Az átlagosnál teltebb nőknek ritkán készítenek olyan ruhát, ami jól néz ki, és általában akkor is méregdrága. Egy mezei blogger a saját eszközeivel hívja fel erre a világ figyelmét, viccesen.

„Mint azt a legtöbb plus size nő tudja, az öltözködés elég szopó nekünk. Posztolok néhány vérlázító cuccot" – kezdte blogját egy név nélkül, itt tumblerező nő, egyből össze is foglalva, mi az égető probléma, amire az egész világ figyelmét fel akarja hívni. Ígéretéhez híven azóra is rusnya, illetve előnytelen cuccokat tesz közzé, amelyeket testes nőknek ajánlanak a boltok. Alábbi galériánkban össze is válogattunk néhányat a legszórakoztatóbb posztjaiból, lapozgasson!

A probléma nyilván nem új keletű: a Dívány korábban egy plus size divatmagazin bemutatásakor foglalkozott vele. A divatlapok többségében semmit sem ajánlanak, ami 36-8-as mérett fölött volna, a nagy divatházak kínálatában elenyésző a molett nőknek szánt termékskála. Kivétel persze van, ahogy a célcsoport problémáit figyelembe vevő termék, és próbababa is. Az meg már más kérdés, hogy a plus size, illetve az elhízás istenítése mennyire egészségtelen.