horoszkóp

Herzigova szőrmével büntet, Evangelista maga a tökély

2008.04.13. 11:30
A múlt heti magyaros összeállításunk után ismét igazi öltözékeket tárunk olvasóink elé. Csupa topmodell következik klasszikus ruhákban, és egy Sharon Stone, aki ebben az összeállításban még véletlenül sem villant. Haladjunk a sötétektől a rikító pinkig, aztán pedig nyomja a gombot.
Linda Evangelista

Linda Evangelista, a '80-as évek divatvilágának egyik legnagyobb sztárja - akire ha máshonnan nem, George Michael Freedom klipjéből biztosan emlékeznek - a Brooklyni Múzeum és Louis Vuitton közös rendezvényére érkezett ebben a fekete, mell alatt pánttal húzott ruhában. A kiállítás egyébként önmagában izgalmas lehet, mert Takashi Murakami életművét mutatja be: ő tervezte a Vuitton színes mintáit. Evangelista mindenesetre egy bomba, a hátrazselézett haj és a nyakék pedig erősítik a szexisségi faktort.


Eva Herzigova

Eva Herzigova modell és színésznő - akinek nemrég jelentek meg a terhes aktképei - valószínűleg elvesztette a józan eszét, hogy ebbe a fémcsattal ellátott szőrmemellénybe és indigókék ruhába bújt. Ugyanazon a Murakami-kiállításon pompázott ebben a '20-as éveket idéző, 2008/09 téli Louis Vuitton-szerelésben, mint Evangelista. De miért kellett magára hánynia ennyi szőrmét?


Sharon Stone

Sharon Stone Párizsban indult ékszert vásárolni a Fred nevű ékszerboltba, miután óvatlan pózban beszélt a Sorbonne-on, sétálgatott egyet a Luxembourg-kertben és állítólag Patti Smith énekesnő kiállítását is megnézte. Mindehhez a szabadidős tevékenységhez egy meglehetősen fényűző, szürke, extra mell- és aljmegoldású ruhát választott.


Teri Hatcher

Teri Hatcher egy már-már guantánamó-ellenes bugyit idéző, korallszínű estélyiben vett részt egy jótékonysági rendezvényen a hét elején. A ruha lágy szabása igazán nőies, a színe élénkíti a színésznő megjelenését és fiatalítja is. Kicsit mondjuk viccesen néz ki a pántnélküli ruhához, hogy egyértelmű, a született feleség nyakban kötött bikiniben szeret napozni.


Elizabeth Hurley

A New York-i Mellrákkutató Intézet nagyszabású gálát rendezett a héten mindenféle hollywoodi híresség részvételével. Többek között Hugh Grant volt neje, a modellból lett színésznő, Elizabeth Hurley is részt vett. Noha a mellrákkutatáshoz illő színt választott az öltözékének, nem biztos, hogy ez az indiai száris megoldás pont az ő számára lett kitalálva.


Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow szintén támogatta jelenlétével a mellrákkutatást, és a múltkori masnishoz hasonló színű, ám sokkal visszafogottabbb estélyit öltött. A haját is begöndörítette az alkalomra, felkapott egy megfelelő kistáskát, de a gladiátor- és dominajelleg keverékét is felmutató cipővel kicsit gyengítette a saját pozícióját.


A múlt héten a magyar hírességek kevésbé izgalmas szerelése fölött ítélkeztek. Meglepetve vettük tudomásul, hogy olvasóink szerint Debreczeni Zita fantáziátlan bőrdzsekije lett a szavazások alapján a hét nyertese, amit Szalontai Szilvia selyemblúza követett, és Lilu nyolcvanas évekre hajazó, virágmintás blúza lett a harmadik. Ne felejtsen el szavazni most sem.