A héten Nicole Scherzinger egy olyan kis fekete ruhában lépett a nyilvánosság elé, ami tavaly ősszel a Victoria Beckham kollekció részeként tűnt fel és azóta szinte példátlan karriert futott be. Scherzinger ugyanis távolról sem az első híresség, aki felveszi ezt a hatalmas sikert aratott darabot. Ebben a cikkben összesen hat celebnőt mutatunk, akik mind feszítettek már Beckhamné kis feketéjében. Melyiküknek állt a legjobban?

Blake Lively

A kérdéses darab természetesen először a Victoria Beckham kollekció részeként a divatbemutatón tűnt fel, de a celebek közül Blake Lively volt, aki az elsők között csapott le erre a ruhára azért, hogy egy eseményben ilyenben villoghasson.

A színésznő még tavaly október vége felé döntött úgy, hogy Beckhamné dresszében fog reprezentálni a New York-i Angel Ball alkalmával. Kattintson a képre, mert galériánkban több fotó is van a színésznőről, és ezeken az is jól látható, hogy Lively milyen lilás tűsarkúval, valamint színes gyűrűkkel és fülbevalókkal egészítette ki az összeállítást!

Victoria Beckham

Természetesen maga Posh Spice is hordja saját kollekcióját, még akkor is, ha ezzel a konkrét darabbal Blake Lively rendesen beelőzte. A bal oldali kép tavaly decemberben készült Beckhamnéről Párizsban, amint megmutatja, szerinte hogyan kell hordani ezt a kissé komorna-uniformisra emlékeztető darabot.

Haját Blake Lively-val szemben feltornyozta, és semmi színes kiegészítővel nem dobta fel a sötét eleganciát, sminkje sötétszürke, még körmei is feketék. Egyedül a cipő világos, de természetesen abból sem vett színeset.

 

Jennifer Hudson

Január végén a díjkiosztó-szezon egyik legrangosabb eseményén láthattuk viszont Beckhamné ruháját. Ezúttal Jennifer Hudson énekesnő vette fel ezt a kis feketét a Grammy-gálára, bizonyítva, hogy ez a darab nemcsak a csontsovány modellalkatúaknak tud jól állni, hanem a valamivel teltebb idomú hölgyek is felvehetik.

Érdekes módon Hudson is csak egy csupafekete összeállítás fő darabjaként tudta elképzelni ezt a ruhát: körme, cipője is gyászos színű, sőt még fekete harisnyát is vett. A darab érdekessége egyébként, hogy a fazon a nyakkivágásának háromszög-formáját a miniszoknyából, plusz egy zsebekkel ellátott rátétből álló alsó rész megismétli, ezzel erősen vékonyítva a derekat és szélesítve a csípőt.

Betty, a csúnya lány

Utolsó évadjához ért az elmúlt szezonban Amerikában a Betty, a csúnya lány című sorozat, és idén tavasszal a záráshoz közeledve beillesztettek egy olyan részt a divattémájú szappanoperába, amelyikben Betty végre nem egy csúnya lány, hanem átvedlik bombanővé.

Nem fogják kitalálni, melyik ruhát választották ki a Bettyt alakító America Ferrera részére jelmeznek ehhez az elegáns jelenethez: természetesen Victoria Beckham menet közben lassanként legendássá váló kis feketéjét. A sorozat stylistja ravasz módon egy övvel és arany kiegészítőkkel tette még elegánsabbá ezt a nőies fazonú ruhát.

Danielle Bux

A képen látható Danielle Bux egy 30 éves modell, akit onnan lehet ismert, hogy nemrég ment hozzá a Nagy-Britanniában roppant népszerű exfocistához, a jelenleg sportműsorvezetőként dolgozó Gary Linekerhez.

Tekintettel arra, hogy most már ő is focistafeleség, Danielle Bux esetében kézenfekvő, hogy a leghíresebb focistafeleség ruhájában jár díjkiosztóra. A modell a március végén Londonban rendezett Tric Awards gálájához választotta a példaképe által tervezett kis dresszt, de ő sem kísérletezett a színekkel, hanem feketével egészítette ki a feketét.

Nicole Scherzinger

És ezzel el is érkeztünk ennek a celebszinten példátlan népszerűségnek örvendő ruhának a legutóbbi előfordulásához. Nicole Scherzinger az X Faktor manchesteri válogatásán volt helyettes zsűritag, és itt jelent meg ebben az elmúlt néhány hónapban már kissé elhasznált ruhában.

Reméljük, a jelenlévők közül senki nem szisszent fel szemeit forgatva valami olyan szöveggel, hogy “jaj ne, már megint”, főleg mivel a Pussycat Dolls énekesnőjének (is) roppant jól állt ez a kis fekete. Ő ráadásul annyit újított az összeállításon, hogy körmeit sötét helyett olyan vörösre lakkozta, hogy csak úgy villogtak autogramosztás közben.

Kinek áll a legjobban?

Volt már olyan a Velvet heti trendjeinek történetében, hogy egy személynek hat öltözékét hasonlítottuk össze, de olyan még nem volt, hogy hat személynek egy öltözékét mutattuk volna be önöknek. Általában már az is hírértékű szokott lenni, ha ugyanazt a ruhát ketten veszik fel, hiszen az übercelebek körében igazán nem számít sikkesnek újrahasznosítani azt, amit egyszer már más felvett. Az pedig szinte példa nélküli, hogy ilyen tömegek hordjanak el egy ruhát a fényképezőgépek kereszttüzében. Ön szerint megérdemelte Victoria Beckham, hogy pont az ő ruhái közül és pont ezt választották annyian a hírességek közül (és a fenti hat példa még nem is az összes, hiszen pl. Ronan Keating feleségét is látták ugyanebben a fazonban)? És ha már ennyien felvették ezt a darabot, ön szerint melyik nőnek állt a legjobban?