A hét eseménye a Playboy születésnapja volt, így nem meglepő, hogy eheti trendösszeállításunkban az itt jelen lévő vendégek szerepelnek. Király Linda, Debreczeni Zita és Fresh Wiki tetőtől talpig feketében jelent meg, Jakupcsek Gabriella és Dér Heni viszont színeket is viselt. Ön szerint ki nézett ki a legjobban? Szavazzon.

Ki nézett ki a legjobban?

A hét eseménye egyértelműen a Playboy-parti volt, ahol szerencsére nem csak szőke-szilikonos hölgyek jelentek meg. A heti trendcikkünkben ezúttal olyan nőket gyűjtöttünk össze, akik nem azért voltak jelen, mert korábban már a magazin címlapján domborítottak egy szál semmiben. Önök szerint ki nézett ki a legjobban a 10. születésnap alkalmából rendezett bulin? Szavazzon.

Debreczeni Zita

Az immár fotósként tevékenykedő Debreczeni Zita bár már több alkalommal vetkőzött, meglepő módon eddig még nem jutott el a Playboy címlapjáig. A modellként és divattervezőként is helytálló Debreczeni - aki természetesen párjával, Kedves Ferenccel érkezett az eseményre - a fekete a divat mottót követte. A korábban remek génjeiről és a photoshop lehetőségeiről áradozó modell a félvállas miniruháját bőrkesztyűvel tette érdekessé, és a tökéletes összhanghoz még fekete tűsarkú cipőre és táskára volt szükség.

Fresh Wiki

Az énekesnő a Fresh együttes másik tagjával, Andival ellentétben egyszer sem került a magazin címlapjára, pedig ő is több alkalommal ledobta már magáról a ruhát más magazinok felkérésére. Fresh Wiki a partira szintén a feketét részesítette előnyben, és az alkalomhoz illően csipkeruhában jelent meg. Talán a ruha kiválasztásakor abban reménykedett, így észreveszi Radnai Péter, és a tíz év múlva esedékes születésnapi bulin már nem a tömegben ácsorog elszontyolódva, hanem ő is a színpadon feszít a többi címlaplánnyal.

Jakupcsek Gabriella

Nem kis meglepetésünkre a szülési szabadságát töltő Jakupcsek Gabriella is részt vett a születésnapon. Szerencsére a műsorvezető nem követi teljes egészében a a fekete-trendet - piros és fehér flitterekből álló felsője és rózsaszínű cipője igazán üde felfrissülést jelentett számunkra. Egyébként Jakupcseket is megpróbálták már rávenni a vetkőzésre, és amikor nyáron együtt vacsorázott a lap főszerkesztőjével, Radnai Péterrel, máris az a pletyka terjedt el, ő is ledobja majd a ruháit.

Dér Heni

Az énekesnő mostanában a forgalommal szembeni vezetéses története és az ellene indított nyomozás kapcsán írta be magát a bulvárhírekbe, illetve a legutóbb még azt is elmesélte, napszemüvegben könnyedén összetévesztették a lakótársával. Dér Heni a partira csupán kabátot és cipőt választott fekete színben, így szürkesége ellenére nem olvadt egybe a tömeggel. A megasztáros énekesnő egyébként még esélyes lehet a Playboy címlapra, hiszen rajta van a magazin főszerkesztője által összeállított tízes listán.

Király Linda

Az énekesnő nem az a vetkőzős fajta, igaz, saját véleménye szerint ez többek között a rajta lévő 11 kilós súlyfelesleg miatt van. Valószínűleg éppen ezért döntött Király Linda is a fekete szín mellett, azonban a kissé ortopéd stílusú cipőt nem igazán tudjuk mivel magyarázni, igaz, ez még mindig semmi a szezon legsúlyosabb darabjaihoz képest. A Király-testvérek egyébként teljes létszámban képviseltették magukat: Lindán kívül megjelent a Megasztár-győztes Viktor is, ikertestvérével és új nőjével egyetemben.