A csütörtök esti Glamour gálára a dresscode szerint öltönyben vagy koktélruhában illett érkezni, a vendégek nagy része talált is magának valami hasonlót. Volt, aki túlöltözte az eseményt, volt, aki alul, de a résztvevők többségének tényleg sikerült rendes ruhába bújnia. Válassza ki a díjátadó celebjei közül azt, akinek ön szerint a legjobban sikerült megugrania az egyszerűnek tűnő, ám általában mégis problémás feladatot: a normális felöltözést.

1. Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán teljes összhangban

A legnőiesebb alakú sztár fekete selyemruhában, férjével érkezett a gálára, ahol a legjobb színésznő díjára is esélyes volt – ám idén be kellett érnie egy Triumph különdíjjal. Egyébként Szinetár nagyszerűen összeöltözött Bereczki Zoltánnal, aki szürke zakót vett tiszta fekete szettjéhez. Bár a ruha vállban kicsit erősíti a színésznőt és a teljesen fekete összeállítást fel lehetett volna dobni színes kiegészítőkkel, de Szinetár így is az alkalomhoz illően elegáns. Ha önnek tetszik a totális összhang és a rengeteg fekete, szavazzon a félrevezető szalagcímekre allergiás színészházaspárra!

2. Tóth Gabi esete a bőrnadrággal

Az év énekesnője – Barbee dugihugija, avagy "a rock hercegnője" –, Tóth Gabi, stílusához illően értelmezte a koktélruhás megjelenést, hisz ő megteheti, hogy mini bőrshortban mutogassa vakítóan fehér lábait. A fekete, kertévésen rockos szetthez valamiért barna szandált vett fel Tóth, mely bár kicsit törhette a lábát, nem akadályozta meg viselőjét abban, hogy kirobbanóan energikusan vegye át a nyertesnek járó talpas téglalapot Gönczi Gábortól. Ha ön szerint Tóth volt a legjobb csaj a buliban, vagy szimplán csak irigyli bőrruháját, szavazzon rá!

3. Rúzsa Magdi és Peller Mariann talpig türkizben

A tavalyi év énekesnője és az idei év egyik műsorvezetőjelöltje hasonló kékeszöld árnyalatú estélyiben érkezett a gálára. Peller pánt nélküli türkiz selyemruhájához színben és anyagban passzoló hajpántot kötött, illetve bronzos kiegészítőket választott, így hozta a tőle megszokott bohókás (avagy idétlen) stílust. Rúzsa sminkje árnyalatát igazította ejtett nyakú ruhájához, nem bajlódott kiegészítőkkel és nagyon profin pózolt a fotósoknak. A kékeszöld árnyalat a szőke és barna hajhoz is passzol a jelek szerint. Ha önnek Rúzsa és Peller ruhája tetszik a legjobban, szavazzon rájuk!

4. Sarka Kata bevállalta

Hajdú Péter egyre komolyabb célokat fontolgató felesége kicsit komolytalan ruhában érkezett a partira: a szorosan testhez simuló, vékony fekete miniruha cenzúra nélkül mutatta meg viselője testét, minden domborulatot megcsodálhattunk teljes valójában - még melltartó sem zavarta az összképet, ugyanis Sarka azt nem vett. Hajdú neje szokott ennél sokkal meztelenebb is lenni, megbocsátható neki a merész választás, főleg, hogy a ruha jól állt neki: megbizonyosodhattunk róla, hogy a két gyermekes ex-BKV-szépe tényleg ügyesen visszafogyott második terhessége után. Ha egyetért előző kijelentésünkkel, szavazzon Sarkára!

5. Lakatos Márk és a stílusok keverése

Lakatos Márk stylisthoz illő lazasággal értelmezte az öltönyt, mint olyat, így elegáns zakójához és színben passzoló mellényéhez szakadt farmert és rikító lila kalapot vett magára. A cipő külön esettanulmány lenne, az összhatás pedig kicsit Tim Burton-ösre sikerült, de az egész este felhőtlenül szórakozó Lakatoson simán elmegy. (Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy a stylisttal mulató Gryllus fehér, applikált ruhája is sok vendégnek tetszett.) Ha ön szerint Lakatos a legjobb a felhozatalból, szavazzon rá, és legyen ő a legtrendibb gálázó!

6. Lilu bőrrel kombinált koktélruhában bulizott

Az év műsorvezetőnője jól szabott, érdekes ruhában érkezett a Glamour díjátadóra. A vállrészén bőrrel kombinált, elöl rojtos, vöröses árnyalatú koktélruhához a rojtokkal harmonizáló hosszú fülbevalót választott, haját is rendesen megcsináltatta, és kellemes sminkkel dobta fel az amúgy is szívet melengető összhatást. A műsorvezetőnő cipőválasztása sem hagy kívánnivalót maga után, a vékony talpú, nyitott orrú lábbeli igazi felüdülés a rengeteg platformcipő között. Lilu öltözéke egyébként nem mindig nyeri el maradéktalanul tetszésünket, de ha mostani ruhaválasztásával ön is mélyen egyetért, szavazzon rá.

7. Janicsák Veca és az elnézett ruhaméret

Az X-Faktoros énekesnő, akit nem szakmája kategóriájában, hanem a legszebb haj birtokosaként díjaztak, mintha egy számmal kisebb miniruhát vett volna az eseményre: a szürke gönc mellben szűk volt, alul pedig rövid, Janicsák húzogatta is lefelé rendesen a hasban domborodó fodros farmerruhát. Extramagassarkú cipője és sötét harisnyája optikailag dobott az összhatáson, de szerintünk ennél sokkal jobban is fel lehet öltöztetni a nőies alkatú tehetségkutatóst. Ha ön nem ért egyet velünk, szavazzon az énekesnőre!

Szavazás!

Ki volt a legjobban öltözött celeb?

Önön a sor, döntse el, ki a kedvence a harmadik Glamour gála vendégei közül! Janicsák Veca vagy Tóth Gabi combja szebb? Esetleg jobban bejön önnek Lilu és Szinetár Dóra visszafogott, éppen csak térdet villantó ruhája? Vagy nem tudja levenni a szemét Sarka melleiről? Ha leginkább a türkiz estélyikkel ért egyet, szavazzon Pellerre és Rúzsára, nekünk mindegy, csak döntsön, ki legyen 2011 legjobban öltözött Glamour-party vendége!