Megvolt az idei Grammy-kiosztó is, és persze ezúttal sem maradunk adósak a legrosszabbul öltözöttek listájával. Illetve önmagában egy lista nem lenne túl érdekes, ezért ilyenkor képösszeállítást szoktunk készíteni, hogy rendesen végig is lehessen szörnyülködni a gigacelebek és a névtelen sztárocskák legfájóbb divatmellényúlásait. Erre tessék!

Divatszempontból két nagyon megosztó figura volt idén a Grammy-díjkiosztón az A-listás sztárok közül: Madonna és Katy Perry. Ők ketten voltak azok, akikre az esemény kritikusai rengeteg jót és rengeteg rosszat is mondtak. Madonnát ebből az összeállításból kihagytuk, de csak azért, mert új, nénikés külsejéről már külön posztban is volt szó, de Katy Perryvel nem voltunk ilyen kegyesek. Már csak azért sem, mert ő a Tejben-vajban blogban a legjobban öltözöttek között is szerepel, úgyhogy ha ott a neki járó dicséretet már megkapta, akkor itt szintén kapja meg a magáét. Szóval Katy Perry egy hangjegyes Valentino-ruhában ment el a gálára, és maga a ruha tényleg nem olyan borzasztó (mint a többi ebben az összeállításban), de szerintünk akkor is gáz egy zenei eseményre hangjegyes ruhában menni. És akkor ezt még súlyosbítja Perry keresztmelltartós fellépőruhája, amit a fotógalériában szintén meg lehet nézni, és amit bizonyára szintén valamiféle viccnek szánhattak.

A fehér szín nagy sláger már évek óta (dehát a fehér nem is szín stb. stb. stb.), de továbbra is elég könnyen mellé lehet fogni vele. Így járt például az ombre hajú Beyoncé, aki konkrétan mintha a konyhaablakról akasztotta volna le a csipkefüggönyt és tekerte volna maga köré. Hasonló megoldás volt Paris Hilton estélyije is, és azt se nagyon szerették a divatkritikusok, bár ez inkább egy műkorcsolyázónő dresszére emlékeztetett, mint függönyre. A további rosszul öltözöttek között van egy Pussycat Doll, Robin Thicke már korábban is a legízléstelenebbül öltözködők közé sorolt felesége, egy szerencsétlenül járt tizenéves, egy felnyírt hajú r’n’b-énekesnő és az a csaj, aki egy gyógyászati segédeszköznek látszó tárgyon keresztül mutogatta a mellbimbóját.

És ez még nem minden, mert összesen 12 borzasztóan öltözött személyt szedtünk össze. De úgy éreztük, nem fair a nőkkel szemben, hogy mindig mindenki csak az ő kinézetüket vizslatja, egy férfi viszont bárhogy öltözködhet, nem fogják kiröhögni. Mondjuk nevetni mi se nevettünk a kiválasztott 4 férfi közül az összesen, de pont Steven Tyler elég humorosan nézett ki csupafehérben, Cee-Loo Green meg végképp. Készítheti a rekeszizmait a Metallica dobosának fotóihoz is, utoljára hagytuk viszont Slipknot Clownt, azaz Michael Crahant a Slipknot együttesből, akivel kapcsolatban azonban inkább szomorú, mint vicces, hogy azt hiszi, hogy húsz év elteltével is radikális lépés részéről egy ilyen eseményen horromaszkban és két macát fogdosva megjelenni.