Mielőtt közölné, hogy a végletekig elege van a hétről-hétre a hírességek ruháiról ítélkezésből, elmondjuk, hogy mindig annyi roppantul érdektelen, ámde annál inkább hype-olt esemény történik, hogy nem foszthatjuk meg önöket a vizuális élménytől. Ezen a héten például az ultramini ruha volt divatban Hollywoodban, ezért eshetett meg, hogy Gwyneth Paltrow-ból nyakigláb vígözvegyet faragott a stylistja.
Heidi Klum

Itt van rögtön Heidi Klum egy kerekített mellmegoldású miniruhában. Klum nem is vehetett volna fel mást, mint egy olyan ruhát, amely a combja felső egyötödénél többet takar, hiszen a US Magazine legszexisebb sztárokat méltató eseményén vett részt. Egyébként a padlizsánszínű ruha elegáns, a hagymára emlékeztető szabás kellemes, viszont ez a pin-up stílusú mellrész kissé kényelmetlen lehet, és egy jól variálható melltartó kell hozzá. Ez a frizura viszont - bármennyi ideig kezelik is - eléggé pincsikutyásítja bárkinek az arcát.


Victoria Beckham

Victoria Beckham ezzel a szembeötlő dekoltázsú ruhával ünnepelte harminckettedik születésnapját, amelynek egy részét az alább felbukkanó Gwen Stefaniékkal töltötte Santa Monicában, a másik részét pedig a Beso nevű étteremben Longoriáékkal. Ha az olvasók többségét két perccel ezen ablak becsukása után megkérdeznénk, hogy milyen pántú és mintázatú ruha volt Beckhamnén, feltehetően a többség azt válaszolná, hogy fogalma sincs, de úgy rémlik, Posh Spice mellei csak úgy kunkorodtak belőle kifelé. Victoria Beckham valószínűleg a sminkeléshez egy hajpánttal szokta elsimítani haját az arcából, mert azt a fején felejtette, mielőtt bulizni indult.


Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow minden volt már, mióta visszajött második gyereke szüléséből, például masnis macska és színes bonbon is. Viszont egy pálfordulással szexis(nek látszani akaró) vígözvegyet faragtak belőle, új filmje, az Iron Man európai promózásának szinte minden eseményén extrarövid ruhában és tízcentis sarkú cipőben jelenik meg. Menni ugyan a képek alapján nagyon fájdalmas neki, viszont legalább látszik a hosszú lába. A szende arcához viszont ez a csipkeorgia elég kontrasztos, maradtunk volna a kislányosan szexi daraboknál. A fekete szmokingkabátot vinnénk, és a shakespear-i, hosszú hajból vágott hullámos rövid is nyertes.


Ashlee Simpson

Ashlee Simpson teljesen kerek ebben a fekete Phillip Lim-kötényruhában, amelynek a legizgalmasabb jellemzője a kreppelt rátét. Ettől már-már úgy fest az énkesnő - akiről legújabban az járja, hogy nem terhes - mint egy kártyafigura az Alice Csodaországban című műből, de mégsem csúszik giccsbe. A Chanel-gyöngysor tökéletes választás, viszont ez a drabális cipő hervasztó. Kár.


Gwen Stefani

A hatalmasra nőtt Gwen Stefaniról Szekeres Nóra jutott eszünkbe, de nem azért, mert ő is terhes, hanem stílusában hasonló ruhát viselt a múlt héten, amit viszont sajnos elrontott egy hanyagul felrántott farmerkabáttal. Stefani ebben a pompás, nőies és lágy selyemestélyiben Victoria Beckham születésnapi, Santa Monica-i bulijára érkezett. Kiváló kismamaviselet, melyhez hasonlóból a belvárosban is elég keveset látunk.


Iman

Iman, a szomáliai származású szupermodell nyílvánvalóan annak a trendnek hódol, amely szerint idén tavasszal az aszimmetrikus vállpántú ruhák az ajánlatosak. David Bowie feleségét vonzónak találjuk, annak ellenére, hogy ezen a képen kicsit botlábúnak tűnik, jobban mondva a bokája szinte eltűnt. Ettől még pompásan áll az ötvenkét éves modellnek a fuksziaszínű, virágos ruha, adja tudtunkra lejjebb, ha egyetért.


Hilary Duff

Hilary Duff tulajdonképpen egy kakukktojás az összeállításunkban. Sem miniruhát nem visel, sem magassarkúban nem pózol, viszont végre egy egészséges kinézetű celeb, aki ráadásul a csodálatos, új, tündérkés Prada-táskával jár shoppingolni. Magyarországon mondjuk a forrónadrág és a velúr térdcsizma még mindig furán hat együtt, az időjárás kiszámíthatatlansága ellenére. A csíkos felsőt nem irigyeljük, de azt a táskát, nos, azt igen.


Szekeres Nórának olvasóink megbocsájtották a farmerkabátot, így lehetséges, hogy a műsorvezetőnő és Debreczeni Zita fej-fej mellett végeztek a múlt heti szavazásunkon. Fejezze ki véleményét a miniruhákról, kifelé türemkedő mellekről és akár a kiegészítőkről - a körömlakk színét és a cipő sarkát is figyelembe véve - a szavazógép segítségével. Várjuk vissza ugyanitt, a jövő hétvégén.