Nagy feltűnést keltett a héten Laetitia Casta égővörös rúzsa és feltornyozott haja. De természetesen még nagyobbat átlátszó ruhája és persze azon áttetsző mellei. Aki azonban kicsit körülnéz a celebgardróbokban, azt tapasztalja, hogy nem a francia modell az egyetlen: az átlátszó, illetve csipkés-fordos megoldásoknak az utóbbi időben se szeri, se száma. Fogadják szeretettel sejtemesen áttetsző estélyikről készített összeállításunkat!

Aki még Castán is túltesz: Amanda Lepore

Természetesen Laetitia Casta díjkiosztós villantásán kívül tudunk még hasonlót mutatni, igaz, az egy fokkal kevésbé elegáns eseményen történt, ráadásul egy olyan személy mutatta meg bájait, akinél inkább az lenne a meglepő, ha nyakig begombolkozva jelenne meg egyszer.

Az alábbi montázsban középen látható, platinaszőke Amanda Lepore számtalan plasztikai műtét eredményeként kifaragott testét februárban például a New York-i divathéten tette közszemlére, egy nagyjából semmit sem takaró, falatnyi ruhában. És persze a biztonság kedvéért az a lila-fekete semmi, amit magára húzott, az is átlátszó volt. Ö Amanda Lepore, ő megteheti. Akinek a galériában látható fotó nem lenne elég, kattintson bátran ide még egy hasonló öltözékért, de aztán utólag ne panaszkodjon, hogy nem figyelmeztettük!

Amikor a bugyi színe sem mindegy

A többség annyit nem vállal be, mint Amanda Lepore, de egy földig érő tüllszoknya ettől még jó alkalmat adhat egy villantásra. Pixie Geldof lilás összállítása szemlátomást úgy lett megkomponálva, hogy annak a bugyi is része volt: hiszen színben harmonizál az öltözék többi részével. Van is rajta szoknya meg nincs is, így csempész izgalmat a mi sivár életünkbe Pixie Geldof.

Kylie Minogue  szintén valami ilyesmiben jelent meg nemrégiben a Brit Awards díjkiosztón, de nála nem csak a szoknya áttetsző. A habkönnyű fekete ruhakölteményt minták és gyöngyök ékesítik még a karon is, viszont ahogy nézzük, egészen a combtövek is kivillanak a gyászos díszítés közein.

Nincs nagy divatja a nadrágszoknyának, de a jobb hasáb tetején látható Ciara úgy gondolta, majd ő. Az énekesnő még a Grammy díjak gáláján jelent meg egy szintén fölöttébb sejtelmes aljú ruhában, ami nagyban emlékeztet Kylie Minogue dresszére. A fő különbség természetesen az, hogy Ciara alul nem szoknyában, hanem nadrágban végződik. Meg az, hogy míg Kylie-nak gyakorlatilag minden jól áll, addig Ciarának - ez legalábbis - nem kifejezetten.

A fazon miniszoknyás kiegészítéssel Oscar-esélyes

De azok vannak a legtöbben, akik a bugyi és az átlátszó tüllzuhatag közé fölvesznek még egy miniszoknyát is. Ez a megoldás tűnik a legnépszerűbbnek, Mary Kate Olsen még öltözködésben konzervatívabb ikertestvérére is rá tudott beszélni egy ilyet. Sharon Stone egy meglepően férfias összeállítást egészített ki egy ilyen mini plusz átlátszó tüllfátyol kombóval még novemberben. Szinte biztosra vehető, hogy a vasárnap éjjel tartandó Oscar-gálán is látunk majd ebből a fazonból egyet-kettőt.