horoszkóp

Orosz Barbarát az Ötödik elem, Kis Hegedűs Rékát egy aranyhal ihlette

2008.05.11. 14:50
Noszály Sándor mellett azért is fontos volt, hogy lássuk a nőt, hogy el tudjuk képzelni, melyik évszakban készült róla kép. Orosz Barbara az Ötödik elem vetítése közben a haján felejtette a festéket, az aranyhal-ruhás Kis Hegedűs Réka pedig bemutatta, manapság is illik felöltözni vacsorához. Szavazzon, ki nézett ki a legjobban a héten.

Múlt héten színes, nemzetközi mezőnyt sikerült bemutatnunk, amelyikben Madonna a szociális érzékenységét, Susan Sarandon a környezetvédelmet hirdette ruháján keresztül, Mariah Carey pedig inkább mignon volt, mint habcsók. Ezen a héten a nehezebb utat választottuk, a hazai celebpartikon megjelenő ruhákat igyekeztünk kielemezni. Egyetlen nagyobb esemény volt a héten, az Arénában egy celebpókerparti, ahova azok a hírességek érkeztek, akiket időnként sűrűbben látunk, mint a saját családunkat. Döntsék el, melyikük nézett ki a legjobban a héten.

Noszály Sándor évszakfüggetlen

Nem szenvedélyes médiaszereplő

A celebpóker partikra korábban nagyon készültek a hazai partiördögök, és a hozzájuk tartozó lánykísérők, mert nemcsak médiamegjelenést, de pénzt is lehet nyerni esetenként. Noszály Sándor nem tartozik a szenvedélyes médiaszereplők közé, és mostani szettjét csak azért tartottuk érdemesnek megemlíteni, mert lehetséges, hogy barátnőjével az esemény előtt a jin és jangról beszélgettek, majd ennek megfelelő harmóniában tervezték meg a viseletüket. Noszály barátnője azért is fontos szerepet tölt be a képen, mert nélküle nem biztos, hogy következtetni tudtunk volna arra, melyik évszakban készült ez a fotó.

Keleti Györgyi titkárnő-szettben

Nem élete bulija

Egy tapasztalt celebpóker-szervezőtől tudjuk, az elmúlt szezon trendje a pókernők esetében a fekete csipkeleggings, farmer forrónadrággal és fekete top, és gondosan meghosszabbított szavannaszőke haj. Keleti Györgyi ettől a bejáratott hagyománytól nem szeretett volna túlságosan eltérni, bár csipkeleggins helyett a decens fekete nadrágot választotta gigasarkú szandállal. Karakteréből adódóan ebben a visszafogott öltözékben sem nézett ki úgy, mint egy multinacionális cég titkárnője, és ennek bizonyára örül. Arckifejezése alapján azonban nem ez volt élete celebpókerpartija, képét látva valószínűleg a hely sem tudja elhitetni leendő vendégeivel, hogy kihagyhatatlanok a csütörtök esti rendezvények.

Kis Hegedűs Réka mint éhes aranyhal

a régi nagypolgári hagyomány

Helyszíni tudósítónk szerint Kis Hegedűs Rékának nincsenek különösebb ambíciói a pókerben, olyannyira, hogy a kártyaasztalt egy alkalommal sem ejtette útba. Az eseményre mégis gondosan készült, arany, flitteres, pikkelyhatású ruhában érkezett az eseményre feldobni a vendégek vasárnapi olvasói kört idéző hangulatát, ahol mindenki saját készítésű süteményekkel kínálja a közös olvasás iránt rajongó pajtásait. Az egykori playmate sem hagyta ki a vacsorát, ezért mondhatjuk, azt a régi hagyományt élesztette újra, amikor még az emberek alkalmi ruhába öltöztek a vacsorához.

Tallós Rita egy ballagás vidám forgatagában

A Jóban Rosszban produkciója a konkurenciájával ellentétben nem szigorú a szereplőivel, ha azok nyilvános eseményeken szeretnének szerepelni. Márpedig Tallós Rita szeret megjelenni celebeseményeken, és érkezés után azt a látszatot kelteni, hogy tulajdonképpen nem is szereti, ha fotózzák. A színésznő is láthatóan felkészült arra, hogy esetleg a lapokban szerepel az eseményt követően, kék nadrágkosztümje és színben passzoló ingblúzában egy gimnáziumi ballagások vidám forgatagában is megállná a helyét. Tallós Rita férje pedig valószínűleg olvasója Tejbenvajban blogunknak, ahol a napokban a divatvilág csillagmániájáról emlékeztünk meg azzal a címmel: Minél több csillag, annál trendibb. Döntsék el önök, hogy trendi párt látunk-e.

Orosz Barbara a narancssárgát a pirossal kombinálja

Lilu ihlette

Orosz Barbara, az általunk Szivacsként szívesen becézett színész-műsorvezetőnő valószínűleg az Ötödik Elem című filmet kezdte el nézni, miután a haján egyenletesen eloszlatta a hajfestéket. Az izgalmas filmbe láthatóan belefeledkezett, de legalább a híres Liluéra egy árnyalatnyit hasonlít a hajszíne. Azt már nem tudjuk kultúrtörténetileg elemezni, a narancssárga hajszínhez miért éppen az egyetlen elütő színt, a vöröset választotta, de kétségkívül extrém. A piros koktélruhához passzol a fekete bőrdzseki és az elmaradhatatlan magassarkú cipő is, amelyet még sporteseményeken is visel a színésznő.

Majka nem kényezteti a divatújságírókat

Felvetődik a Lacoste-kérdés

Kicsit tartottunk attól, hogy ha a celebpóker eseménye felvetődik, akkor Majkáról minden bizonnyal meg kell emlékeznünk, hiszen nélküle nem tartanak ilyen összejövetelt. Csak hát a rapper nem kényezteti a divatújságírókat szokatlan összeállítással, narancssárga hajjal, vagy csillagos nyakkendővel. A Lacoste 75. születésnapi partiján a megjelent celebek körében többek közt arra a kérdésre próbáltunk választ adni, vajon menő-e vagy ciki ingnyakú póló gallérját felhajtva viselni. Mint az elemzésünkből kiderült, a vélemények megoszlottak, Beleznay Endre például szereti felhajtani (tegyük hozzá, ő az öltönyt kapucnis pólóval viseli), Ifjabb Knézy Jenő számára azonban tiltott viselet. Szerintünk sem néz ki jól, de Majka csütörtök esti megjelenésével harmonizál, ha eközben néhány lezser mondatot intéz a fotósokhoz.