Ezen a héten farmeres hírességekből készítettünk összeállítást. Vásáry André a visszafogottságot prezentálta, Noszály Sándor a laza öltözködés híve, Erdőhegyi Brigitta a csípőfarmert részesítette előnyben. Erdélyi Mónika flancmentes volt, míg Geszti Péter a jól bevált zakó-farmer kombóban hisz. Önök szerint melyik híresség nézett ki a legjobban? Szavazzanak.

Vásáry André

A Csillag születik felfedezettjéről az utóbbi időben leginkább hajbeültetése kapcsán hallhattunk. Állítólag a beavatkozás miatt csak félgázsit kap a Nemzeti Színházban, és azt is megtudhattuk, Fábry Sándor sosem követné példáját, hiába kopaszodik.

A hírfolyam lelkes követőinek újabb információval nem szolgálhatunk a témában, azt azonban örömmel jelentjük, Vásáry André hajával minden rendben, és a hajszálak jó ütemben növekednek, és nem vonták el figyelmünket arról a tényről, hogy az énekes sötét színű, combban kicsit szűk, de azért visszafogott farmerban érkezett.

Noszály Sándor

Az egykori Nagy Ő jelenlétén teljesen megdöbbentünk, hiszen abban a tudatban éltünk, már régen kitalálta barátnőjével, Novák Henivel együtt, hogy az Egyesült Államok melyik városában kívánnak letelepedni, sőt már oda is költöztek.

Miután a meghökkenésünket félretettük, alapasobban megnéztük Noszály Sándor farmerjét, és könnyedén megállapítottuk, az egykori teniszező személyében a lazább stílus képviselőjével van dolgunk. A nadrág egyrészt koptatott, másrészt a bal combnál fel is van hasítva, az összhatáshoz pedig egy kicsit katonai beütésű felsőruházat járul még hozzá.

Erdélyi Mónika

A Mónika show háziasszonya a visszafogott stílust képviseli, hiszen a kétgyerekes édesanya sem a farmer színével, sem a fazonjával nem akart különösebb feltűnést kelteni. A felhajtott szárú farmert egy elegáns-hivatalos blézer ellensúlyozza.

Erdélyi Mónika, aki szerint családi drámákkal és verekedésekkel teletűzdelt műsora a nézők igényét elégíti ki, egyébként továbbra is tartja magát a tervéhez, miszerint egyelőre nem akar új párkapcsolatot. Erdélyi, aki korábban azt is elmesélte, életében kétszer lépett félre, de azt is megbánta, Gianni Annoni étteremnyitó bulijára is férfikísérő nélkül érkezett.

Erdőhegyi Brigitta

A viszonylag későn érkező Erdőhegyi Brigitta egy remek, testhez simuló csipőfarmerben toppant be a forgatagba. A nadrágszár és a csizma találkozásának problémáját ő nem felhajtással oldotta meg, mint Erdélyi Mónika, hanem a lábbelinek kedvezve betűrte a farmer szárát a csizmába, hogy az még jobban érvényesüljön.

De a farmer felül is az átlagnál hamarabb végződik az énekesnőn, így a nadrág egy diszkrét hasvillantást is garantál. A bőr- és szőrmeellenesek, reméljük, megbocsátják Erdőhegyinek ezt a kabátot, amihez remekül passzol a művészesen nyak köré kerített halványrózsaszín sál.

Geszti Péter

A Nemzeti Vágta feltalálója, szervezője és népszerűsítője feleségével érkezett Gianni bulijára, és úgy tűnik, hogy továbbra is a jól bevált lezseren elegáns zakó-farmer kombináció híve. Nadrágja se nem túl szűk, se nem túl bő, még egy kis kopás vagy szakadás sincs rajta, de egy elegáns zakó alól nem is hiányzik az ilyesmi.

Geszti Péter nem sokat tudott hozzátenni a tésztafőzéssel kapcsolatos szokásokból készült cikkünkhöz, de reméljük, ebben a farmeres összállításban megtalálja a helyét.

Melyik híresség nézett ki a legjobban?

A múlt héten a divatbemutatókat hasonlítottuk össze heti trend cikkünkben, és a Dolce & Gabbana sízős bemutatója egyértelműen tarolt. Most farmeres hírességekből készítettünk összeállítást. Valamennyi kép ugyanazon az eseményen készült, mégis sikerült teljesen eltérő stílusban felöltözniük a celebeknek. Önök szerint melyik híresség nézett ki a legjobban Gianni Annoni étteremnyitó buliján?