horoszkóp

Szekeres Nóra és Zimány Linda is illik mentalista előadó mellé

dns
2008.06.01. 09:07
Szekeres Nóra kis feketéje illik luxuskrém-bemutatóra és Christian Pantera bűvész mellé is. Ha Zimány Linda kicsi, strasszos nyalóka, akkor ruhája medvecukor-eper-málnaturmix tejszínhabbal. De ezt ne próbálják ki otthon, a sávok elválasztva jobbak. Dér Heni és Sarka Kata jól passzol a várfalhoz, Bartók Krisztián meg Zimány Lindához passzol jól. A kombinációk heti trend összeállítása ez.
A múlt héten nemzetközi hírességekben leginkább Cannes-ban készült képeiből állítottuk össze a trendcikkünket, és most ismét hazai celebeket tudunk szerepeltetni. A Citadella Hill Gardenben ugyanis nagy médiaeseményt tartottak csütörtök este abból az alkalomból, hogy Bódi Sylvi, Zimány Linda és Dukai Regina glammodellek bemutatták a Sugarbird márka számára tervezett kollekciójukat. A vendégek közt feltűnt Herczeg Zoltán divattervező, aki a látottakat így foglalta össze: a cicák nagy vásárlóréteg, és nekik cicaruhák kellenek. A legújabb összeállításunk egyik fő kérdése lenne, tulajdonképpen milyen is egy cicaruha.

Dér Heni: Jól mutat a várfal előtt

Dér Heni

A Sugarloaf énekesnője a hazai gyártású márkák divatbemutatóján gyakori modell, láttuk már a Sugarbirdhöz nagyon is hasonló Pussy Deluxe bemutatóján is szerepelt, és igen gyakorlottnak tűnt. A csütörtök esti divatshow-n azonban nem láttuk a kifutón, a vendégek közt érkezett. A képünkön tehát Dér Heni a saját ruhájában szerepelt és saját szandáljában. Aprómintás empire muszlinruháját a mellvonal alatt fekete, vastag öv díszíti, és rövid, fekete dzsekit vett a ruhához. A fekete jól mutatott a várfal és az abba épített trafó előtt, de hogy a ruhával mennyire passzolt, azt döntsék el önök.

Sarka Kata körméhez igazított virágágy

Sarka Kata

Ahogyan közeledtünk Sarka Kata egykori szépségversenyző felé a show előkészületei alatt, rögtön megjegyezte, a frizurája nem tükrözi teljes mértékben az ő ízlését, vörösre festett körmeit pedig majd barátja, Hajdú Péter fogja kritizálni, ha meglátja. Ehhez képest mindkettő jó találmánynak tűnik, és Sarka Kata fehér szettje szürke toppal szintén remekül mutat a Citadella bástyájának bazaltszürke fala előtt. A háttérbe még egy kő virágágyást is komponált a fotósunk, hogy Sarka Kata körmének színéhez is passzoljon valamilyen apróság.

Szekeres Nóra mentalista előadóművésszel is találkozhat

Szekeres Nóra
Minimalista ízlésünk miatt személyes kedvencünk Szekeres Nóra petit noirja, amelyik önkifejezésre ugyan nem feltétlenül alkalmas, de univerzális, elegáns viselet ezüstfülbevalóval és egy nagy, fekete táskával. Illett volna ugyanazon a napon a Hajós Alfréd uszodában megrendezett nyílt válogatotti edzéshez, ugyanúgy luxuskrém-bemutatóhoz, jótékonysági hajóúthoz, vagy egy randevúhoz Christian Panthera mentalista előadóművésszel, tehát ha idő előtt befulladt volna a csütörtök esti parti, a műsorvezetőnek jó néhány további lehetősége lett volna a városban folytatni az estét.

Bartók Krisztián havernője portréjában

Bartók Krisztián

Bartók Krisztián Zimány Linda agglomerciós övezetében él, gyakori kísérője a glammodellnek a mostanihoz hasonló médiaeseményeken. Az énekesnél korábban is megfigyeltük már, hogy hajlamos női társasága szettjéhez öltözni, a harmónia ilyen módon fontos a számára. Ezúttal Zimány Linda portréjával díszített pólót viselt teljesen fehér szereléssel, amelyik Dexion-egyenruha ugyan, de mégsem abban a szubkultúrában tudunk igazán elképzelni. Bartók Krisztián azzal a megoldásával, hogy színes, csíkos inget vett az összeállításhoz, kiemelte az öltözékét a diszkókultúrából, és mint majd a következő képen látni fogják, az énekes Zimány Lindához úgy passzol, mint Barbie és Ken.

Zimány Linda medvecukor és málnaturmix

Zimány Linda

Gianni egyszerűen csak kicsi, strasszos nyalókának nevezte Zimány Linda glammodellt a bemutató előtt, ezért ruháját is ennek megfelelően osztjuk felülről lefelé medvecukor, eperturmix, málnaturmix, és tejszínhab kombinációra. Az összetevőket otthon inkább ne tegyék a turmixgépbe, mint az a képen is látszik, ezek a sávok egymástól elkülönítve mutatnak valahogyan. Szekeres Nóra ruhájához hasonlóan univerzális koktélruha ez a saját tervezésű szerelés, megfelelően mutat Bartók Krisztián és Christian Panthera mellett is.

Christian Panthera megfelel a saját imidzsének

Christian Panthera

Felsorolásunkban eljutottunk a már többször emlegetett Christian Pantherához, akinek a lelke 21 grammot nyom, mint a filmben, de az is lehet, hogy sminkjének tömege annyi. A mentalista előadóművész a TV2 Kiválasztottjának döntőse volt, és a műsorsorozat után is ügyelve az imidzsére, fekete Saxoo-szettben jelent meg dacára a május végi kánikulának. Christian Panthera keze körül mintha rózsaszín szikrák villannának fel, ez azonban nem a saját mutatványa, hanem fotósunk természetes képességeinek eredménye.

VV Ágica a bemutató után is divatbemutat

VV Ágica

Ezúton értékelhetik a Sugarbird divatshow-ján bemutatott, az ötvenes éveket halványan idéző csíkos nyári ruhát, amelyet a divatbemutatón modellként közreműködő VV Ágica, azaz Szögeczki Ágnes viselt az előadást követően is egész este. Ágica – mert jelenleg nem tudunk jobb titulust – némileg gyakorlott modell, VV Anettel együtt szerepelt már férfimagazinban és hazai divatbemutatón is láthattuk már. Kíváncsian várjuk, önök hogyan értékelik az összeállítását.