A divat amerikai nagyasszonya, a Vogue-főszerkesztő Anna Wintour megint megszervezte és megtartotta az éves Met-gálát New Yorkban. Szokás szerint özönlöttek a divatvilághoz többé-kevésbé (vagy egyáltalán nem) kapcsolódó celebek, és mindenki próbált a lehető legdivatosabban öltözni a Charles James tervező tiszteletére rendezett estélyen. Az öltözködés azonban sosem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, rossz szokásunk szerint máris mutatjuk, ezúttal kinek tört bele a bicskája.

A lényeget a képösszeállításban találja, összesen 18 nőt mutatunk benne (ha az Olsen ikreket kettőnek vesszük, akkor 19-et), olyan hölgyeket méghozzá, akik egyébként szépek, csak most nem sikerült felöltözniük – nem ez a helyzet ugyebár Donatella Versace esetében, úgyhogy őt ezután a poszt után ebből az összeállításból már kihagytuk.

A galéria fényesen mutatja, hogy a pár éve még nagyon divatos citromsárga már végképp nem tartozik a legmenőbb színek közé, még szegény Katie Holmes is úgy nézett ki benne, mint egy rossz Belle-utánzat a Disney-rajzfilmből. Kate Uptonon a gigantikus dekoltázs sem segített, a fent említett Olsen-ikrek húga meg valószínűleg nem direkt öltözött hegyes mellbimbójú műkorcsolyázónőnek, de a végeredmény mégis ez lett.

Kristen Stewartról sem tudnak leszállni a divatkritikusok, már megint a legrosszabbul öltözöttek között említik mindenhol, amivel sajnos nehéz nem egyet érteni, de azért ha akarunk, találunk pozitívumot is – szerintünk a frizurája tök jó volt. Ugyanezt nem mondhatnánk el Solange Knowlesról, aki valamiért bubisra csináltatta meg a haját, a leggázabb sérója viszont Brie Larson színésznőnek volt, aki még Rihanna hétvégi borzalmát is felülmúlta. Madonna meg olyan szörnyű ruhát akart felvenni, hogy el se engedték a bálra. Nézze végig a képösszeállítást, aztán ha nem volt elég a szörnyű ruhákból, klikkeljen ide, mert van egy másik cikkünk minden idők legrosszabb metes szereléseiből!

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!