Összeszedtük az eddigi Elite Model Look versenyek legjobb nőit, ön pedig szavazhat, melyikük a legszebb: Pásztor Zsófia, Sztrányay Gigi, Szikszai Johanna és Miskolczi Szilvia a verseny óta komolyan foglalkozik a modellkedéssel, de egyelőre nem olyan ismertek, mint Mihalik Enikő vagy Palvin Barbara. Persze sokra vihetik még.

Pásztor Zsófia

Pásztor Zsófi 2008-ban második helyezést ért el az Elite Model Lookon, de ez is elég volt ahhoz, hogy beinduljon karrierje. A főleg magyar magazinokból ismerős 181 centi magas lány 2008 óta a Use Unused, Makány Márta, Zoób Kati és Tóth Bori divatbemutatóin dolgozott, és a legismertebb divathétvégéken is rendszeresen szerepel (Aréna- és Allée divatshow, Essential Looks, etc.). Előszeretettel hívják boltmegnyitókra, ott volt a D&G, a Gucci és a Cavalli Andráss úti üzletének premierjén is. Párizsban az Hermés és a Kenzo showroomjában modellkedett, aztán ráállt az esküvőkre: 2010-ben a barcelonai Bridal Weeken dolgozott, idén Roberto Torretta esküvői katalógusát fotózták vele. További képek Pásztor Zsófiáról a galériában!

Szikszai Johanna

Szikszai Johanna 17 évesen, 2007-ben nyerte meg az Elite Model Look magyarországi fordulóját, azután a prágai nemzetközi döntőn gyűjthetett tapasztalatot és ismeretségeket. „Kezdetben kisebb munkákat kaptam, de a kapuk szépen lassan kinyíltak előttem is, így ma már szinte minden héten máshol állhatok a kamera elé. A munkám révén beutaztam Európát és Japánba, Dél- Afrikába, illetve Kanadába is eljutottam” – mondja Szikszai Johanna, akit itthon többek között a Magistral és a Rebecca fürdőruha katalógusához fotóztak, de számos külföldi divatanyagban és kampányban szerepel.

Miskolczi Szilvia

Miskolczi Szilvia nem csak a magyar modellversenyen ért el helyezést, a nemzetközi fordulón második lett: „2005-ben jelentkeztem az Elite Model Look versenyére, a válogatások Magyarországon zajlottak, minden rostán átesve a bécsi döntőn találtam magam, ahol 2. helyezettként értem el kiváló eredményt” – mondja Szilvia, akit 6 éve foglalkoztat a Visage Model Management. Miután hónapokat élt Kínában és Koreában, egy bikinis magazinfotózásnak köszönhetően beindult karrierje, évekig folyamatosan úton volt. „Közel két éves Hong Kong-i, Tokio-i szerződés után, egy éve visszaköltöztem Európába, Milanóban élek, ahol a Fashion Model Management foglalkoztat, így jelenleg európai piacon dolgozom” – tudjuk meg a modelltől, akinek legnagyobb munkája a Gilette Venus világkampány forgatása, fotózása volt. Magyarországon éppen a Lays chips reklám női főszereplőjeként láthatjuk.

Sztrányay Gigi "Gia"

Sztrányay Gigi 16 évesen, 2002-ben vett részt a modellversenyen, második helyezést ért el (az aktjairól is híres Mihalik ugyanabban az évben negyedik lett). A bemutatott lányok közül ő a legismertebb, olyan külföldi magazinokban láthattuk viszont, mint az Elle, a Marie Claire, a V Magazine vagy a Harper's Bazaar, mindemellett a Chanel, a Gucci, a Blumarine, az Armani és a Leonard kifutóin is szerepelt. Közreműködött a Wella, a Nivea, a Pantene, az Uniqlo és a Lexus kampányaiban. 2010-ben a Glamour Women of the Year választáson a legjobb modell kategóriában jelölték, idén a legszebb haj díjára volt esélyes. A 25 éves lány Spanyolországban Gia néven ismert.

Ki a legjobb nő?

Önön a sor, lapozza végig a galériát, majd szavazzon: a négy legjobb modellversenyző közül ki a legszebb?

Ha azonban úgy érzi, ön még a legjobb modellversenyzőknél is jobb nő, sőt, akár önből is lehet az új Mihalik Enikő, szavazás után vagy helyett jelentkezhet a 2011-es Elite Modell Look versenyre, itt!

Amellett, hogy a megmérettetés jó kezdet a modellkarrierhez, a világdöntőt egzotikus helyszínen rendezik, a vigaszdíjat a Velvet adja: a 15 döntős lány közül valaki a Velvet arcaként veheti majd át Köböl Anita helyét. Ha akarja.