Ebben a cikkben hat olyan popelőadót gyűjtöttünk össze, aki 2013-ban a világ körül turnézott, és akiknek koncertjén erősen a látványon van a hangsúly. Egyértelmű, hogy a közönség elkápráztatásához nélkülözhetetlen minél több, minél szexibb, minél extrémebb fellépőruha. Az alábbi hat előadó szemmel láthatóan mindent beleadott, nézze meg őket, aztán válasszon kedvencet! Ez az utolsó heti trend idén, de alul most is lehet szavazni!

Beyoncé

Beyoncé április közepén kezdett turnézni, legújabb világjáró műsorának teljes címe az, hogy The Mrs. Carter Show World Tour, és a körút csak jövő márciusban fog véget érni. Az énekesnő nem aprózta el, gyakorlatilag az összes nagy divattervezőtől beszerzett valamit erre a koncertre, a lista a következő: Emilio Pucci, Givenchy, The Blonds, Julien MacDonald, Dean and Dan Caten (vagyis a DSquared2), Ralph and Russo, David Koma, Kenzo, Gucci, Roberto Cavalli és Dennis Kolpodinos. Kattintson a felső képre, és győződjön meg arról, hogy Beyoncé tényleg rengeteg különféle szerelésben riszálja végig ezt a turnét, ahol közben még ventilátorok és verekedős rajongók is leselkednek rá!

Pink

Pink kicsit korábban kezdte idén a turnézást, mint Beyoncé, egy nappal Valentin-nap előtt. Talán nem is véletlen az időzítés, hiszen a koncertkörút címe The Truth About Love Tour (azaz Az igazság a szerelemről turné). Ez a turné is tart még, de már csak alig három hét van hátra belőle, de Beyoncéhoz és a cikkben említett többi előadóhoz hasonlóan Pink sem ejtette útba Magyarországot. A fiús imázzsal nyomuló énekesnő most egy akrobata-számmal nyitja koncertjét, amihez testre feszülős, de hasvillantós szerkó van rajta, és kigyúrt férfiak eresztik le őt a mennyezetről. Egy másik számhoz egy olyan nadrágot visel, ami félúton van a szmoking és a tréninggatya között, de persze jó magas sarkak vannak hozzá. Megdöbbentő mellesleg, hogy Pink maga is mennyire ki van gyúrva, gyakorlatilag férfi alakú és kockahasa van.

Rihanna

2005 óta minden évben jelent meg új Rihanna-album, kivéve 2008-at. És 2013-at. A lemezcsinálás helyett az énekesnő turnézással töltötte az idei év javát, márciustól novemberig. A sajtónak a fotókészítést csak a műsor egy bizonyos szakaszában engedélyezték, így a profi fotókon nyilván nem látjuk az összes fellépőruhát, de biztosíthatjuk önt, hogy lát majd így is éppen eleget, ha a képre kattint. Amit jól megnézhetünk, azt például a Givenchy bocsátotta Rihanna rendelkezésére a Diamonds Tourhoz, de közreműködött még a Dior is, és Manolo Blahnik adta a szexi csizmákat. Ha ön kiment Bécsbe júliusban megnézni a műsort, akkor ön nyilván többet is látott, de azért ami a fotókon látszik, az se semmi: Rihanna természetesen jó szokásához híven továbbra is kitesz, megráz és megmarkol mindent, amit a jogszabályok értelmében színpadon meg lehet.

Taylor Swift

Az egyetlen csaj a mezőnyből, aki kifejezetten szende imázzsal hódít, Taylor Swift. A márciusban indult turné februárig tart majd, és a címe Red, utalva az énekesnő utóbbi albumának címére. A Red ugyebár pirosat vagy vöröset jelent, ennek megfelelően Swift többféleképpen is viseli ezt a színt a koncerten, de a legjobban szerintünk akkor néz ki, amikor csak a kiegészítői vörösek: a cipője, a mikrofonja és a gitárja. Meg persze a rúzsa. Ahogy így elnézzük, nem is olyan szende már ez a Taylor Swift, mint volt régebben.

Carly Rae

Jepsen Carly Rae Jepsen még 2011-ben adta ki Call Me Maybe számát, de a szerzemény csak 2012-ben lett sláger. Akkor viszont akkora, hogy az év legtöbbször eladott száma címet érdemelte ki. Minden valamirevaló marketinges ezek után turnézni küldené Jepsent, függetlenül attól, hogy ezen az egy számon kívül senki nem ismer tőle semmit. Jepsen el is ment turnézni (nyilván). Ez volt az első rendes, saját, nemzetközi turnéja, a címe Kiss Summer Tour volt (Csók nyári turné). Ezen a 28 éves énekesnő kicsit más oldaláról is megmutathatta magát, mint ahogy az irritálóan fülbemászó sláger klipjében látható. Sokkal nőiesebb és merészebb, a haja vörösebb és a forrónadrágjai rövidebbek, mint ön gondolta volna.

Adam Lambert

Ki a legjobb?

Adam Lambert nyilván nem venné zokon (sőt), ha megtudná, hogy öt nő mellé tettük be őt hatodiknak, hiszen ő sok mindent teljesen nyíltan és büszkén vállal, többek között a glamúrt is. Első saját turnéjának címe Glam Nation Tour volt 2010-ben, idén viszont We Are Glamily Tour cím alatt utazgatott együttesével (a címről valószínűleg a We Are Family című slágernek kell beugrania). Lambert a glam rock hagyományainak megfelelően kisminkelve, kilakkozott körmökkel, fura kiegészítőkkel, színes-bizarr öltözékekben lép fel, és szinte lenyűgöző, hogy ahhoz képest mégis milyen férfias tud lenni ezekben a göncökben. Ha az ő fotóit is végiglapozta, kérjük, mondja meg, ki lett az ön kedvence 2013. turnézó énekesei közül, persze a zenét félre téve, és szigorúan csak a ruhákra koncentrálva! Aztán ha még mindig ráér, kattintson vissza Miley Cyrus karácsonyi fellépőruháihoz, és próbálja meg elképzelni, milyen lesz, amikor az énekesnő 2014-ben turnézni indul majd!