Ezen a héten megint egy férfitrendet veszünk elő a heti trendben, és ezúttal egy kiegészítőről van szó. A nők számára rengeteg típusú táska áll rendelkezésre, a férfiak azonban általában inkább zsebre vágják, amit tudnak, és ha nem lehet mindent, akkor jön szóba esetleg valami sportos hátizsák, esetleg egy sportos váll-, rosszabb esetben övtáska. A celebeknél azonban ez a korszak már véget ért, ők a sporttáskák helyett néha szinte nőiesen elegáns bőrtáskákat visznek a kezükben vagy a vállukon. Mutatjuk, hogy ki milyet.

Zac Efron

Azért Zac Efronnal kezdjük, mert az őróla készült fotók nem ideiek, hanem 2009-esek, ő azonban már ekkor is ilyen táskával utazott. A fazont ugyan nőiesnek is lehetne nézni, főleg, ha kicsit kisebb lenne a kivitel, de így, egyszerű feketében tényleg nem érheti szó a ház elejét egy férfinál sem. Vagy mégis? A lesifotósok képei szerint Efron csak addig vitte maga a táskát, amíg a reptéren muszáj volt, aztán átadta az őt fogadó testőrnek. Ha az összes képet szeretné látni teljes méretben, kattintson valamelyik fotórészletre!

Jason Statham

El kell ismernünk, a High School Musicalből megismert Zac Efron nem tartozik a legmacsóbb férfiak közé, 2013-ban azonban már az egyik legkeményebb brit-hollywoodi színész, Jason Statham is hasonló bőrtáskával járkált – úgy látszik, ahogy egyre rövidülnek a shortok, úgy nőnek a férfi kézitáskák. Ha a filmekben egy ilyen szütyő van Stathamnél, akkor abból hamarosan fegyverek és/vagy pénzkötegek kerülnek elő, de ez a kép nem egy forgatáson készült, hanem a reptéren, amikor Statham Párizsba készült januárban.

Kanye West

Kanye West az a rapper, aki a legtöbbet foglalkozik a divattal, úgyhogy végülis nem sok meglepő van abban, hogy Kim Kardashian pasija egy ilyen elegáns Louis Vuitton-táskával a vállán megy paparazzót verni. Igen, ezek a képek júliusban pillanatokkal azelőtt készültek, hogy West összeverekedett egy lesifotóssal. Az elegáns táska mellesleg azért is kicsit fura ehhez a szetthez, mert a rapper öltözéke egyébként egyáltalán nem puccos, persze még mindig jobb ez így annál, mint amikor a hölgyek tornazsáknak használják a méregdrága, márkás kiegészítőket.

Justin Theroux

És mutatunk még egy ilyen Louis Vuitton-darabot, de ezt a gazdája nem vállra véve viszi, hanem kézben. Nem másról van szó, mint Justin Therouxról, akit sajnos filmes munkái kapcsán viszonylag kevesen ismertek meg, de persze most, hogy Jennifer Anistonnal él, már rögtön mindenki tudja, hogy kiről van szó. Ő egyébként korábban kicsit alternetív-művészkedő típusnak számított, úgy látszik, most már ebbe az imázsba is belefér egy gigantikus Louis Vuitton bőrtáska, legalábbis ha a lábon bakancs, és a háton egy klasszikusan sportos-férfias hátizsák ellensúlyozza.

Ryan Reynolds

Csak hogy egy szuperhős is legyen az összeállításban: tessék Ryan Reynolds, a Zöld lámpás sztárja, szintén egy elegáns bőrtáskával. Ő valamiért nem egy hivalkodó márkát választott, sőt, ez a darab még praktikus is, hiszen húzni is lehet elvileg. Reynolds mégis kézben viszi a csomagját az LAX reptéren, miközben a másik vállán is van egy táska, az viszont inkább sportosnak tűnik, mint elegánsnak.

Maddox Jolie-Pitt

Kinek áll a legjobban a táska?

A legkülönlegesebb darabot azonban Angelina Jolie és Brad Pitt egyik fiának vállán láttuk nemrég. Az ifjú Maddox Jolie-Pitt egy akkora táskát cipel a vállán, hogy az szinte ugyanakkora, mint ő maga, persze a kisfiú még csak nemrég lett tizenéves, ezért valószínűleg ha nő még egy kicsit, már kevésbé tűnik majd a vállán gigantikusnak ez a táska. Mellesleg ő volt Joliék első örökbe fogadott kisfia, és Maddox itt éppen anyjával készül Los Angelesből Londonba. Angelina Jolie egy kisbőröndben húzta maga után az utazós holmiját, de fia a bőr válltáska mellett döntött. Vajon ez azt jelenti, hogy kezdenek kimenni a divatból a gurulós bőröndök? Ezt majd az idő dönti el, ön azonban már most is eldöntheti, hogy a hat táskából melyik tetszik a legjobbban. Ha végiglapozta a képösszeállítást, szavazzon!