Ribanckarácsonyozzon Miley Cyrusszal!

2013.12.22. 17:32
A Jingle Ball nevű koncertsorozattal Miley Cyrus Amerikában turnézott a napokban, karácsonyi hangulatot csempészve minden fiatal poprajongó szívébe. Hogy milyen eszközökkel végezte ezt a csempészést? Hát természetesen bundákkal, puncirafeszülő és köldök- plusz seggvillantó bodykkal, meg persze twerkeléssel! Ez a heti trend, egy cikkben mutatjuk Miley Cyrus hat legelképesztőbb karácsonyi szettjét.

Atlanta

Tavaly egy karácsonyváró heti trendben több nőtől is mutattunk ünnepi öltözékeket, de idén egyszerűen mindent Miley Cyrus visz, úgyhogy ebben az összeállításban csak ő szerepel. Ez az idei legelső karácsonyi szettjei közül való, még december 11-én volt rajta Atlantában. Pont nemrég foglalkoztunk bundákkal, hát Cyrusnak is van egy jókora, de ő persze alatta csak egy karácsonyi színű bodyt visel, nem sok minden egyebet. A kiegészítők: egy szőrös fülvédő, egy hasonlóan szőrös táska és fehér pomponok, azon szinte csodálkozunk, hogy fehér csizmácskái nem érnek térd fölé. Az eseményen egyébként jelen volt az izzadós Flo Rida is, készült szuper közös kép. Természetesen több fotónk van mindegyik öltözékről, kattintson és lapozgasson, ha mindent látni szeretne!

New York – koncert

Két nappal később Miley Cyrus New Yorkban adta elő nyilván ugyanazt a műsort, de most másmilyen öltözékben. A télapós piros helyett ezúttal egy kicsit bordósabb vörös volt öltözékének alapszíne, ráadásul a body helyett itt egy kétrészes fenetudjami volt rajta. A csizma, a mandzsetta és a pomponok viszont maradtak, volt melléjük puncisimogatás és seggdörzsölés a Mikulás ágyékába.

New York – esemény

New Yorkban a koncert kapcsán egy esemény is volt, ahol sztárok vonulgattak és pózolgattak egy vörös szőnyegen egy fotófal előtt. Itt Miley Cyrus egy kevésbé karácsonyos szettben volt, sőt, lehet, hogy egyáltalán nem is szánta ünnepinek ezt a fekete nadrágot, oldalán a sárga csíkkal, de a fehér ingmellel együtt minket egy kicsit a Diótörő jelmezére emlékeztet ez az összeállítás. Persze kétségtelen, hogy ez az első Diótörő, akit melltartóvillantani látunk.

Washington

Miley Cyrus hétfőn Washingtonban lépett fel, aznap eredetileg egész kislányosan öltözött fel, de aztán átváltozáson ment keresztül, és az esti koncertre már megint elővett egy karácsonyos-kurvás szettet. Az Atlantában már látott bundát megint odadörgölte a közönség orra alá, alatta pedig a New York-i kétrészes fenetudjamihez hasonló kétrészes fenetudjami volt, csak most fehérben. Az öltözéket az aranylánccal a derék köré erősített kis Chanel-táska teszi igazán egyedivé. Mennyire kényelmetlen lehet így hordani egy retikült?

Tampa

Miley Cyrus nagyon szeretheti a floridaiakat, mert két karácsonyi koncerttel is megajándékozta őket. Az elsőre Tampában került sor, szerdán. Itt is volt Chanel-táska, de itt már a gyengénlátóknak is kedvezett a stylist, nem egy pici retikülről volt szó, hanem gyakorlatilag egy szőrős bőröndről, amin a gyengébbek kedvéért logó helyett ki volt írva fehér alapon feketével a teljes márkanév. Szintén a Chaneltől volt ez az alig észrevehető, diszkrét nyakék. Cyrusnak biztos az összes többi szerkója a mosásban volt, mert itt megint az atlantai mikulásos bodyt vette fel, viszont haját macifülszerű kontyokba gombolyíttatta. Meg lopott egy pulcsit.

Sunrise

Hol nézett ki a legjobban Miley Cyrus?

A péntek este ezzel szemben egy Sunrise (napfelkelte) nevű helyen telt Miley Cyrus számára, nagyjából ugyanazzal, mint amivel az összes korábbi estéje a turné során. Megint megvillantotta a bundáját, megint kontyai voltak, viszont most piros helyett fehér bodyban volt, és táska helyett egy karácsonyi (vagyis inkább skót kockás) pulcsi volt a derekára kötve. A koreográfia a jelek szerint továbbra sem állt sok mindenből fenékrázáson és seggrepacsin kívül, Cyrus még a gigantikus karácsonyfaasszony hátsóját is megpaskolta a kúpmellű segítőtörpe legnagyobb örömére. Szóval Miley Cyrus számára a karácsony is leginkább a ribancszerkókról szól – ha megnézte jól az összeset, klikkeljen egyet a szavazógépre! Melyik szett volt ön szerint a legjobb?