A döntőhöz érkeztünk: olvasóink eddigi szavazatai alapján négy nőre szűkült a szezonnyitó fesztiválszezont megnyitó Coachella legjobb csajainak mezőnye. Közülük döntse el, ki a legszexibb a körülbelül 90 ezer bulizó nő közül.

A 2014-es Coachella fesztivál mindkét hétvégéjén körülbelül 90 ezren vettek részt. Ha a 180 ezres embertömegnek csak a felét számoljuk nőnek, és nagyvonalúan úgy vesszük, hogy a legszebbeket úgyis lefotózták a fesztiválon dolgozók, az azt jelenti, hogy az alábbi szavaszóboxszal kiválaszthatja, kilencvenezer nő közül melyik volt a legszexibb az egész hippibulin.

Ha lemaradtak volna az előzményekről: a mezőny úgy szűkült négy főre, hogy két körben (itt és itt) a legdögösebb celebnőkre, másik két körben (itt és itt) a legszexibb fesztiválozó csajokra szavazhattak. Az egyes szavazásokat már lezártuk, de a beérkezett kattintások alapján úgy tűnik, hogy a második kör melltartós, átlátszó nadrágos fesztiválozója izgatta fel mindenki fantáziáját a legjobban. Galériánk nyitóképén őt látja, a galérián belül pedig három kihívóját, a többi kör nyerteseit. Nézze meg mindannyiukat, és döntse el, hogy a momentán győztesnek tűnő csaj valóban a legjobb lehet-e ennyi versenyzőből!

Szóval ki volt az idei Coachella legszexibb nője?