Azt még nem tudni, pontosan mikor, de Harry herceg szinte biztos, hogy elveszi Cressida Bonast. Technikailag ugyan ő lesz az új Kate Middleton, de igazából semmi hasonlóság nincs benne és a sógornőjében. Bonas mintha ott ragadt volna a 90-es években, és úgy néz ki, mintha valami külvárosi rave-partiba tartana éppen.

Október 6-án járta körbe a világsajtót a hír, hogy Harry herceg állítólag megkérte barátnője, Cressida Bonas kezét. Ezt ugyan azóta nem erősítette meg senki, de elég biztos udvari forrásokra hivatkozva írták meg a dolgot, és hát nem is tiltakozott miatta sem Harry herceg, sem Bonas.

Hogy technikailag Cressida Bonas lesz a következő hercegfeleség, ezzel az új Kate Middleton szinte biztos, az már jóval kevésbé, hogy olyan definíciószerűen tökéletes hercegnő lesz-e belőle, mint Middletonból.

Az biztos, hogy valószínűleg nem lesznek túl jóban Middletonnal, de ez nem Bonas hibája. Vilmos herceg egy időben hajtott Bonas féltestvérére, még Kate Middleton előtt, Isabella Calthorpe-ra, akivel Bonas kifejezetten jóban van. Ezért Middleton állítólag ki nem állhatja. Ez két dolgot támaszt alá, egyrészt azt, hogy Cressida Bonas és a családja elég régóta Vilmos és Harry körül van, másrészt azt, hogy Katalin hercegnének is vannak érzései, és mégsem az a fából faragott hercegnőmodell.

Hiába Katalin hercegnő utálata, valószínűleg nem rajta fog múlni, hogy az egyébként elég tehetős családból származó, a királyi családot régóta ismerő Cressida Bonas hozzámehet-e Harry herceghez. Amit érdemes róla tudni, például, hogy szeret táncolni, vagy hogy hogyan ismerkedett meg Harryvál már összeszedtük egy-egy cikkben.

Ami eddig kimaradt, hogy Cressida Bonas nagyon nem hercegnősen néz ki. Természetesen nagyon jó csaj, de az öltözködéséről senki sem mondaná meg, hogy hamarosan a világ egyik leghíresebb hercegnője lehet belőle.

Ha nagyon muszáj fel tud öltözni, de a legjellemzőbb megjelenése, hogy hajgumival összefogja a haját, leginkább úgy, hogy a copfja oldalra álljon el, és valami kantáros nadrágot, esetleg hippis ruhát választ hozzá. Simán elmenne valamilyen külvárosi rave-party random szereplőjének.

A legtöbb kritika mostanában a frizuráját éri, a hajgumis megoldás egyrészt nem túl előnyös Bonasnak, másrészt ebben a formájában nagyon nem divatos, és még sokszor elég csapzott is. Tényleg, mintha a 90-es közepéből szabadult volna, öltözködés függvényében valami Nirvana-buliból vagy egy rendes jó rave-szeletelésről.

A királyi stylistok meg szokták dolgozni a család tagjait, de attól nem kell tartani, hogy Cressida Bonas egyik napról a másikra teljesen leveti magáról a hajgumikat. Kate Middleton már jóval azelőtt is nagyon divatosan öltözött, hogy szóba került volna a házasság. Azóta pedig csak tovább finomodott a stílusa.