Izgalmasabbak voltak idén az Oscar-gála mellékpartijai, mint maga a díjkiosztó. Ebben a cikkben két rendezvényt mutatunk be, az első Elton John, illetve az ő AIDS-alapítványa Oscar-néző estélye, a második pedig a szintén hagyományos Vanity Fair-parti, amire a gála után került sor. Sok díjazott ide már vitte magával az aranyszobrot, mások Elton Johnéktól jöttek át ide. Mindenesetre az ilyen partikon szabad csomó mindent, amit a díjkiosztókon az élő tévés közvetítés miatt nem: hülyéskedni, inni és főleg villantani. Kit érdekel, hogy mennyire tetszett a Filmakadémia tagjainak a Lincoln életéről készült történelemlecke, nézzük inkább a mellközöket, -széleket és -bimbókat (meg persze Jim Carrey hobbitlábát)! A két rendezvényről 30-30 fotót mutatunk, lapozza végig az összeállításokat, aztán szavazzon, melyik volt a menőbb!

Ezért volt menő Elton John Oscar-partija

  • Először is: Heidi Klum rendesen kipakolta, amije van. Egy olyan Julien Macdonald-estélyiben abszolválta a bulit, aminek gyakorlatilag nincs felsőrésze. Elég nehéz lehetett a férfivendégeknek a szupermodell szemébe nézni beszélgetés közben, Naomi Campbell meg nem is próbált a szemébe nézni Klumnak, hanem szájon csókolta.
  • Bréking: Britney Spears, a buta, szőke, amerikai csajok egyre rozzantabb megtestesítője már nem szőke. Átszínezték a haját barnára, és így alig lehetett ráismerni Elton Johnék partiján. Ha erre a radikális lépésre nem az oscaros csúcsidőszakban, hanem mondjuk a nyári uborkaszezonban szánja rá magát, garantáltan más sem lett volna a címlapokon hetekig.
  • Kim Kardashian fehérben volt elképesztő, most hogy terhes, még gömbölyűbb, mint valaha, és ezt ez az öltözék remekül kiemelte.
  • Elton John partiján volt egy rendes mellbimbóvillantás is: a gyönyörű kínai színésznő, Fan Bingbing egy olyan ruhát vett fel, aminek felsőrészén átvilágítottak a vakuk, így teljesen egyértelműen látni lehetett a színésznő melleit. Mel B-nek meg a jobb mellbimbója kacsintott ki a dekoltázsból.
  • Jim Carrey valamiért cipő helyett hatalmas műlábfejekben jelent meg. Egészen bizarr, főleg, ha normális lábméretű emberek mellett áll. A rendes Oscarra egy ilyen hobbitlábat tuti nem mert volna senki bevállalni.
  • És természetesen nem hazudtolták meg magukat a házigazdák: valahogy odacsalogatták bulijukra a legjóképűbb színészeket a szögletes állú és kockás hasú Colton Haynestől a Vámpírnaplók szereplőin keresztül a True Bloodból ismert Ryan Kwantenig.

Ezért volt menő a Vanity Fair Oscar-partija

  • Először is: itt ugye jelen volt a Vanity Fair miatt a modellvilág krémje Miranda Kerrtől Karolína Kurkováig, másrészt ide jött át az Oscar-gáláról a frissen díjazott színészek java része. Kétségtelen, hogy itt több volt a nagy név, mint Elton Johnéknál, ráadásul arról a partiról az éjszaka folyamán többen is átjöttek erre.
  • Bréking: még szerencse, hogy itt voltak a modellek, mert ők öltöztek a legmerészebben. Alessandra Ambrosio ruhája is itt-ott átlátszott, de a legtöbbet Irina Sejk, Cristiano Ronaldo csaja mutatta magából. De Chrissy Teigent is csak a legszükségesebb helyen takarta a flitterzuhatag.
  • Sokan átöltöztek erre a partira a díjkiosztó után. Az idén mindent megnyerő Jennifer Lawrence, akinek a SAG-kiosztón elszakadt a ruhája, az Oscaron meg elesett, ide egy ezüstös Calvin Klein-ruhát vett a korábbi fehér estélyi helyett. Természetesen ez a második ruha a szexibb a kettő közül.
  • A buli legjobb ruhája szerintünk Kate Beckinsale-é volt: Monique Lhuillier tervezőtől kapott ő egy remek, tükörszilánkmintás estélyit.
  • Ezen az estélyen volt egy hercegné is. Na nem Kate Middleton, csak az utolsó olasz király száműzetésben élő unokájának felesége, Clotilde Courau.
  • És voltak nagy nevű dívalegendák is. Faye Dunaway egy olyan sárga kesztyűben volt, amit mintha egy Vileda gumikesztyűről mintáztak volna, bár nem valószínű, hogy Faye Dunaway az utóbbi időben gyakran mosogatna. Joan Collins pedig még mindig úgy néz ki, mintha most kezdődne a Dinasztia következő évadja.
  • Plusz nemcsak magán a gálán, hanem ezen a bulin is volt egy csomó szép pár, de nekünk a legszimpatikusabb Bradley Cooper volt. A szexszimbólumnak kikiáltott színész Gloria Coopert, azaz az anyukáját vitte magával a buliba.

Melyik volt menőbb?

És akkor most szavazzon! Mind a két eseményről külön képösszeállítást csináltunk, az igazságosság kedvéért 30-30 fotóval. Ha végignézte őket, mondja meg, melyik bulit találta izgalmasabbnak!