Néhány nap alatt több külföldi celebnőn is hasonló ruhát láttunk. Van, amelyik Stella McCartney közkedvelt slankító darabjára hasonlít, de a lényeg a fekete-fehér, betétes szerkezet. Melyik tetszik önnek a legjobban?

Ha Kim Kardashian, Heidi Klum és Olivia Wilde hasonló ruhákban mutatkozik nyilvánosan, az azt jelenti, hogy a celebnőknek új kedvenc ruhájuk van, legalábbis mi erre következtettünk. Mindhármukat fekete-fehér darabokban örökítették meg. Az amúgy egyszerű ruhákat a betétek teszik érdekessé, csakúgy, mint Stella McCartney emlékezetes karcsúsító varázsdresszét egy évvel ezelőttről, amely aztán boldog-boldogtalant megihletett néhány saját verzió létrehozásához. (Aki pedig nem kreálta, az viselte, így Kate Moss, Liv Tyler, és Zimány Linda is.)

Ez az új monokróm-mánia tehát egy kései McCartney-utózöngének tűnik: Olivia Wilde ruhájának tervezője például ugyanúgy, az oldalt elhelyezett fekete betétekkel karcsúsít, csak éppen a fehér, kiemelt rész körvonalai szögletesebbek.

Kim Kardashian viszont – ismeretlen okokból – egy megtükrözött darabot választott, amely pont hogy saját kontúrjait hangsúlyozza, tehát középen sötét a ruha, oldalt pedig fehér. Ez nem slankít annyira, de kétségkívül variáció ugyanarra a témára. Ő fekete lábbelit választott hozzá.

És még mindig nincs vége a betétes ruháknak: Heidi Klum Katie Couric beszélgetős műsorában volt vendég az alábbi szettben. Egyébként arról beszélt, hogy valóban hál egyik testőrével, ám exférjét, Sealt nem csalta meg: viszonyuk csak a szakítás után kezdődött.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy Várkonyi Andrea múlt hét szerda esti, híradós szettje is ehhez a trendhez igazodik-e, vagy inkább a szobalányos, fehér rátétes vonalat erősíti, de tény, hogy a TV2 műsorvezetője is fekete-fehérben jelent meg. Az eddigiekhez képest újdonság, hogy neki fehér gallér is jutott. Sajnos Várkonyi derékon alul nem látszott, így nem tudni, milyen ott a ruha.

Melyik a legjobb?

A fekete, fehér, illetve a kettőt kombináló ruhák már a Velencei Filmfesztiválon is menőnek számítottak, de a fentiek közül melyik (kvázi-)monokróm szett tetszett önnek a legjobban? Olivia Wilde piros cipőkkel kiegészített, szögletesebb vonalai, Kim Kardashian inverz slankítós modellje, vagy Heidi Klum nadrágkosztümje? Esetleg Várkonyi Andrea galléros verziója? Kattintson a legjobbra!