A hét egyik legizgalmasabb celebeseménye a Pussycat Dolls előadása volt a legendás Viper Room nevű klubban Los Angelesben, aminek egy ideig Johnny Depp volt a tulajdonosa. Az úgynevezett “burlesque” műfajban az erotikus tánchoz izgató kosztümök dukálnak, bár toplesskedést nem szokás bevállalni. A héten előadott műsornak celebvendégei és celebnézői is voltak, megmutatjuk, ki mit vett fel az ízléses erotikus szórakoztatáshoz. Heti trend.

Pussycat Dolls

Ugyebár az este háziasszonyai a Pussycat Dolls tagjai voltak, akik már a popzenei karrier beindulása előtt is ezt a műfajt űzték 1995-től kezdve kisebb-nagyobb klubokban.

Nicole Scherzinger ezúttal nem énekelt a táncoslányok műsorához, de az együttes többi tagja gondoskodott arról, hogy a nézők azért ne unatkozzanak.

A fellépőruhák alapdarabja a fűző volt, esetenként fordítva felhúzva, úgy, ahogy balra a képen is látható. Ebben az üzemmódban a kötözős rész a hát helyett a hasból mutat meg egy darabot. Mindehhez cirkuszi hangulatú csíkok dukáltak, és persze csillogás minden mennyiségben.

Carmen Electra

A műsor egyik vendége Carmen Electra volt, aki egy este erejéig betagozódott a Pussycat Dollsba, ami mostanában egyébként is frissítésen megy keresztül, régi lányok mennek, újak jönnek (de Scherzinger előreláthatólag végülis marad).

Mindenesetre Electrának is kijárt egy PCD feliratú, csillogó fűző, dekoltázsa majd kibuggyant a hatalmas vörös csillagok mögül. A fehérnemű-összeállítás elegánsabb verzióját égővörös boa és ugyanolyan színű, könyékig érő kesztyű teszi már-már szalonképessé.

Kelly Osbourne

A Pussycat Dolls show-jának másik fellépő sztárvendége az Osbourne-lány volt. Az eseménnyel kapcsolatban őróla cikkeztek a legtöbbet, de nem azért, mert kétféle kosztümben is megmutatkozott aznap este, hanem mert döbbenetesen lefogyott az utóbbi időben.

A folyton változó színben pompázó frizurával rendelkező realitysztár-énekesnő ezúttal a platinaszőkét választotta, és hol csillogóan rendőrnőcis dominajelmezt vett hozzá, hol bőrszerkós szado-mazo prostinak öltözött a közönség kedvéért. Galériánkban természetesen mindkét szerelés megtekinthető.

Sharon Osbourne

És akkor nézzük, milyen hírességek tették tiszteletüket a közönség soraiban. Ott volt egyrészt Sharon Osbourne, hogy megnézze leánya erotikus performanszát. Hiába, ez ebben a rendhagyó családban már csak így szokott menni.

Osbournné igazán elegánsan látogatott el a Viper Roomba. Keleties hangulatú, lilás-rózsaszínes tónusokkal összekent, fekete alapú klepetus volt rajta, ami remekül illett hajszínéhez. Az 57 éves menedzserasszony és tévés személyiség még a száját is rózsaszínre rúzsozta a jobb összhatás kedvéért.

Hayley Hasselhoff

Hogy, hogy nem, a közönség tagjai között lefotózták David Hasselhoff egyik lányát is, Hayley Hasselhoffot, aki maga is a színészettel próbálkozik. A kereken húsz éves hölgy karcsúsító feketében jelent meg, és roppant merész kivágásokkal ellátott ruháját szinte csak egy kis áttetsző anyag különbözteti meg egy divatos trikinitől.

A feketéhez a Hasselhoff-lány borostyán és arany színű kiegészítőket választott, gigantikus fülbevalója remekül érvényesül a platinaszőke haj közül kibukkanva. A szolidan természetes smink nem harsogja túl az igéző szürkészöld szemek fényét, esetleg a körmöknek lehetett volna a vörös helyett valami más színt választani.

Eva Longoria

Ki nézett ki a legjobban?

A Született feleségek sztárja szinte mindig mindenhol ott van, egy kis sztriptízről sem hiányozhatott. Igaz, öltözékéből úgy tűnik, mintha nem tudta volna, hogy aznap a Pussycat Dolls burlesque-műsorával fogja befejezni a napot, hiszen egy egyszerű narancssárga topot visel egy annyira egyszerű fekete nadrággal, hogy azt a sorozatbéli Gabrielle Solis valószínűleg soha nem venné fel.

Eva Longoria celebstátuszát legfeljebb a hatalmas ezüsttáska és az aranyosan csillogó, döbbenetesen magas sarkú cipő árulja el. Na meg persze az, hogy rajongók hada kér tőle autogramot. Kattintson valamelyik képre, és lapozza végig bőséges galériánkat, aztán válassza ki a kedvencét, és nyomja meg a megfelelő gombot a szavazógépen!