A színésznő csak férje, Ashton Kutcher unszolására nézte meg a pillanatok alatt híressé vált Susan Boyle előadását, de őt is azonnal lenyűgözte a Britain's Got Talent versenyzőjének előadása. Moore később a Twitteren vallotta be, hogy könnyekig meghatotta a 47 éves Susan Boyle torkából felhangzó Álmodtam egy álmot című szám, amit az elmúlt négy nap alatt 5,4 millióan néztek meg a Youtube-on. Az ötvenhez közeledő brit asszony a zsűrit és a nézőket is meglepte szombat esti előadásával, hirtelen jött sikerének pedig nagyon örül, mert végre talán lesz egy pasija is, akivel végre áteshet első szexuális élményén, sőt első alkalommal csókolózhat is.

Nnemcsak a közönséget, de a zsűrit is megdöbbentette a 47 éves Susan Boyle, amikor elkezdett énekelni a Britain's Got Talent című brit tehetségkutató szombati adásában. A Blackburn nevű faluból származó munkanélküli nő a Nyomorultak című musicalből adta elő az Álmodtam egy álmot című dalt, amivel akkora sikert aratott, hogy még a nézők is állva tapsoltak. A fiatalnak éppen nem mondható Boyle-nak a zsűri legkeményebb tagja, Simon Cowell még lemezszerződést is ajánlott, attól függetlenül, hogy az asszony nyeri-e meg a versenyt.

Ausztráliába is hívták fellépni

Boyle szombat esti előadását azóta 5,4 millióan nézték meg a Youtube-on, amit a 12 éves kora óta énekesnői karrierről álmodozó nő remélni sem mert. "Ez elképesztő, egyszerűen csodálatos. El sem tudom hinni, azt gondoltam, hogy végül az egész elsikkad. Fogalmam sem volt róla, hogy ez a produkció világméretű. Álmodni sem mertem arról, hogy egyszer ennyi ember láthatja az előadásomat. Nagyon meghatódtam" - nyilatkozta a The Sunnak Boyle. A 47 éves nőt már most több kontinensen szeretnék látni, érkezett már felkérés az Egyesült Államokból és Ausztráliából is, nem beszélve a folyamatos interjúáradatról.

A brit asszony többek között abban is reménykedik, hogy - ha már a sors így hozta - hírnevének és sikerének köszönhetően összeismerkedhet majd egy neki megfelelő férfival, és "megtanulhat ezt-azt": a középkorú hölgy ugyanis még szűz, de annyira, hogy még csak nem is csókolózott soha. Bár a Kiszel Tünde egykori különös ismertetőjelét is megszégyenítő szemöldökei talán mindenre magyarázatot adnak.

Demi Moore-t is meghatotta

Susan Boyle még sosem volt férfival

Susan Boyle előadását Ashton Kutcher és neje, Demi Moore is megnézték, bár Moore csak azután vette rá magát, hogy Kutcher nyaggatni kezdte érte - írja a lap. A 46 éves színésznő Twitter-oldalán vallotta be, könnyekig hatódott Boyle előadásától. A Britain's Got Talent egyik munkatársa szerint Boyle a színésznőnek is köszönheti, hogy napok alatt ennyire sikeres lett, Moore és Kutcher ugyanis belinkelték a videót Twitter-profiljukra, amit napi 1,4 millió ember követ. Ennek eredményeként az azóta már saját rajongói oldallal is rendelkező középkorú angol munkanélküli szűz előadásában elhangzott dal a hét közepére vezető slágerré vált.

A Pierce Morgan, Simon Cowell, Amanda Holden alkotta zsűri bízik benne, hogy Boyle legalább olyan sikeres lesz, mint a brit produkció első szériáját nyerő Paul Potts. Az egyszerű eladóból operaénekessé lett Potts győzelme óta 6 millió fontot halmozott fel, amit egészen biztosan nem mondhatunk el a magyar megasztárosokról. A háromtagú zsűrit már Boyle produkciója előtt egy nappal is nagy sokk érte: a pénteki adásban egy családanya mutatta meg lógó melleit a nyilvánosságnak, ám az ítészeknek bejött a produkció, így továbbjutott. Az asszony később bevallotta, gyerekkorában kétszer is megerőszakolták.