Évek óta csak férfiak nyerik az X-faktort Magyarországon. A csatorna egyre gyakrabban beveti az erotikát, a jelenség mögött a sokkal több férfi sms-szavazó állhat. Ha több a dekoltázs, talán több a férfi néző, és több az esélye emiatt egy női versenyző bennmaradásának.

Elvileg nagyon jó az X-faktor nézettsége, de a csatorna így is minden klasszikus nézőcsalogató elemet betesz, hogy mindenki rákattanjon a tehetségkutatóra. Nemrég lábakkal kezdtek el csábítani, szombaton pedig olyan átütő dekoltázsokat mutattak, mintha ezen múlna a kereskedelmi tévézés jövője. Annyi logika lehet a lépésben, hogy az RTL-es tehetségkutatókat eddig kizárólag férfiak nyerték, szóval nagy valószínűséggel több a női sms-szavazó, mint a férfi.

Szombaton több versenyzőt is igyekeztek kinőiesíteni: a vékony Péterffy Lili melleit fekete-fehér ruhában polcolták fel, hogy idősebbnek látsszon a koránál, ahogy a másik Lilit, Batánovicsot is régóta úgy alakítják, hogy mély szabású ruhákat adnak rá. Krasznai Tündénél köldökig érő dekoltázs villant, de a bevágást áttetsző anyaggal fedték el. Talán nála találták el a legjobban az eleganciát (leszámítva a könyökön hordott karkötőt). Amit lehet, Danics Dórából is kihoztak, ejtett vállú ruhát kapott, bár a mellvillantástól még fényévekre jár (nála nem is ez a cél).

Vasárnap Alföldi Róbert mentoráltjai közül ismét Péterffy jelent meg mélyen nyesett ruhában, a készítők nagyon dívává akarják faragni a csepeli lányt. A vasárnapi nap csúcsa persze a mentor Tóth Gabi volt, akinek alaposan kipakolták a melleit, és ruhája szokás szerint majdnem mindent mutatott medencecsonttól lefelé. A csúcs persze a sokat emlegetett és a hétfői Bors címlapját is beterítő Csobot Adél-féle villantás volt. Csobot ugyanis úgy kapott egy enyhén feszülő, mélyen bevágott ruhát, hogy melltartót nem vett alá, így az ágaskodó bimbói teljesen eladták a szombati adást.