A Malév csődje után is kell lennie életnek, és milyen jó lenne, ha egy olyan társaság venné át a Malév helyét, ahol nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a légikísérők nagyon szexik legyenek. A gazdag ázsiai országok társaságainál sportot űznek ebből, de jól járhatunk az Aeroflottal is, mert náluk meg pucérra vetkőznek a stewardessek.

Ki jöjjön?

Jobb, ha elfogadjuk, igen, tényleg csődbe ment a Malév. Úgy néz ki, állami légitársaság nélkül maradt Magyarország. De ez a szomorú helyzet jó lehetőség arra, hogy azon ábrándozzunk, milyen légitársaság jöhetne Magyarországra a Malév helyett. Például egy olyan, amelyik nagy figyelmet fordít arra, hogy jó csajok legyenek a stewardessei. Van ilyenből jó pár, a világ számos pontjáról, nézzük is át ezeket.

Aeroflot

Az orosz légitársasággal elég jól járnánk, legalábbis, ami a légikísérőket illeti. Az orosz társaságnak már így is volt, van tulajdonrésze a csődbe ment társaságban, úgyhogy nem lenne nekik újdonság Magyarországon tanyát verni. Cserébe a légikísérőik kaphatóak mindenfélére, tavaly például pucér naptárt fotóztak a stewardesseikkel.

Ryanair

A Ryanair fapados légitársaság, abból is egy kifejezetten fapados fajta. Legendásan fukar cégről van szó, akik a lehető legminimálisabb szolgáltatást szeretik nyújtani. Ennek ellenére kaphatóak az adakozásra. Tavaly készítettek a légikísérőkkel egy jótékonysági naptárt. Duplán jótékony volt, a bevétellel egy alapítványt támogattak, a naptárban pedig fürdőruhás stewardessek voltak, amivel pedig a kíváncsi szemeket támogatták.

Egy thai légitársaság

Ha extrém irányba szeretnénk elmenni, akkor esetleg meg lehetne környékezni azt a thai légitársaságot, amelyiknél a híres thai ladyboyokat alkalmazzák. Igazi unikum lenne Európa szívében egy ilyen társaság, ahol senki sem az, aminek látszik. Úgyis a sikamlósság, a pornó és az erotika fővárosa Budapest többek között, hát akkor legyen egy pár ladyboyunk is.

Singapore Air

A Singapore Air annyira híres a stewardesseiről, hogy külön kategóriát teremtettek a társaság gépein szolgáló nők. Singapore Girlnek hívják őket, 1972 óta hasonló egyenruhájuk van, ami nem annyira elegáns, mint inkább népművészeti jellegű. A szarongba öltözött lányok olyan híresek, hogy még viaszszobor is készült róluk, amit a New York-i LaGuardia reptéren állítottak ki.

Emirates

Az Emirates is azok közé a gazdag, ázsiai társaságok közé tartozik, amelyik nagy filgyelmet fordít a stewardessekre. Az Emirates légikísérőire az a jellemző, hogy visszafogott, barna ruhában vannak, viszont mindig nagyon piros rúzs borítja a szájukat, és a kiegészítőik is a jól harmonizáló piros és fehér színekben pompáznak. A muszlim ország visszafogott sztenderdeinek megfelelő, mégis szexi öltözékekre bukók az Emiratesre szavazzanak!

Qatar

A Qatar és az Emirates gyakorlatilag testvérek szolgáltatásokban és jól kinéző stewardessekben is. A Qatar annyiban különbözik az Emiratestől, hogy náluk nem barna, hanem jóval határozottabb színű, lila ruhában vannak a légikísérők. A visszafogott, de mégis szexi sztenderd náluk is ugyanúgy megvan.

Etihad

Az Emirates mellett meg kell még említenünk a 2003-ban indult Etihadot, az Egyesült Arab Emirátusok egy másik nagy légitársaságát. Náluk szürke és piros stewardessek vannak, nem annyira progresszív a színhasználatuk, mint a Qatarnál, viszont a stewardessek formaruháján a mintás szélű, széles öv és a vörös bőrkesztyű kombinációja már-már dominaszerű.

Virgin

Richard Branson cége, a Virgin Atlantic a CNN Go felmérésében a legszexibb légitársaság volt tavaly, mi pedig hiszünk a CNN Gonak, így beválogattuk az amerikai társaságot. Itt ugyan hiányzik az arab társaságoknál lévő, iszlám hagyományoknak megfelelés, mégis európaian szexi az öltözék keltette feszültség, cserében a stewardessek rikító pirosban vannak, hogy jó messziről ki lehessen őket szúrni.