A heti trend cikkünkben azokat a hírességeket gyűjtöttük össze, akik szerint már itt az ideje a karácsonyi ruhák viselésének. Dukai Regina rózsaszínű télanyónak öltözött, Paris Hilton a Miikulás levedlett kabátját kapta magára, míg La Roux az arany díszítés mellett döntött. Önök szerint ki érzi legjobban a karácsonyi hangulatot? Szavazzon!

Eva Longoria

A színésznő által viselt ruhára épkézláb magyarázatot nem biztos, hogy találtunk volna, ha nem lenne ilyen közel a karácsony és a vele együtt járó csicsás díszek tömkelege. Így azonban könnyű megindokolni, miért visel apró kis díszeket a szürke ruháján a kisiskolásként ácsorgó Eva Longoria. A kicsit nagymamás ruha mindenesetre nem volt valami szerencsés választás, legalábbis ha a nemrég a rúdtáncozáshoz viselt csillogó miniruháját és fiatalosabb frizuráját vesszük viszonyítási alapként. Mondjuk, nagyon valószínű, hogy ebben a kérdésben a színésznő férje, a kosárlabdázó Tony Parker is inkább velünk érthet egyet.

Cher

Az énekesnő saját bevallása szerint amikor nem koncertezik, vagy éppen nem Korda Györggyel és Balázs Klárival bulizik, akkor igyekszik elkerülni a hangos beszédet. Valószínűleg a csillagokkal és keresztekkel díszített, karácsonyi hangulatot idéző fekete pulóver és a csíkos sál is azt a célt szolgálja, hogy megóvja a 62 éves Cher hangszálait. Az ilyen mértékű elővigyázatosság – és plasztikai beavatkozások - láttán már azt is értjük, hogyan lehetséges az, hogy Cher még mindig belefér a 20 évvel ezelőtti kivágásokkal díszített, testresimuló, fekete fellépőruhájába.

Dukai Regina

Az énekesnő a Coin karácsonyi buliján jelent meg pink Télanyóként, és a miheztartás végett a szánt lecserélte egy Ferrarira. Dukai Regina a csillogó és a nem túl kirívó ruhák nagyköveteként természetesen nem variálta át még jobban a hagyományos piros-fehér Mikulásruhát, így nincs sok minden, ami miatt panaszkodhatnánk, igaz dicsérni sem tudunk túl sok mindent – bár a háttérben a karácsonyfa kifejezetten szép. Az énekesnő rajongói mindenesetre már saját falukun is magukénak tudhatják ikonjukat, hiszen Zitácska, Lindácska és Reginácska közös naptárt készített nem is olyan régen.

La Roux

Az énekesnő bár azt állítja, már teljesen elege van az énekesnői alteregójáról kialakult képpel (melyet elég gyakran lekurváznak), még sem tesz igazán semmit sem ellene. La Roux, akit sokan Tilda Swinton fiatalabb kiadásának tartanak, ugyanis továbbra is ugyanúgy öltözködik, mint egyébként, vagyis úgy, hogy semmiképpen se vegyüljön el a tömegben. A különbség talán annyi, hogy ezúttal karácsonyiasabbra vette a figurát. Persze La Roux esetében nem lehet tudni teljesen biztosan, mit is jelenthet vagy éppen mi is próbál sugallni az arany díszítésű kabát és a hozzá színben tökéletesen passzoló cipő.

Paris Hilton

Paris Hilton

Az örökösnő új parfümbemutatója alkalmából öltötte magára a Mikulás kabátját - melyhez természetesen ugyanolyan vörös árnyalatú rúzst visel –, ami sajnos túlságosan is bőnek bizonyult. Paris Hilton öltözködéséről egy kisregényt is lehetne írni, hiszen mindig képes meglepni az embert. Azonban az utóbbi idők legnagyobb Hilton által véghezvitt tette mindenképpen az volt, hogy rávette a barátját, Doug Reinhardtot, hogy Halloween alkalmából ő is öltözzön hófehér tütübe, ami mellé szárnyakat is kapott. Igaz, az utóbbi hetekben már több alkalommal kihívták vitáikhoz a rendőrséget, így valószínűleg Reinhardtot női ruhában csak egyszer tekinthettük meg.

Ki érzi jobban a karácsonyi hangulatot?

Miután végignézte az eheti versenyzőket, döntse el, Ön szerint ki érzi a legjobban a karácsonyi hangulatot. A Télanyónak öltözött Paris Hilton, a saját gyártású alteregójával elégedetlen La Roux vagy esetleg az apró díszekkel kicsinosított Eva Longoria volt a legjobb? Szavazzon.