Miután a celebbé válás útmutatóját már megkaptuk, a következőkben azokat a kellékeket mutatjuk be, amik akkor elengedhetetlenül fontosak, ha már sikerült celebbé válnunk, és ezt a státuszunkat paradox módon úgy akarjuk hangsúlyozni, hogy többé-kevésbé normális embernek tettetjük magunkat. Nézzük, mi kell ehhez!

1. Vivős kávé

Beülni egy kávézóba? Esélytelen, hisz aki celeb, az nem ér rá ilyesmire még a forgatási szünetek alatt sem, a napi adag viszont nem maradhat ki. Szinte az összes külföldi celebről van olyan kép, ahogyan a reggeli itókájukkal kilibbennek a Starbucks kávézóból, ami 39 év után végre már Magyarországon is megnyílt (kár, hogy a McDonald’s Café finomabb).

2. Hónalj alá csapott kiskutya

Divatebek, többségében csivavák és yorkshire terrier-ek, akiket mint egy táskát vagy effektíve egy táskában hordoznak mindenhova, miután felöltöztették őket a legújabb kutyaruha trend szerint. A sztárok a kisállataiktól sem tagadják meg a luxuscikkeket, így nem meglepő, ha az egyik héten méregdrága farsangi jelmezben tündökölnek, a következő héten pedig akár esküvői ruciban.

3. Napszemüveg, szakadt sapkával

Nincs celeb napszemüveg és nyúzott sapka nélkül, ami más néven kukasapi. Álcázásra azonban igazából már nem alkalmasak, de előreszeretettel viselik még mindig ezeket a darabokat, hátha mégsem keltenek feltűnést a világ legforgalmasabb helyein.

4. Környezetvédő szatyor

Ha a sok jótékonykodásba már beleuntak, csak felkapják az „I’m not a plastic bag” feliratú, 5 fontot (1700 Forint) érő táskájukat és lehet gratulálni a tudatos környezetvédelemhez.

5. Surranó

Logikát ne keressünk benne, de náluk nagyon trendi beletűrni a szétszaggatott farmert a bundás csizmába vagy csak egy rövidnadrággal párosítani a 40 fokos hőségben. Télen biztosan a flip-flop lesz az indokolt.

6. Okos telefon

Lehet iPhone, Blackberry vagy bármilyen más márkájú kütyü, de mindenképpen a legújabb és legtrendibb legyen, amin egésznap online irogathatják közölnivalóikat a Twitteren vagy a Facebookon. Egyéb kommunikációra valószínűleg nemigen szolgálnak ezek a készülékek, hiszen a legtöbb celeb igazi száma titkos, míg a hivatalos számon a hívásokat egy titkárnő intézi.

7. Louis Vuitton táska

A celebkellékek közül az egyik legköltségesebb darab. A 150 ezer forinttól kezdődő városi táskák kötelezőek a celebvilágban. Férfiak esetében lehet bőrönd vagy pénztárca, celebnőknél azonban kihagyhatatlan a klasszikus kézitáska. A lényeg, hogy rajta legyen az ikonikus LV-logó.

8. Testőrség

Gorillabácsik a hírességek mögött, mellett és előtt. Elvileg testi épségük megóvása érdekében muszáj testőröket fogadni, de a biztonságiaknak más szerepük is van. Ha ugyanis véletlenül a hármas pont szerinti sapka-napszemüveg kombó túl jól sikerült, azaz tényleg nem ismerhető fel az adott celeb, akkor elegendő, hogy néhány ruhásszekrény méretű öltönyös-napszemüveges úriember kísérgesse az illetőt, és máris mindenki számára egyértelmű, hogy mi a helyzet.

9. SUV

Nagy celebnek nagy autó dukál. Motorozásra csak az olyan duhajok vetemednek mint például Brad Pitt, de a többiek inkább a teherautó-méretű BMW-ket és Mercedeseket preferálják. De azért a városi terepjáróból környezettudatos táskával a vállukon szállnak ki. Ha eddig nem tette volna meg, kattintson most az egyik képre, és nézze meg a galériában, különböző celebek hogyan használják élesben ezeket a kellékeket!