Íme hét híres ember, mindegyik egy-egy furcsa tetoválással, illetve furcsa sztorival, ami a tetováláshoz kapcsolódik. Ön is kínosnak találja egyiket-másikat? Vagy éppen, hogy meghatódik azon, ahogy a celebek tetoválással fejezik ki érzelmeiket? Alább a kínosságot kell pontozni egytől tízig, minél cikibbnek találja az adott celeb tetoválását, annál magasabb pontot adjon!

1. Miley Cyrus

Miley Cyrus még csak 21 éves, de már mindene van, sikere, karrierje, botránya, pénze, turnéja, slágerei, tetoválásai. Volt már tíz tetoválása, amikor a fentit tavaly ősszel megcsináltatta. Nem mintha akkora rajongója lenne a Rolling Stones együttesnek – nincs is ott a felirat végén az S. Igen, ez a talptetkó Mick Jagger együttese helyett a Rolling Stone magazinra utal, és Cyrus akkor csináltatta, amikor először szerepelhetett az újság címlapján. Hogy pontosan miért lett az S betűből dollárjel, arra csak tippünk van: az énekesnő biztos arra számított, hogy a címlapszereplés után még többet fog keresni. Valószínűleg igaza is lett. Ön szerint egy tízes skálán mennyire kínos egy ilyen tetoválás? Ha semennyire, 1 pontot adjon, ha nagyon, akkor 10-et!

2. Rihanna

Rihanna testén a tetoválások azt a funkciót töltik be, amit más frizsiderajtaján a hűtőmágnesek. Ő tavaly ősszel Új-Zélandon járt, és nem jutott eszébe jobb szuvenír, mint egy autentikusan vésett maori kéztetoválás. Ezek után biztosra vehetjük, hogy ha Rihanna jön még valaha Magyarországra, akkor valahova magára fogja varratni a Halász-bástyát, esetleg egy hortobágyi gémeskutat.

3. Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens azonban nem olyan járatos a tetováltatásban, mint a fenti két hölgy. A Disney-nél befutott színésznő-énekesnő 25 éves koráig kibírta varratás nélkül, de most februárban megtört a jég. És mi volt az a nagy esemény vagy életbölcsesség, ami miatt úgy döntött, hogy ezt most a nyakán kell megörökíteni egy pillangó formájában? Jelentjük, a nagy semmi. Egy barátnője, az ausztrál MTV-nél bemondóként dolgozó Ruby Rose beszélte rá a tetováltatásra, mert miért ne. Úgyhogy most egész életében lesz ott egy pillangó. Na ez mennyire kínos?

4. Lady Gaga

Lady Gagánál nehéz eldönteni, hogy mikor viccel, mindenesetre egyszer valaki megkérdezte tőle, hogy miért pont a teste bal oldalán vannak ezek a gyönyörű tetoválások (rózsák, illetve egyszarvú). Az énekesnő azt válaszolta, hogy „apukám kérése volt. Azt kérte, hogy legalább az egyik oldalam maradjon nagyjából normális.

5. Sinéad O’Connor

Sinéad O’Connor nagy tragédiája, hogy akik még emlékeznek rá, azok is nagyrészt csak amiatt, hogy 25 éve milyen ügyesen énekelt el egy Prince-számot. Pedig a művésznő később is alkotott még maradandót a zenében, de ezt folyamatosan elhomályosítják egyre bizarrabb húzásai, amiket egy magára valamit is adó bulvárlap nem hagyhat figyelmen kívül. Jézus arca van az ő mellkasára tetoválva (bár 1994-ben még egy komplett albumot írt arról, hogy Isten igazából nőnemű), és karjain is vannak minták már egy ideje, de tavaly év vége felé mindenkin túltett: az arcára tetováltatott, pirossal. A B és Q betűk valószínűleg volt szerelme, Brendan Quinian emlékét idézik.

6. Lea Michele

Lea Michele a Glee (Sztárok leszünk) című sorozattal lett híres, és ő is visszaeső tetováltató. Kilenc helyen van rajta varrás, ezek közül az egyik, a jobb csuklóján lévő már alig olvasható. A szöveg eredetileg az volt, hogy „I Believe”, ami Michele egyik korai színházi sikeréhez fűződik, ez volt nagy dalának címe a „Spring Awakening” című musicalben. A Glee két másik szereplőjével együtt csináltattak maguknak „Imagine” egyentetoválást, Michele ezen kívül szintén lepketetkó-tulajdonos. Legutóbb tavaly varratott, az oldalára, miután elhunyt Cory Monteith, aki sorozatbéli partnere volt, és egyben igazi szerelme is az életben. „If you say so.”, azaz kb. „ha te azt mondod.” – ezek voltak Monteith utolsó szavai szerelmének, ezért ez olvasható most Michele oldalán.

7. David Beckham

David Beckham pedig egyszerűen tele van már tetoválva, pont ez a probléma. Mindkét karja tele van, az oldalán kínai jelek vannak, a hátán, sőt a tarkóján is van tetoválása, ezek megörökítik többek között feleségét (igaz, a szanszkrit ábécével, és rosszul van írva), valamint három kisfiát is. Most, hogy született végre egy lánya is, lassan tényleg muszáj lesz felhagyni a gyerekcsinálással, mert már Harpernek is alig volt hely: David Beckham lánya nevét a nyakára tetováltatta, a biztonság kedvéért most már a latin ábécével, nehogy megint valami probléma legyen. Új parfümreklámján elég jól látszik is a Harper felirat.