Ez a vasárnap este az idei Cannes-i filmfesztivál végét jelenti, de ebben a heti trendben még visszatekintünk az elmúlt hét egyik legnagyobb Cannes-i bulijára, az amfAR-gálára. Az AIDS-kutatást támogató alapítvány eseményén modellek is szép számmal voltak a filmfesztiválra Franciaországba érkezett színésznők mellett. Kiválasztottuk közülük a hat legizgalmasabban öltözöttet, alább mutatjuk őket egymás után, szokásunkhoz híven rengeteg fotóval.

Jessica Chastain

Jessica Chastain egy igazi kaméleon (azért is olyan jó színésznő). Ha azt kérik tőle, totál átlagos háziasszonynak is ki tud nézni, annyira átlagosnak, hogy még a Brad Pitt legbénább csajait soroló cikkbe is bekerül (olvasóink ekkor 10-ből 6 pontot adtak a külsejére). Ha viszont Cannes-ban gálázik, előbújik belőle Jessica Rabbit, és simán adja a gyönyörű dívát, még egy kis villantást is bevállal. Ebből a vörös Saint Lauren ruhából meglepő módon a mellének az alja kukucskál ki bizonyos szögekből, de az eleganciát növeli a Bulgari karkötő a jobb csuklóján. A felsőrész bizarr szabása nem biztos, hogy mindenkinek be fog jönni, majd eldől a szavazásnál! A részleteket a képösszeállításban tudja megnézni, ha a fotóra kattint.

Rosie Huntington-Whiteley

Ugyanezen a rendezvényen Rosie Huntington-Whiteley egy roppant egyszerűnek tűnő, mégis nagyszerű szabású fehér ruhában volt. A cipője is fehér, a háttér is fehér, az utóbbi évek egyik legnagyobb divatszíne is a fehér (tudjuk, a fehér nem is szín, stb. stb. stb.). Azonban a Christian Dior azért Christian Dior, mert ilyen csodákat adnak ki a kezük alól, mint ez a ruha: nőiesen, klasszikusan harang alakú és térdig ér, és ettől nincs olyan érzése az embernek, hogy közönségesen rövid lenne. De közben elöl meg rövidebb, mint hátul, ami olyan hatást kelt, mintha a szoknya folyamatosan fellibbenne. Mutat is elég sokat a színésznő combjaiból, amitől ez az egyszerűség roppant nőiessé és izgalmassá válik.

Audrey Tautou

Audrey Tautou most Michel Gondry új filmjében, a Tajtékos napokban szerepel, és a megsaccolhatatlan korú színésznő már megint elég fruskásan öltözött fel erre az eseményre, ahol tudta, hogy folyamatosan fotózni fogják. A francia színésznő a francia filmfesztiválra egy francia divatháztól választott, a Lanvintől. Az ezüstös ruhát mintha egy lovagi páncélból szabták volna át, a sok fémes csillogásban teljesen elveszik a kristályokkal kirakott öv, a szintén Lanvin dobozridikül viszont pont jó: se nem üt el, se nem olvad be túlságosan. Egy testszínű cipővel pedig nyilván nem lehet melléfogni.

Joan Smalls

Joan Smalls Puerto Rico szülötte, 24 éves, és tavaly ősszel a mérvadó models.com őt választotta meg a világ első számú modelljének. Ezek után nem csoda, hogy Smalls úgy érzi, ő bármit felvehet, és a Cannes-i amfAR-gálára is elég bátran választott a Givenchytől. Az összeállítás mintha egy férfipulóverből és egy átlátszó zuhanyfüggönyből állna, amit ráadásul a túrázók által használt gumipók fog össze öv helyett. Smallst rögtön a legjobban és a legrosszabbul öltözöttek közé is besorolták emiatt az összeállítás miatt – a nagyításban ön is eldöntheti, hogy rajong-e érte vagy ízléstelennek találja.

Rosario Dawson

Rosario Dawson részben szintén Puerto Ricóból származik, ő azonban ugyebár nem modell, hanem színésznő. Ő a Vionnet márka egyik fentről lefelé csüngő darabját választotta. Az egész ruha mintha a válltömésre lenne felakasztva, és csak onnan tudjuk, hogy Dawson benne van, hogy mindkét oldalon elég rendesen fel van sliccelve, így a színésznő kedvére dugdoshatja ki a lábát, Angelina Jolie-t idézve. A cipőt mintha lelopta volna Rosie Huntington-Whiteleyről, elég meglepő választás egy fehér magassarkú ehhez a fekete ruhához.

Alessandra Ambrosio

Ki volt a legszebb?

A hatodik hölgy pedig megint egy modell, Alessandra Ambrosio. Őt Zuhair Murad egyik kreációja lengte körül a Cannes-i amfAR-gálán, körülbelül mint egy görög istenséget. Hogy az alsórész pontosan meddig is volt áttetsző és meddig volt felsliccelve, az minden képen eltérőnek tűnik, az izgalmas alj fölött azonban a dekoltázs egészen konkrét. Lebegtethette Ambrosio az uszályát, amennyit akarta, a többség valószínűleg a keblei közé bámult folyamatosan. Ha még nem tette volna, kattintson most valamelyik képre, és lapozza végig a fotóösszeállítást! Aztán ha eldöntötte, hogy a négy színésznő és A két manöken közül önnek ki lett a kedvence, szavazzon is egyet, mielőtt végképp búcsút vesz a Cannes-tól egy évre.