Sharon Stone ötvenévesen is büszkén mutogatja mellbimbóit

2009.02.27. 19:42
A színésznő mellbimbóiról meglehetősen sok kép készült az Oscar-gálát követően, ugyanis Stone elfelejtett melltartót venni áttetsző ruhája alá. Nem ez az első eset, hogy az ötvenéves celeb szándékosan vagy véletlenül elköveti ezt a hibát. A trendnek lelkes követői is akadnak Lindsay Lohan és Kate Moss személyében.

Az ötvenedik életévét tavaly márciusban betöltő híresség az Oscar-gálát követő bulikon büszkén mutogatta ruhájának áttetsző anyaga miatt jól látható mellbimbóit. Bár a díjkiosztó óta lassan egy hét telt el, az Egotastic minden részletre kiterjedő fotósorozatának köszönhetően mégis szentelünk egy pár sort a színésznő érdekes ruhaválasztásának. A fotók tanúbizonysága szerint a kissé merész ruha nem riasztotta vissza a hírességeket attól, hogy a színésznővel pózoljanak a kamerák előtt. Többek között Elle MacPherson is szívesen mosolygott egy sort az objektívek kereszttüzében a korosodó celebbel és a rivaldafényben tündöklő mellbimbóival.

Mellbimbók a rivaldafényben

Nem ez az első eset, hogy a színésznő nem vette figyelembe azt, hogy pontosan milyen anyagból készült öltözéket vesz magára. 2007 decemberében vásárlókörútján kapták le a fotósok a hírességet, akinek a blúza kicsit többet mutatott a kelleténél. A ruházati baleset természetesen nem nagyon hatotta meg Stone-t. Persze nem ő az egyetlen híresség, aki úgy gondolja, hogy egy áttetsző ruha alá nem feltétlenül kell felvenni melltartót, bőven akadnak követői. Jordantől is megszoktuk már, hogy előszeretettel fesz fel olyan ruhákat, amik hangsúlyozzák előnyősnek tartott testrészeit. Bár így nem tartozik a megdöbbentő kategóriába, egy fotós tavaly márciusban mindenesetre lencsevégre kapta a fekete póló alól felsejlő mellbimbókat.

A követők

Ezt a mutatványt röviddel később Lindsay Lohannek is sikerült reprodukálnia, és azóta rendszert csinál abból, hogy nem vesz fel melltartót. Lassan Kate Moss-nak is a védjegyévé válik, hogy bojkottálja a fehérnemű viselését, ha éppen egy merész ruhát ölt magára. Meglehetősen rosszul jött ki a lépés, amikor tavaly májusban egy isztambuli galériában jelent meg melltartó nélkül. A szupermodell nyáron Londonban ismét hanyagolta a melltartót amikor kedvenc éttermébe látogatott el. A buliból Paris Hilton sem akart kimaradni, és ő is egy áttetsző felsőben lépett ki London utcáira pár héttel ezelőtt.

Végül következzen egy hazai érdekeltségű villantás. Lilu, a Viva Tv egykori műsorvezetője a 2008-as Comet díjátadón egy áttetsző szoknyát viselt. A Reggeli című műsor egyik háziasszonya többek legnagyobb sajnálatára nem volt olyan feledékeny mint a külföldi celebek, így az intimebb részeket egy fekete tangabugyi fedte. A Budapest Fashion Week divatbemutatói során pedig kiderült, hogy Makány Márta is támogatja az áttetsző blúzok viselését.