Közeledik a végső eredményhirdetéshez az idei Cannes-i filmfesztivál, így itt volt az ideje, hogy összeszedjük, a Riviéra döbbenetes celebáradatából 2011-ben kiknek sikerült kitűnnie. Természetesen a legjobb nők legszexibb, legprovokatívabb, leggyönyörűbb ruháit válogattuk össze önnek - ezúttal sem pontozni, sem szavazni nem kell, dőljön nyugodtan hátra és lapozgassa végig kényelmesen a galéria bőséges képanyagát! A végén úgyis ott lesznek Courtney Love fotói, arra jobban teszi, ha rápihen.

Dekoltázsok a forró francia nyárban

A tavalyi fesztivál legemlékezetesebb mozzanata egy döbbenetesen direkt puncivillantás volt. Ilyenre idén senki nem vetemedett, de a forró francia hangulat jegyében az extramélyen kivágott dekoltázsok és az össze-vissza tépett-szaggatott ruhák most is egymás érték.

Cannes 2011. top 10

A legszebb nők és legizgalma-sabb ruhák - szerintünk

  1. Bar Refaeli
  2. Gwen Stefani
  3. Karolina Kurkova
  4. Cheryl Cole
  5. Bianca Balti
  6. Fan Bingbing
  7. Angelina Jolie
  8. Zoe Saldana
  9. Milla Jovovich
  10. Janet Jackson

Nézze meg őket a galériában!

Merész kivágással operált például Gwen Stefani húszas éveket idéző összeállítása, de Cheryl Cole-t sem választotta el sok a topless jelzőtől.

Egy kivágott hátú ruhában mutatta meg gyönyörű testét Bar Refaeli, de a cseh topmodell, Karolina Kurkova dresszét is minta össze-vissza kaszabolták volna. A jelek szerint továbbra is trend a kreatív szabászat.

Kurkova olasz kolléganője, Bianca Balti pedig egy tényleg mini miniben mutatta meg hűvös tekintetét és szögletes testét. A lényeget galériában találja, kattintson a fotóra!

Maga a megtestesült elegancia

Mások nem erotikus izgalomkeltésre mentek, hanem egyszerűen szépek, légiesek és elegánsak voltak. Közülük is elsősorban a furcsán hangzó nevű Fan Bingbinget szeretnénk kiemelni, aki egy 29 éves, kínai színésznő. Ő legutóbbi filmjét promotálta Cannes-ban, amelynek címe angolul My Way. A hatalmas szemű Fan Bingbing Kína egyik legnagyobb női sztárjának számít, és elég róla pár fotót megnézni, hogy megértsük, miért.

Hozzá hasonlóan elegáns volt Angelina Jolie, ahogy azt már tőle megszokhattuk, de megtetszett nekünk Zoe Saldana piros-fehér csíkos estélyije és Milla Jovovich megint csak a húszas éveket idéző öltözéke is. Rá nem igazán jellemző módon Janet Jackson egy borzasztóan kedves, elegáns és vonzó nő benyomását keltette, de nyilván ő már nem igazán érdekelt a cicimutogatásban, hiszen az ő mellbimbója szerepelt már az USA legnézettebb tévéműsorában. Úgyse fogja soha senki lepipálni.

Plusz egy vicc

Sajnáltuk volna kihagyni Courtney Love döbbenetes erejű vizuális élményt okozó fotóit, így a tíz legjobb nő után odatettük őt is. A Hole együttes agyonműtött énekesnőjének valószínűleg nem kellett volna ezt a felül alig takaró, marilynesen nyakba akasztós fazont erőltetni, amitől még Karl Lagerfeldnek is szemlátomást inába szállt a bátorsága. Vegyen egy nagy levegőt, aztán kattintson és rökönyödjön meg ön is!