Azt hihetnénk, hogy az Instagramon az ember csak kislányok fotóit nézegetheti, amit a tükörben készítettek magukról, pedig a legtöbb képen inkább kávét, ételt, vagy macskákat láthat. Összegyűjtöttük egy galériába, hogy mi az a tíz dolog, amit a legszívesebben fotóznak az emberek.

Önfotó

Amellett, hogy okostelefonunkon javarészt az időjárást nézzük, legszívesebben mindenki önmagát fotózza a telefonjával, így a legtöbb fotón arcképek, mellek, hasak, szájak és szemek láthatóak. Leginkább fiatal lányok képeivel találhatja szembe magát, de előfordul, hogy férfiak is közzéteszik önfotóikat.

Lábak

"Itt az új cipőm" "Ennyire le van kopva a lábkörmömről a lakk" – hasonló címeket kaphatnának a képek, amiket leginkább szintén a női nem szeret közzétenni. A legédesebb persze az, mikor több láb is szerepel a fotón, mert milyen jó, hogy mindegyikük világosbarna csizmát visel.

Körmök

Mert a lányok szépen ki tudják festeni a körmüket, és ezt szeretik mindenkinek megmutatni. Szinte kötelező elem a közben kézben tartott lakk is, hogy mások is kedvet kapjanak az alkotáshoz. Természetesen a körmökről sem maradhat le a hipszterbajusz, vagy a cuki felirat.

Fürdés közben

Mivel az bizonyára szexi, ahogy egy vizes combpár kiemelkedik a habok közül, lehetőleg gyertyafényben. Persze ez is önfotó, de azon belül inkább egy külön kategória, mert itt tényleg csak a lábakon van a hangsúly, na meg azon, hogy ez rettenetesen kihívó akar lenni.

Kutya/macska

Macskák nélkül üres lenne az internet, és ezt az Instagram felhasználói is tudják, bár több 'dog', mint 'cat' taggel ellátott fotót találtunk az oldalon belül.

Kajapornó

Az Instagramon mindenki mesterszakács pont úgy, mint a Facebookon, vagy csak tudja, hogy honnan érdelmes kaját rendelni, majd lefotózni azt. A sztárok a rukkola és a pizza, ha pedig desszert, akkor nem jöhet más szóba, mint a macaron, ami egy borzasztó egyszerű megjelenésű, színes kis sütemény, és ha trendi akar lenni, ilyet kell ennie.

Kávé

Kávé, capuccino, latte, hab. Minden mennyiségben. Ha mindez pedig egy starbucksos papírpohárban, vagy netalántán egy bögrében látható, akkor az tényleg megér egy instagramos fotót, főleg ilyen hidegben.

Naplemente

Mert az ég szép, vannak rajta felhők, és a zöldön kívül szinte minden szín. Az Instagramon unalomig nézegethet ilyen fényképeket, amik általában valami víz felett készültek, hogy még több legyen a csillogás.

Repülőgépszárny

Utazni jó, és mindenki szereti azt megörökíteni, hogy másoknak mutogathassa. Persze ügyelni kell rá, hogy a repülőgép szárnya mindenképpen látszódjon, nehogy azt higyjék az ismerősök, hogy csak egy magasabb hegyről fotóztunk.

Streetart

Az utcák falai tele vannak ragaszokkal, tagekkel, graffitikkel, és van amelyik még jól is néz ki, az Instagram felhasználói pedig hálistennek meg is örökítik ezeket az utókornak.