Az első gyermekével várandós szupermodell terhesen pózolt a LondonFog számára készítettek reklámfotókon, és a képeken csak egy kabátot visel. Nem látszik ugyanakkor, hogy babát várna, hasát ugyanis eltüntették az utómunkák során arra a banális okra hivatkozva, hogy szeretnék tiszteletben tartani a magánéletét.

A kabátjairól ismert márka, a London Fog a brazil szupermodellt kérte fel, hogy szerepeljen új kampányukban. A fotózás idején, vagyis július közepén Gisele Bündchen már várandós volt. Ennek azonban nyoma sem látszik a képeken, pedig a reklámozandó ballonkabáton kívül semmi nem fedi a híresség testét. Erre csak egy magyarázat létezik, mégpedig hogy az utómunkálatok során eltüntették a híresség gömbölyödő hasát, amit egyébként Dari Marder, a cég marketingigazgatója el is ismert – írja a Daily Mail.

”Bár Gisele már várandós volt, amikor a képek készültek, a legtöbb fotón eltüntettük a hasát, mivel tiszteletben szeretnék tartani a magánélethez való jogát ebben a gyönyörű és nagyon személyes időszakban. Egyébként senki sem annyira szexis és gyönyörű egy szál London Fog kabátban, mint Gisele Bündchen, még akkor is, ha éppen egy babát hord a szíve alatt” – nyilatkozta szóvivő.

Érett megoldás?

Marder egyébként azt is megjegyezte, hogy Gisele Bündchen állapotára tekintettel kérték fel arra, hogy egy ilyen kifinomult, érett márkát képviseljen, mint a London Fog. Igaz, az Examiner szerint nem biztos, hogy az érett, felnőtt emberek feltétlenül eltitkolnák azt, ha éppen babát várnak. Az ominózus kampány egyébként csak októberben indul, ekkor magazinokban, hirdetőtáblákon és online felületeken láthatjuk majd viszont az akkor már bizonyára gömbölyűbb hassal rendelkező modell laposított képeit. A reklámokkal ellentétben a különböző magazinoknál Demi Moore óta nagy keletje van azoknak a hírességnek, akik áldott állapotuk ellenére is meztelenül állnak a kamerák elé.

Gyakorló anya

Bündchen barátai már májusban pedzegették, hogy a szupermodell gyermeket vár, amit férje, Tom Brady szinte azonnal megcáfolt. Egy bennfentes ennek ellenére ragaszkodott ahhoz, hogy a 29 éves brazil híresség várandós, és azt is elhintette, hogy 2010 elején ad majd életet első gyermekének. A híresség szóvivője akkor nem kívánta kommentálni ezen híreszteléseket, amik azután kaptak ismét szárnyra, miután Bündchen egy divathéten bő ruhában jelent meg a kifutón. A modellnek nem teljesen ismeretlen az anyaszerep, hiszen férjének már van egy 23 hónapos kisfia egy korábbi kapcsolatából, és gyakran vigyáz a gyerekre.

Az Igazi

Leonardo DiCaprio volt barátnője természetesen úgy érzi, hogy a New England Patriots játékosának személyében rátalált az Igazira. „Másfél évvel az esküvő előtt már tudtam, hogy mindenképpen össze kell házasodnunk. Előtte nagyon sokat szórakoztam és dolgoztam, most azonban kétszer, háromszor, négyszer is meggondolom, hogy elvállaljak-e valamit vagy elmenjek-e valahova. Most már csak olyan dolgokat csinálok, amikhez kedvem van. Egyre szívesebben vagyok otthon” – nyilatkozta nemrég a modell, aki egyúttal azt is észrevette, hogy egyre fontosabb számára a család.