Jason Statham csaja az FHM szerint a legszexibb nő

2011.05.06. 21:41
Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham barátnője igyekszik betörni a köztudatba. Jövőre lesz egy filmszerepe, addigra ő lesz az új Megan Fox. Néhány napja a Maxim választotta legszexibbnek, most a valamivel nevesebb FHM-es listát is vezeti a szinte a semmiből feltűnt modell.

1987-ben született, 2006-ben kezdett modellkedni Rosie Huntington-Whiteley, akit néhány napja a Maxim választott a világ legszexibb nőjének, aztán pedig a nevesebb FHM-es szexiségi toplista elejére is odaért. Szinte a semmiből.

A Victoria's Secretnél kezdte a karrierjét, de 2008-ig szinte teljesen ismeretlen volt. Akkor tűnt fel a világnak, amikor 2008-ban Agyness Deyn helyére lépett a Burberrynél. Ezután kapott Vogue-címlapot, a Harper's Bazaarban is szerepelt, szerepelt néhány nagyobb márka reklámkampányában.

2010 tavaszán összejött Jason Statham akciószínésszel, de még ekkor sem kezdett el nagyon pörögni a neve. A nagy áttörést az hozta meg, hogy őt választották ki a Transformers-sorozatból lelépő Megan Fox helyére új, szexi főhősnek.

Most pedig mindenhol ott van a neve az FHM miatt. Valószínűleg ő az első, aki előbb volt legszexibb híresség, mint valódi híresség.

A listán egyébként Katy Perryt előzi meg közvetlenül, a harmadik Rihanna lett, a negyedik helyre futott be a potenciális nagy elődje, a mostanában kicsit eltűnt Megan Fox. Az ötödik Olivia Wilde lett, vagyis Doktor House 13-asa, aki szeret vetkőzgetni, 2009-ben pedig ő vezette a Maxim 100-as listáját .

A hatodik helyen Andy Roddick teniszező felesége, Brooklyn Decker található, aki a Sports Illustrated 2010-es fürdőruhás számának a címlaplánya volt.

Őket a Victoria's Secret egiyk modellje, Marisa Miller követi, akit állítólag 2001-ben a leendő brit királyi párt is fotózó Mario Testino fedezett fel. Miller Kaliforniában szörfözött éppen. Karrierje beindulása után sem távolodott el a sporttól, a Vans deszkás márkával dolgozott együtt, amikor pedig meztelenül hívta fel a figyelmet a bőrrák veszélyeire , akkor egy gördeszkával pózolt.

A Top 10-ből a nyolcadik helyen lévő Kelly Brooknak van a legnagyobb múltja az FHM 100-as listáján. Az angol modell először 1998-ban szerepelt a listán, 29. lett. Azóta minden évben ott van, az első negyvenen belül mindig, 2004-ben pedig ő volt a legszexibb mindenki közül.

A kilencedik Nicole Scherzingernek, Lewis Hamilton barátnőjének is már a hatodik szereplése a 2011-es. A Pussycatt Dolls nevű zenekar egyik énekesnője volt, az FHM azt írja, hogy a különleges mozdulata a seggrázás. Valószínűnek ennek is köze lehet ahhoz, hogy ennyire szexinek tartják.

A tizedik Cristiano Ronaldo bartánője, Irina Sejk lett. 2004-ben megnyert egy kisebb orosz szépségversenyt, ahol több ügynök is felfigyelt rá. Egy éven belül már Párizsban modellkedett, 2007-ben pedig letartolta a modell világot azzal, hogy ő lett az Intimissimi reklámarca, és a Sports Illustrated fürdőruhás számában is ő volt a címlapon.

A tavalyi első helyezett, Cheryl Cole idén már csak a tizenkettedik helyre ért oda.

A teljes listát itt találja meg. Olyan érdekességek vannak rajta, mint például az, hogy Emma Watson megelőzi a mostanában szintén nagyon bálványozott Elisabetta Canalist, George Clooney csaját. De ami még ennél is meglepőbb, hogy őket jócskán megelőzi a Fekete hattyúban dögös balettost alakító Mila Kunis, akit pedig szintén meglepő módon előz meg Kim Kardashian. A listára épphogy felfért Lady Gaga, a 99. lett, de ami ennél furcsább, hogy Leonardo DiCaprio barátnője, a szupermodell Bar Rafaeli is csak a 97. heyre ért oda, míg Avril Lavigne a 74. helyet csípte meg.