horoszkóp

Dukai Regina ruhájáért ölnének az Arató Diszkóban

2008.05.18. 09:54
A kortárs FHM-lány fehérszőke ondolált fürtöket, UV-fehér fogsort, rózsaszín ruhát, 321 darab karperecet, és kínai szandált visel. Dukai Regina eperturmixba fulladt pávát visel a testén, Dundika pedig inkább Tahitin találná fel magát, ha Neoton-partit szeretne rendezni.

A múlt heti összeállításunk után önök úgy ítélték meg, hogy az Ötödik elem-ihlette, de narancsságra kivitelű hajat viselő Orosz "Szivacs" Barbara nézett ki a legjobban, ezen a héten még inkább kíváncsiak vagyunk, kit találnak a legjobbnak. Ezen a héten jelöltjeink nemcsak állatbarát ruházatukkal adják fel a leckét, de azzal is, hogy némi munkát igényel a megkülönböztetésük egymástól. Képsorozatunk az FHM csütörtök esti partiján készült, a pálmaházi hangulatot árasztó Showroomban.

Sári Évy testén rózsaszín papucsállatkák

Híd a rózsaszín cunami felett

„A világnak mi a vonzereje, ha nem a nők?"- tette fel a kérdést a színész Kárpáti Levente riporterünknek az FHM Száz Bombázó partiján, de ehhez szívesen hozzátennénk azt is, hogy a világ vonzerejének egyéb kellékei sem feltétlenül elhanyagolhatók. Csütörtök este erős, rózsaszín cumani sújtott le a vendégekre, akik kedvükre fulladozhattak az eperszínű tengerben. Sáry Évy (kipróbáltuk, hogy néz ki így leírva a személynév, hivatalosan: Sári Évi) vidám, rózsaszín papucsállatkákat viselt a felsőtestén, de hogy a valóságtól ne rugaszkodjon el túlzottan, farmerral és rózsaszín glossypapuccsal kombinálta. A Társulat műsorvezetője 321 darab csörgő karpereccel, ondolált fehérszőke tincsekkel, UV-fehér fogsorral tálalta az öltözékét.

Dukai Regina ruhájáért ölnének a velencei Aratóban

Turmixban úszó páva

Az új hazai glammodell-generáció közti belső kommunikáció, egyeztetés tiszteletreméltó. Összetartozásuk legszebb jele, hogy közös öltözködési trendet alakítottak ki, és meglehet, a vérükkel pecsételték meg szóbeli szerződésüket. Láthatóan mindegyikük komolyan veszi a közös ügyet. Dukai Regina, az FHM Száz Bombázójának rendkívül büszke nyertese rózsaszín, pávatollra emlékeztető mintájú diszkószerelésben fogadta az elismeréseket, amelyért ölre mennének még a velencei Arató Diszkóban is. Sári Évihez hasonlóan 321 darab, csörgő karpereccel egészítette ki a szerelését, meg a jó öreg ondolált, fehérszőke fürtökkel, UV-fehér fogsorral.

Pantinchin Edina a zebra és az oroszlán összefogásáról

A két csodálatos vad összefog

Hol a rózsaszín empire-ruha, csörgő karperec, ondolált fürt? Szerencsére a fehérszőke hajat, és az UV-fehér fogsort kipipálhatjuk Pantichin Edina megjelenésében, a többi pedig mélyebb elemzést igényel. Az egykori playmate ruházatával azt a szavannai életképet mutatja be, amikor a déli hőségtől kábult zebra és a szintén megszédült oroszlán találkozik, és együtt keresik az enyhet adó forrást. Szerencsére ez esetben a két állat közt az agresszív magatartás nem jellemző, ellenkező esetben az öltözék uralkodó színe nem az óarany, hanem a vörös lenne. Pantinchin Edina sminkje harmonizál a ruháján található életképpel, szakrális arcfestésnek tűnik.

Szentiványi Dundika Neoton-estet tervez Tahitin

Mit adott a világnak a '84-es Bounty?

Amíg Pantichin Edina egy oroszlán és egy zebra példaértékű összefogását ábrázolja a ruházatán, addig Szentiványi Dundika Hajnalka a Bounty című film 1984-es változatát tartotta szem előtt, és azt próbálta megjeleníteni, milyen lenne egy Neoton Família-lemezzel a szigeten diszkóestet rendezni a helybelieknek. A tánc egy olyan univerzális nyelv, amellyel sokmindent ki lehet fejezni, és jó lenne eltáncolni Dundika öltözékét, mert szavakba önteni nehéz. A playmate szandáljának a látványa sokáig fogva tartotta a tekintetünket, de szerencsére a kapaszkodónk, a fehérszőke tincs itt is megjelent, igaz, csak melír formájában.

Éliás Gyula rozéval képviseli az uralkodó színt

Ken a fehérszőke Barbie-k mellett

Gondolkoztunk, vajon milyen férfiöltözék illik egy ondolált, fehérszőke hajú, rózsaszín állatmintás ruhájú, glossyszandálos nő mellé, akinek a karján 321 darab karperec zörög. Amikor azonban megláttuk ezt a pazar fekete, selyem, virágmintás amorozóinget fehér zakóval, fekete nadrággal, napbarnította bőrrel és sok szép aranyékszerrel, éreztük, Éliás Gyula megadta a méltó választ. A számos hazai szépségverseny atyja annyiban is rugalmas, hogy a kezében tartott pohár rozéval emlékeztet arra, hogy az este uralkodó színe a rózsaszín, uralkodó képe az eperturmixba oltott önkép.

Ivan nem támogatja az évszakváltást

Pilótadzseki öltönynadrággal

Nem szívesen zártuk volna mignonról készült tárgyfotóval a heti trendösszeállításunkat, a kezünk már így is magától írja le azt, hogy rózsaszín, jobbnak láttuk inkább ellensúlyozni az eddig látottakat egy fekete öltözékkel. Az ékezetek nélkül írandó Ivan láthatóan nem lelkes arra a gondolatra, hogy a májusi nyár beköszöntött, még inkább csíkos sállal képviseli a koratavaszt. Ivan pilótafazonú dzsekije egyébként remek darab, csak öltönynadrággal sajátos kombináció. Riporterünk szerint a Showroomban pálmaházat idéző meleg volt az este folyamán, ez azonban az énekes öltözékén nem érhető tetten.