A TV nagy nyári partiján jártunk, ahol bejelentette a csatorna, hogy ősszel indul a Megasztár hatodik szériája. Az eseményen rengeteg celeb, médiamunkás és tehetségkutatós híresség vett részt, ebben a heti trendben az ő ruháikkal töltekezünk: Iszak Eszter kislányosan öltözött, Rúzsa Magdi téliesen, Tóth Gabi pedig forrónadrágban volt most is, mint mindig.

1. Iszak Eszter – a nyári trendnek megfelelően

A Nagy Duettben is fellépő műsorvezető a nyár két legkomolyabb trendjét, a fehéret és a csipkét ötvözte, így indult a szerda esti TV2-es bulira. Az alkalmi szexistennő vékony alkatához jól illik a világos miniruha, izmos lábait pedig ügyesen kiemeli a barna, nagyon magas sarkú szandál. A lábbelihez természetesen színben passzol a táska.

Nekünk kifejezetten tetszik, hogy az alul rövid ruha felül viszonylag zárt, csipke takarja Iszak vállait: ha önnek is Istenes Bence exe a kedvence, szavazzon rá! A galériában természetesen most is megnézheti az összes fotót nagyobb verzióban, ehhez kattintson valamelyik képre!

 

2. Rúzsa Magdi – a téli trendnek megfelelően

A megasztáros énekesnő még a tavalyi trendet követi, bár a latexleggings, úgy tűnik, sose megy ki a divatból. Rúzsa a fényes anyagú macskanadrághoz csipkés szegélyű, fekete atlétát vett, és orrnál kivágott, fekete magassarkút: a szett jobban illene egy tizenéves diszkólátogatóhoz, mint a mindig elegáns Rúzsához, de néha neki – vagy stylistjának – is lehet rossz napja.

A fekete cucc egyhangúságát Rúzsa fehér zakóval oldotta, kár, hogy a körme hegyén kívül semmi más fehér nincs rajta, így a világos színű kabát nagyon egyedül van. Hogy napszemüveget miért tett a felsője nyakába az esti rendezvényen az énekesnő, végképp nem értjük, ha azonban ön szerint Rúzsa volt a legcsinosabb, szavazzon rá!

 

3. Tóth Gabi – csupasz fenékkel

Tóth Gabinak ismét sikerült magára terelnie a figyelmet. Az énekesnő a már védjegyévé vált forrónadrágban partizott, szóval ismét nem öltözte túl az eseményt. A kisgatyából csak a bugyija nem lógott ki, bő korallszín felsőjéből viszont kilátszott a melle a Bors fotóinak tanúsága szerint.

Az énekesnő ez alkalommal fehéren és nővérével kézen fogva érkezett: a két testvér egész eltérő stílusban nyomul, de mi most csak a fiatalabbik Tóth ruháiról írunk, szóval ha ő bejön önnek, akkor szavazzon rá!

 

4. Falusi Mariann – nagymintásban

A nagyban fogyókúrázó Falusi földig érő, világos, virágos nagymintás nyári ruhában, vállán világoskék stólával örült a bejelentésnek, miszerint ő és Bereczki Zoltán lesznek az őszi tehetségkutató két zsűritagja (a négyből). Az énekesnő, nyilatkozatának megfelelően tényleg bátran megmutatja alakját, ami sokkal jobb, mintha lepelbe bújna.

A nagy minta is jó vállalás, a türkizkék pedig illik Falusi barnaságához és szőkített hajához. Ha ön szerint szép ruhát választott az Árpával duettező Pa-Dö-Dő tag, szavazzon rá!

 

5. Tolvai Renáta – félvállas zebraruhában

A Megasztár 5 győztese félvállas, zebracsíkos ruhában jelent meg a rendezvényen. A hangsúlyos minta kicsit erős választásnak tűnik, de a Gombold újra! bírája csak tudja, mi áll jól neki.

Tolvai sminkjét és kiegészítőit is a ruhához igazította, még pasija, Kállay-Saunders András is alárendelte magát a fekete-fehér összeállításnak. Nekünk kicsit vibrál a szemünk a mintától, de ha önnek tetszik a feltűnő alkalmi ruha, szavazzon Tolvaira!

 

6. Tatár Csilla és Hien – kék ruhás nők

Tatár Csilla könnyű, királykék selyem koktélruhát viselt a buliban, melyhez azonos színű cipőt választott. A néha Mokkát vezető, és időnként önmérgező Tatár riporterként volt jelen, tehát a visszafogott öltözet neki egyben munkaruha is volt. A kék összhangot nagyon szépen töri meg a piros fülbevaló, a műsorvezető egyszerűen elegáns.

A tizenéves Hien vibrálóbb kéket választott, mint Tatár, de így is abszolút ízléses határokon belül mozgott: miniruháját szegecses táskával, karpereccel tette vagányabbá. Két különböző stílus, hasonló szín: önnek melyik kék ruhás vendég tetszik jobban?

 

7. Gombos Edina – barackszín overálban

Ki öltözött a legjobban?

A Fem3 műsorvezetője barackszín overálban érzi a nyarat: a felül fodros, alul bő ruha ápol és eltakar, bár hónaljban kicsit szűk, és kicsit sápaszt. A Somával catfightoló nép gyermekének egyébként jól áll az elegánsra tervezett overál, és abszolút jópont heti trendünkben, hogy kiegészítőit kínos pedantériával válogatta össze: a cipő, a táska, a karperec és a nyaklánc is törtfehér. Az állandóan fogyókúrázó Gombos műsorvezetőtársával, Joshi Bharattal érkezett, aki szintén kitett magáért. De most nem Bharat kék ingére, hanem Gombosra lehet szavazni: van összhang, nyárias hangulat, nomeg elegánsan göndörített haj, mi kell még?