Magán az Oscar-gálán ugyan nem dagadtak a dekoltázsok, de szerencsére utána a Vanity Fair partijára a hírességek összekapták magukat, azaz átöltöztek és kitették, amijük van. Hillary Swank mindent bedobott, Vanessa Hudgens nem mutatott újat, a szupermodell Bar Refaeli valószínűleg véletlenül tévedt a színésznők közé. Meryl Streep visszafogottan mutogatta kebleit, míg Katy Perry kifejezetten lényegretörő ruhát választott. Önök szerint kié a legszebb dekoltázs? Szavazzanak.

Hilary Swank

A kétszeres Oscar-díjas színésznő a gálán nem tette tiszteletét, azonban a bulizókhoz már ő is csatlakozott. Hilary Swank egy majdnem köldökig dekoltált Armani Privé ruhát választott a jeles eseményre, és ezzel talán sikerült egy időre feledtetnie az egyik korábbi díjátadón viselt pink förmedvényt, amivel egyébként sikerült bekerülnie abba a válogatásba, amiben a legszörnyűbb Oscar-díjas ruhákat szedtük össze. Bár akkor azt írtuk, nem sikerült izlés terén sokat fejlődnie, most azonban kénytelenek vagyunk belátni, most arra legalább már figyel, hogy mind a 20 körme egységesen fekete legyen.

Meryl Streep

A színésznő az Oscar-gálán egyedüliként viselt fehéret, de ezzel az egyébként igen gyakori színnel nem is igazán tűnt ki a tömegből. Inkább a fazon volt az, amin megakadhatott az ember szeme (meg persze azon, hogy a világ legnagyszerűbb élő színésznője viseli az adott estélyit). Meryl Streep ruháját, ahogy az utóbbi időben mindig, ezúttal is Chris March tervezte, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 60 éves színésznő jó pár évet letagadhat, részben köszönhetően egyszerű, de korához képest kissé merész szabású, mindazonáltal fölöttébb elegáns estélyijének.

Katy Perry

Az énekesnő vőlegényével, Russell Branddel érkezett, ám nem a humoristának, hanem Zuhair Murad által készített estélyijének köszönhetően hívta magára a figyelmet. Az unott arckifejezést vágó, mellben erős Katy Perry ugyanis megint megmutatta a világnak, miért is tartják számon a britek a legjobbak közt a melleit. Katy Perry a szorosan testhez simuló vonalú, cirkuszi jelmezre emlékeztető mintával és minimális usszállyal ellátott ruha alapszínének köszönhetően szinte kaméleon módjára olvad bele a vörös szőnyegbe.

Bar Refaeli

A modell egy fehér estélyiben bukkant fel, és bár az Oscar estéje a színésznőkről szól, a dekoltázsok közül nem hagyhatjuk ki őt sem. Ő Katy Perry ruhájának egy leegyszerűsített változatát viseli. A sziluett ugyanaz, de hiányoznak a vad, vörös csíkok, és uszály sincs, hiszen a ruha pontosan földig ér, nem tovább. Ráadásul Bar Refaeli az egyetlen, aki kiegészítőt sem vett fel. Míg az összes többi hölgy nyakán, fülében vagy csuklóján ragyog valami, addig ő még csak egy retikült sem vett a kezébe. Nyilván nem akarta elterelni a figyelmet a lényegről.

Vanessa Hudgens

A 21 éves színésznő egy Jenny Packham estélyiben tette tiszteletét a Vanity Fair partiján. Ebben még nem is lenne semmi különös, azonban a High School Musical főszereplője, Vanessa Hudgens korábban olyan ígéretet tett, hogy a jövőben igyekszik visszafogottan öltözni. A színésznő ezt azután fejtette ki, mikor felbukkantak a neten a meztelen fotói, és a Disney által foglalkoztatott Hudgensnek nem jött túl jól a ribancos imázs. Persze ezek a felvételek már több mint három éve készültek, így könnyen lehet, hogy már feledésbe merült az egyébként önmagát félénknek tartó színésznő ígérete.

Kié a legszebb dekoltázs?

A múlt héten a farmeres hazai hírességeket állítottuk versenybe, és – nem nagy meglepetésre  – Erdőhegyi Brigitta a csípőfarmerével mindenkit lepipált. Ezen a héten a dekoltázsokon volt a hangsúly, és már csak az a kérdés, melyik hírességnek sikerült előnyösebben kipakolnia melleit. Szavazzanak a legszebb dekoltázsra!