Dita von Teese egy kortárs testművész, most is csodás alkotás. Angelina Jolie most először barackszínű slafrokban lépdel ura mellett, Sharon Stone pedig megelégszik a combjának kiemelésével mellbimbója helyett. Telivér nőket kerestünk Heti trend összeállításunk számára és boldogok voltunk, hogy itt van nekünk Cannes.

Ki néz ki a legjobban?

A múlt héten az FHM Száz Bombázó partiján volt alkalmunk válogatni a Heti trend összeállításunk számára, ahol a magazin profiljához képest felöltözve szereplő nőket fotóztunk le, és az olvasóink szavazatai alapján Labancz Lilla, az FHM legjobb bombázójának választott színésznő nézett ki a legjobban lila selyemruhájában. A színésznőről további érdekességek, hogy a szája igazi, a melle félmillióba került. Ezen a héten is igyekeztünk telivér nőket választani az összeállításba, és ehhez remek alkalom a Cannes-i fesztivál, a világ egyik legnagyobb divatbemutatója.

Elsa Pataky stylisztja Beetlejuice

Hazahúz a szívünk, ezért elsőként a részben magyar származású, Spanyolországban élő színésznőt, Elsa Pataky-t mutatjuk be. A szabadidejében időnként meztelenül pózoló színésznő huszonévesen szerepelt először az Al salir de clase című sorozatban - amelyik voltaképpen a Beverly Hills 90210 egyik klónja volt –, de leginkább vadító zombiként lett ismert. Cannes-ba a horror királynője, a Captain Thunder című film kapcsán utazott, és a vörös szőnyegre egy Armani Privé fekete-fehér csíkos ruhát választott. Felvetődött bennünk, hogy Armani alvállalkozónak adta ki a munkát, és Pataky ruháját Beetlejuice-ra bízta, aki szabás közben a Maja a méhecske című rajzfilmet nézte háttértévézéskor. De az is lehet, hogy Beetlejuice koncentrált a feladatára, de nem tudja elnyomni ellenszenvét Adrien Brody-val, Pataky Oscar-díjas fiújával szemben, ezért kellemetlenkedett kicsit.

Angelina Jolie egyszer nem feketében

Tejbenvajban blogunk breakingje volt a napokban, hogy Angelina Jolie egyszer nem fekete hollóként jelent meg egy filmes eseményen, hanem szokásával szöges ellentétben Versace barackszínű uszályában lépkedett gyermekei apja mellett. A korábbi bulvárhírek azt sugallták, a világ azon aggódik, hogy vajon Brad Pitt és asszonya megjelennek-e közösen Tarantino új filmjének, a Becstelen briganti cannes-i bemutatóján, és miután nagy kő esett le a szívükről, azt kezdték fontolgatni, hogy vajon Sharon Stone jobban néz-e ki, mint a nála körülbelül két évtizeddel fiatalabb Angelina Jolie az estélyi ruhájában. Az égető kérdés megválaszolását önökre bízzuk. A színésznőről készült fotón egyébként nemigen látszik az, amiről a Salt forgatásán kémkedő stábtagok beszéltek: hogy Angelina Jolie se nem eszik, se nem alszik, az idegösszeomlás határára került.

Dita von Teese egy testműalkotás

Nem szívesen mulasztunk el egyetlen alkalmat sem, hogy Dita von Teese imidzsére kitérjünk, véleményünk szerint a burleszk vetkőzőtáncosnő egy kortárs testművészeti alkotás, talán csak a francia Orlanhoz fogható az értéke. A nő Jean Paul Gaultier negyvenes éveket idéző, de szokatlan megoldású ruhájában közlekedett Cannes-ban. Nem ismerünk bizonyítékokat arra, hogy Gaultier követi Király Tamás divattervező munkásságát, de van reményünk arra, hogy a divattervező ránézett a Tangás ragadozónő arany fallosszal című riportunkhoz tartozó képgalériára, amelyik egy kiemelkedő Király Tamás divatbemutatón készült, és ez felettébb megihlette. Visszatérve a táncosnőre, csodás szám volt, amikor az Eurovíziós dalversenyen a német színekben induló Alex C és Oscar Loya Miss Kiss Kiss Bang című száma közben előadta magát fekete szettben. Ez azonban még nem volt elég a győzelemhez.

Eva Herzigova mindig meglepő

Eva Herzigovát az utóbbi hónapokban speciális fotósorozatokban láthatta az iránta fogékony közönség. A negyvenes évek vöröses színű, pin up-stílusában elkészített bikinis sorozat nagyon jól állt a családanyaságot a hivatásának tekintő cseh modellnek, és egyéb félaktjait látva meglepő, amikor felöltözve látjuk valahol. Persze az is lehet, hogy a meglepetés erejét inkább a vörös Dolce & Gabbana koktélruha fokozza, amelyikről sokat kell gondolkodni, hogy vajon jó-e, vagy sem. A tervezőpáros egy este valószínűleg az Underworldot nézte, majd úgy érezték, túl nagy fekete-dózist kaptak rövid idő alatt, ezért döntöttek úgy, hogy vámpírnőknek szánt ruhájukat nem feketében, hanem inkább égedelem vörösben alkotják meg, ami előtt még a vörös szőnyeg is szalutál. Eva Herzigova nem színésznő, de gyakorlatilag törzsvendég Cannes-ban, szinte minden évben tanúbizonyságot tesz a filmes partik iránti rajongásáról.

Sharon Stone most a combját vette elő

Immár jó néhány hónapja nem volt alkalma a világnak látni Sharon Stone mellbimbóját. A színésznő az idei Oscar-gálát követően bemutatta, milyen látványt nyújt a felsőteste, ha áttetsző ruhája alá elfelejt melltartót venni. Ezt a nem várt ajándékot sokan értékelték, és szívesen fotóztatták magukat a színésznővel. Cannes-ban egy árnyalattal szolidabb szettet szerzett be Sharon Stone, bár az évnek ebbe a szakában egyre melegebb van, és miután a színésznő rajongóinak ingerküszöbe valószínűleg emelkedett, esélyes, hogy vártak egy jó áttetsző blúzt. A színésznő nem szívesen okozott volna csalódást a világnak, ezért most a combjait vette elő Dior ruhájában.