Gáspár Győzőt határozottan extrémen öltöztetik a Cool tévén futó Belevaló Világban, még az is megesik, hogy a VV tematikájához illő jelmezeket adnak rá. Győzike december óta volt már beachboy, geek és angyal is: a felvételek szerint mindenesetre imád feltűnő darabokban bohóckodni. Mi bemutatjuk, szerintünk melyik öt stílus a leginkább jellemző Gáspárra, ön pedig szavazhat, ezek közül melyik a kedvence. Már ha van ilyen.

1. A kockás ingek és rikító színek cowboya

A Belevaló Világ készítői is tudhatják, hogy Gáspár Győző kedveli a feltűnő ruhadarabokat –  legalábbis ahogy öltöztetik, abból erre következtettünk. A műsorvezetőre előszeretettel adnak élénk színű kockás ingeket, melyekhez nagyszerűen passzol a szakadt, piacos farmer és a fekete bakancs. Némelyik adásban Gáspár egyenesre zselézett punktarajával tényleg egészen olyan, mint egy eltévedt cowboy: persze ez még belefér az általa régóta művel mulatós casual kategóriába.

Előfordul, hogy a Való Világban történtekhez öltöztetik a műsorvezetőket, például az egyik decemberi adás során karban szűk pink pólóban, virágfüzérrel a nyakában kellett Győzikének egy strandszékből konferálnia, mert a villalakók beach-party-t szerveztek: Gáspár szemmel láthatóan ezt az adást is nagyon élvezte, de mivel megkeresésünkre nem válaszolt, nem tudjuk, hogy viszonyult ruhájához.

2. Majdnem rocker

Többször láttunk a műsorvezetőn szakadt, rojtos, amolyan kertévésen rockos ruhákat, de ez sem újdonság, hisz hasonló öltözékekben élte végig Gáspár a Győzike Show több évadát is. A Belevaló december 13-i adásban például fekete-piros, hózentrógeres hosszúujjúban hadonászott lelkesen, januárban meg pentagrammás fehér felsőben köszönt be Győzike.

Fekete-piros hosszúujjú, világos farmer, bakancs a 13. adásban

3. Elegáns ska-punk

A ska-punk stílusból a fekete-fehér kockás nyakkendőt – és sálat – irigyelte el Gáspár (vagy stylistja), mindenesetre a jellegzetes kiegészítő rendszeresen feltűnik a műsorvezetőn. Egy biztos, inget és öltönyt vesz fel hozzá.

4. Diszkós torreádor

Az ingekkel is lehet ám variálni, ha épp nincs kéznél egy strasszos öltöny: talán legextrémebb formáját a február 25-i adásban hozta Gáspár, amikor diszkós torreádornak öltözött. A zsabós, gazdagon csipkézett ing már önmagában is feltűnő lett volna, hát még a csillogó részletekkel gazdagított fekete farmerral.

Helybenfutás zsabós ingben a 86. adásban

5. Geek strasszos öltönyben

Nem csak a ska-nyakkendő érdemel említést, hanem Gáspár fent már említett öltönyei is. Remekbe szabott strasszos-kristályos darabokat találtak/készíttettek neki, amelyekben Győzike igazán elemében érezheti magát. Az ünnepi adásokban az alkalomhoz illő eleganciával vezette a műsort Gáspár: december 25-én szokásos nyakkendőjével és fehér angyalszárnyakkal dobta fel ruháját, szilveszterkor ilyesmire nem volt szükség, a strasszok, kristályok és flitterek vitték a prímet.

Angyalszárnyak öltönnyel és a ska-nyakkendő a 25. adásban

Igazi újdonság Győzikén a szemüveg, amelyet valószínűleg csak poénból vesz fel időnként: a vastag keretes, úgynevezett geek-szemüvegben olyan volt a március 6-i adásban, akár egy jóindulatú rajzfilmfigura.

Vastag keretes szemüveg öltönnyel a 95. adásban

Régi stílus, új ruhák

Melyik stílus áll legjobban Gáspár Győzőnek?

A Belevaló remekül felsorakoztatja Győzike stílusának állandó elemeit: az egykori koporsóárus már régen is imádta a fekete és fehér szín kombinációját – különösen a zebracsíkot, de azt eddig nem láttunk a Belevalóban –, a rojtos, gyárilag szakadt ruhákat és az óriási feliratokat, mintákat, betűket. A csillogást is nagyon szereti Gáspár, a mulatós black tie-nak strasszokkal, kristályokkal kivert öltönyökkel hódolhat a Cool műsorában.

Újdonság, hogy Győzike egyszerű Converse cipőben vagy bakancsban jelenik meg a stúdióban – sehol egy jó kígyóbőr félcipő –, és időnként vastag keretes kamu-szemüvegben pompázik. Szívesen bújik jelmezbe is, a jelek szerint kifejezetten élvezi, ha beachboy-nak vagy angyalkának öltöztetik. Ha van kedve, válasszon kedvencet a fent felsorolt öt stílus közül, vagy egy kommentben adjon hozzá egy hatodikat!