereste a rendőrséget, hogy elmondja, Zeo neki is írogatott szexuális tartalmú Facebook üzeneteket.  Ezekben felajánlotta, hogy keresse meg őt egyszer az osztályteremben, amit végül a fiú sosem tett meg.

Zeo a tanítás mellett zenél is, ráadásul nem is akárhogy, keresztény dalokat énekel. Van egy weboldala is, ahol publikálta a keresztény üzenetekkel teletűzdelt dalait és olyan dalait is, amelyekkel könnyebben megy a matektanulás. 2010-ben a bíróság bűnösnek ítéltem mehetett a börtönbe.

Kristin Leone - a fogdosós

Társadalomtudományt tanított egy középiskolában, ahol minden azzal kezdődött, hogy egy tizenhat éves fiú egy délutáni korrepetálás során megfogta a tanárnő kezeit, majd rátetette a péniszére. Leone nem ellenkezett, élvezte a helyzetet, ott is tartotta kezeit pár percig. Pár nappal később a tanárnő áthívta a fiút lakására, ahol az ismételt tapizás után szexeltek is.

Munkahelyén, a Clifton gimnáziumban több szexbotrány is kirobbant. 2011-ben három lány is állította, megerőszakolták, illetve szexuálisan zaklatták őket más diákok. 2010-ben pedig a korábbi igazgatót vádolták azzal, hogy egy privát fogadóórán mutogatta magát egy anyukának, aki a részképesség-zavaros gyereke ügyében akart volna beszélni a férfival.

Sarah Jones - az amerikai pite

Volt pom-pomlány csapatkapitány, aki egy tizenhét éves fiúval feküdt le. A fiú – Cody York – most húsz éves, tavaly eljegyezte Jonest – íjra a New York Daily News. "Ilyeneket mond nekem, 'Sarah, olyan gyönyörű vagy a rendőrségi fotódon', az ilyenekből tudom, hogy igazán szeret." – meséli Jones Cody York-ról. York pedig így vélekedik: "Mindig úgy tekintettem rá, mint egy közeli barátra. Ő volt a támaszom, ami az iskolán kívül egyre csak erősödött. Igen, megérte a dolog. Bár azt, hogy ebből bírósági ügy lesz, soha nem gondoltam volna."

További érdekessége a dolognak, hogy 2012-ben az MTV-n futó Jersey Shore alkotói megkeresték Jones-t, hogy hadd készítsenek róla egy reality sorozatot. Habár a felkérés kapcsán a legtöbben felháborodtak, mondván beteg dolog ilyen példát állítani a főleg fiatalokból álló nézőközönség elé, a show-ból azóta sem lett semmi. Hogy miért, azt nem tudni. Várunk.

Brittni Colleps - a sokoldalú

Háromgyerekes családanya, tizenhat rendben találták bűnösnek diákjaival folytatott szexuális viszonyai miatt. A huszonnyolc éves angoltanár két hónapon keresztül szexelgetett otthonában a tanulókkal. Az ABC News cikkéből kiderül, videófelvétel is készült arról az esetről, mikor Colleps négy, tizennyolc-tizenkilenc éves diákjával orgiázik. És habár Texas állam törvényei szerint ilyen idősen már nyugodtan szexelhet az ember, általános és középiskolai tanár diákjával nem keveredhet ilyen ügybe, ezt tiltják a törvények.

Brittni Colleps és a fiúcsapat sztorija egy ártatlan sms-sel kezdődött, melyben Colleps azt kérdezte az egyik atléta fiútól, mikor kezdődik a baseball meccs. Pár héttel később viszont már egész más tartalmú üzeneteket váltottak, összesen körülbelül háromszáz oldalnyi sms íródott, amelyek nagy része szexuális töltetű volt. „Bent ülnek az óráján, mikor elkezd mindenféle szexi dolgot írni, például, hogy mit szeretne, hogy csináljanak a testével” – mondja a kerületi ügyész. „Ilyeneket írt sms-ben, hogy szereti a hajhúzást, harapdálást, karmolászást, szereti, ha elfenekelik, de még azt is, ha fojtogatják.”

2011 áprilisában áthívta magához az atlétát egy kis filmnézésre, ennek szex lett a vége. Ez megismétlődött még párszor, majd májusban a fiú vitte három haverját is. A hivatalos verzió egy vacsorameghívás volt, de persze nem az lett belőle, hanem egy orgia, szexi fehérneműkkel és szexjátékokkal. Ekkor készült a videó is, mely napokon belül szétterjedt az iskolában, a tanárnőt pedig öt nappal később letartóztatták. Pere folyamatban van, a férje, Christopher Colleps kitart mellette és segíti.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!