Mivel a nagyestélyinek földig kell érnie, ki kellett találni valami trükköt, hogy mégis mutasson valami húst: tehát felvágják, jó alaposan. Ennek köszönhetően most derékig megcsodálhatjuk Sophie Marceau, Megan Fox vagy éppen Rachel Weisz lábait. Ön szerint kié a legjobb?

Kinek van a legjobb lába?

A miniruhák és a hosszú uszályok forgatagát végre megtörte a mindkettő előnyeit egyesítő, teljesen felhasított estélyi ruha. A viselője combját szinte derékig feltáró, de azért a sejtelmességet mégse nélkülöző viselet egyre népszerűbb, segítségükkel az elmúlt időszakban számos díjátadón és gálán volt lehetősége a sztároknak megmutatni, mennyire izmos vagy éppen mennyire vékony a combjuk – igaz, erre korábban a miniruha is alkalmas volt. De lássuk be, egy erősebb fuvallat nem tud akkora meglepetéseket okozni ezeknél az egyébként is lényegretörő daraboknál, ráadásul nagyestélyit követelő eseményekre miniruhában beállítani még mindig ciki volna. Válogatásunkban ismét megemlékezünk Angelina Jolie nem fekete ruhájáról, és Sharon Stone azon estélyijéről, melyből kivételesen nem látszott ki a melle. Felkerült még a listára többek között az idén csak második legjobb nő, Megan Fox bordó selyembe burkolt teste, és a fura hajpántjához továbbra is ragaszkodó Paris Hilton is. Szavazza meg, Ön szerint melyikük prezentálta a legjobb lábat?

Megan Fox

A Transformers című film újabb részének berlini bemutatóján Megan Fox egy érdekes színű estélyiben tündökölt, mely kétséget sem hagyott afelől, a színésznő nem vett fel melltartót. Az idei évben csupán a második legjobb nőnek megszavazott Fox úgy tűnik, a jövő évi szavazásra igyekszik felszívni magát. Nem volt elég az ébredését bemutató kisfilm, melyből kiderül, sörrel indítja a napját, elmesélte, úgy várja a marihuána legalizálását, mint más a messiást. Persze a színésznő azért nem csak a nyilatkozataival tesz eleget az elvárásoknak, amikor csak teheti - most is -, megmutatja, mije van.

Angelina Jolie

A színésznő, akit egyszerre gyanúsítanak terhességgel és kóros soványsággal, a megszokásaitól eltérően nem fekete, hanem barackszínű ruhában jelent meg Cannes-ban. A Versace ruhából az anyagot ugyan nem spórolták ki, de a merész hasítéknak köszönhetően akadálymentesen végig tudjuk mérni Angelina Jolie combjait. A sztár ugyan túl van három gyereken, de valami csodának - vagy talán inkább sebészeti beavatkozásnak - köszönhetően nincs egyetlen visszere sem. Bár a vádlija lehetne kevésbé csenevész, azért Brad Pittnek összességében nincs oka panaszra.

Paris Hilton

Az örökösnő az utóbbi időben ismét egyre több eseményre jár - részben új barátjának, Doug Reinhartnak köszönhetően -, így a kutyái palotáján kívül azt is megmutatja, még mindig eszelősen vékony. Hilton az utóbbi időben egyre kevesebbet látható rózsaszínben, viszont a barbie-korszaka után újabb idegesítő hóbortot talált: a Cicciolina által is annyira kultivált hajpántokat. Ez viszont ne terelje el a figyelmünket a hosszú, ám nem túl formás lábáról, illetve az általa is óriásnak titulált lábfejről.

Zimány Linda

IMG 6194

A modell és műsorvezető sellőként debütált a Viva Comet díjátadóján. Korábbi heti trendünket ugyan elbukta Adával szemben, valószínűleg a zenecsatorna műsorvezetőjének dekoltázsát elvonta a tekintetet Zimány lábáról. Ezúttal azonban más a helyzet, hiszen egyetlen hazai indulóként jó eséllyel arathat végre babérokat. Zimány Linda egyébként nemrég bejelentette, ismét párkapcsolatban él. A civil fiatalemberről azonban egyelőre nem kíván nyilatkozni, kapcsolatáról csupán annyit mondott, sokat változott az elmúlt években, már elmosogat párja után.

Sharon Stone

Az Elemi ösztön című film óta Sharon Stone-nak nem esik nehezére megmutatnia a lábát, a mellét, vagy bármi mást. Így laza eleganciával jelent meg a fekete estélyijében, melyet majdnem derékig sikerült felhasítania a tervezőjének. Ezzel egy korábbi cikkünkben ugyan már leverte Angelina Jolie-t, de akkor a ruhára kellett leadni a voksot, és nem a hosszú combokra. Egy biztos, a villantások és a meztelen filmjelenetek terén azért elég szoros lenne a verseny a két színésznő között. Jolie-nak ráadásul az örökbefogadott gyerekek számában sincs behozhatatlan előnye. Nehéz döntés lesz, az biztos.

Blake Lively

A Gossip Girls című sorozat szereplőjéről hazánkban keveset lehet hallani, legutóbb a fémesen tükrös körmei kapcsán emlékeztünk meg róla. Kék estélyijének köszönhetően azonban Blake Lively most bekerült válogatásunkba. A mélyen dekoltált, combot is közszemlére tévő ruha tulajdonképpen kifejezetten szép darab, az összképen ráadásul kifejezetten sokat dob a vörös szőnyeg által biztosított kontraszt. Érdemes megfigyelni, a színésznő még a pózra is odafigyelt. A fotósok nagy örömére mellkasát kinyomta, és a kezét is a combjára tette, hogy még jobban felhívja a figyelmet adottságaira.

Rachel Weisz

A színésznő az eddigi indulókhoz képest kifejezetten visszafogottnak számít, hiszen hiába van felhasítva ruhája, a rafinált szabásnak köszönhetően áttetsző anyag takarja az egyébként formás lábát. Rachel Weisz egyébként szintén a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén tette tiszteletét, amikor bemutatták az ő főszereplésével készült Agora című történelmi drámát. Nos, miután a leszbikusok már megszavazták álmaik nőjének, azt kell eldönteni, ennek "a csodás angol csajnak" - aki szavazói szerint még sokoldalú is - van-e a legjobb lába.

Sophie Marceau

A francia színésznő egyértelműen óriási előnnyel indul a megmérettetésen, miután nemrég kifejtette, a kedvenc írója Szabó Magda. A cannes-i filmbemutatón vörös estélyiben pompázó Sophie Marceau korábban már indult Velvetes szavazáson, azonban Halle Berry-t ő sem tudta lenyomni a Bond-lány szavazáson, és ennek valószínűleg nem csak az volt az oka, hogy orvul tőrbe akarta csalni a brit titkosügynököt. Mindenesetre a 42 éves színésznő a lábait elnézve tényleg okkal került fel a listára.