Nagy kihívás a celebnők életében a báli szezont, illetve a díjkiosztók szezonját egy terhességgel összeegyeztetni. Ebben a heti trendben csak várandós hírességeket mutatunk, akik nagy hasukra valami elegáns estélyit próbáltak felhúzni. A választékban többek között egy már Oscar-díjas és egy még csak oscarvárományos színésznő, valamint Muhammad Ali egyik lánya.

Natalie Portman

Az idén szülni készülő hírességek közül jelenleg egyértelműen Natalie Portman kapja a legtöbb figyelmet, hiszen a színésznőre már így is kész díjeső hullott a Fekete hattyú főszerepéért. A Golden Globe-ot is ő nyerte meg egy emlékezetes Viktor & Rolf-ruhában, galériánkban viszont két további eseményen viselt estélyijeit tekintheti meg. A Screen Actors Guild díjkiosztójára az Azarrótól választott egy klasszikus, fehér ruhát, míg az Oscar-díjra jelöltek számára rendezett estélyen most csütörtökön a Lanvin alá még egy magassarkút is bevállalt. Szinte tényként kezeli mindenki, hogy a Fekete hattyúért Portman az Oscart is megnyeri majd, a kérdés már csak az, hogy akkor mit fog felvenni.

Jane Krakowski

Az amerikai színész-énekesnő azok számára lehet ismerős, akik nézték az Ally McBealt, vagy akik most a Stúdió című vígjátéksorozat rajongói. Jane Krakowski ez utóbbi tévéműsor frenetikus sikerének köszönheti, hogy jelenleg mindenféle díjátadókra hivatalos, annak ellenére, hogy áprilisban szülni fog (42 éves korához képest ez lesz az első gyermeke). Krakowski mind a Golden Globe, mind a Screen Actors Guild kiosztóra a Badgley Mischka Couture-től választott ruhát, mindkét alkalommal egy-egy félvállas fazonnal. A kék, illetve ezüstösen csillogó ruhák alá roppant magas sarkakat is bevállalt. Ha önnek bejön a jó humorú színésznő öltözéke, az talán azért is lehet, mert élettársa, Robert Godley divattervező.

Marion Cotillard

Az Oscar-díjas francia színésznő ugyan szerepelt az Eredetben, amit korábban 2010. egyik legdíjesélyesebb alkotásának tekintettek, de Marion Cotillard ezúttal mégsem kapott jelöléseket. Így a legtöbb a díjkiosztóról hiányzik most, de azért a szezon elején ott volt például Marrakeshben egy filmfesztiválon. Ekkor ugyan még nem volt akkora a hasa, mint mondjuk a fenti képen Krakowskinak, de a derékban szűkülő ruhák már ekkor sem jöhettek szóba, ezért Cotillard-t sem hagytuk ki az összeállításból. A képen látható kék mintás estélyi mellett egy roppant elegáns fekete ruhát is mutatunk tőle a galériában, megéri kattintani!

Laila Ali

A név és az arc valószínűleg nem lesz sok mindenkinek ismerős (hiszen most nem is egy színésznőről, modellről vagy énekesnőről van szó), de ha azt mondjuk, hogy a képen látható hölgy Muhammad Ali lánya, akkor nyilván rögtön könnyebb őt elhelyezni a nemzetközi celebtérképen. Laila Ali - édesapja nyomdokaiba lépve - szintén profi bokszolóként szerzett hírnevet, de szerencséjére külsején sportmúltja maradandó nyomokat nem hagyott. Ali a New York-i divathét egyik eseményén lépett a kifutóra ebben a vörös ruhában, ugyanott, ahol a Dallas Samanthája, Linda Gray, illetve Dita Von Teese is megjelent. A 33 éves bokszolónő egyébként már második terhességének vége felé közeledik.

Gretchen Mol

Ki a nyerő?

Illusztris szereplőgárdával rendelkezik a tavaly szeptemberben kezdődött sorozatszezon legnagyobb szenzációja, a Boardwalk Empire. Paz de la Huertára és az ő kitolt fenekére egy Tejben-vajban-poszt nyomán talán még ön is emlékszik - nos, az ő egyik partnernője a sorozatban a képen látható Gretchen Mol. A 38 éves színésznő azt nyilatkozta, hogy az orvosok szerint még ebben a hónapban meg kell születnie második gyermekének, aki egy könnyeden almazöld Marchesa-estélyi leple alatt volt ott a héten a Writers Guild díjkiosztóján. Ezúttal hat helyett csak öt hölgy közül választhat - ön szerint melyiknek sikerült a legelegánsabban felöltöznie?