horoszkóp

Ki néz ki a legjobban fekete-fehérben?

2007.11.03. 13:29
A fekete-feketén kívül kétségtelenül a fekete és a fehér egymás legtalálóbb kiegészítői. Erre maga a természet hoz számos kitűnő példát: ott van például a két alap ételízesítő, a só és a bors, a pingvin elegáns kiállása, vagy a filmművészet kezdete, ami pont e két színből tevődik össze. A sztárvilág újra felkarolta gyerekkorunk ünneplő ruháját, de ki tudja, hogy jól tette-e. Döntse el ön, hogy kinek áll legjobban!

A fekete-fehér egy igazán klasszikus kombináció, ennek megfelelően kellőképpen elegáns és művészi. Nem csoda hát, hogy amikor a celebek szelíd énjüket akarják sugározni a nagyvilágnak, akkor ezt a klasszikus kombót öltik magukra. Esetleg még akkor is, amikor leugranak tejért a malibui közértbe.

Érdekes, hogy a színkombinációban szinte mindig a fehér jelenik meg felül, a fekete pedig alul, ami nyilvánvalóan a celeb testének hangsúlyozandó és eltitkolandó részleteivel függ össze. A fekete mondjuk abszolút dzsolidzsóker, nemcsak a nadrág, de a felső színe is lehet, a fordított irányú csere viszonylag ritka jelenség (galériánkban nincs is példa rá). De a fehér amellett, hogy szerencsés domborulatokat emel ki, a szerencsétleneket (úszógumi) is láttatja, szóval ha a sztár meghízott, nem árt, ha fehér felsőjére azért rávesz valami feketét (lásd: Mariah Carey).


Liv Tyler ebben a szerelésben kicsit úgy fest, mint aki a szépírás órája végeztével éppen felkeresi az egyetemi kávézót, hogy a Szexualitás forradalma előadáson friss és éber legyen. A maradi jellegű, térdig érő szoknyát kellemesen ellensúlyozza a lezser felső, és a képen is kitűnik, hogy a járása igazán nőies külsőt ad a színésznőnek. Vajon ő lesz a hét nyertese?


Bár ezen a fotón nem látszik az énekesnő teljes alakja, felhívjuk a figyelmüket, hogy Mariah Carey-n fekete cicanadrág látható. Igaz, hogy manapság még magyar celebek körében is hatalmas divat a legings, de ezzel a fehér pamutpólóval nem kifejezetten előnyös viselet, kivéve tornaórán. A fekete, szűk kardigán és a fekete légy-napszemüveg a celeb lookot igyekeznek erősíteni, de véleményünk szerint nem kirobbanó sikerrel.


Kate Hudson - a nő, aki tudja, hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt - érdekes kombinációt választott: a fekete midi-szoknyához fehér, hosszú ujjú blúzt vett fel, aminek extra a mellrésze. A mély kivágás egy X-betétben teljesedik ki, és hasonló szabásminta-rafinéria figyelhető meg a szoknyán is. Kreatív, ügyes, de az összhatás kicsit eltolja az arányokat, és olyan, mintha a színésznőnek túl nagy lenne a feje. A topánkája mindenesetre elég szexi.


Nehezen tudjuk eldönteni, hogy mire emlékeztet leginkább Kirsten Dunst ebben a szerelésben: kicsit pincéres, kicsit iskolásfiús, de az is felmerül, hogy épp egy nemzetközi bohóc találkozóra igyekszik. A fekete nadrág-levasalt gallérú fehér ing kombinációt fekete zakóval egészítette ki, ami az ápoltság érzetét kelti, nem véletlenül. A Mona Lisa mosolya című film színésznője nem bírja elviselni a rendetlenséget, és ez a furán pedáns kinézetén is tükröződik.


Diane Keaton pompásan fest ebben a lezseren elegáns öltözékben: a maxi-szoknya a széles övvel remekül kiemeli a derekát és leplezi az esetleges úszógumikat és egyéb párnákat. Az elegáns vonalvezetésű fehér blúz egy cseppet kihívó jelleget ad az öltözéknek, éppen megfelelő mértékben: a korosodó színésznő szerintünk megtalálta az egyensúlyt a visszafogottan nőies és az ordenáré szexi között, és még némi vadócságot is sikerült belecsempészni megjelenésébe a nyaklánccal és a sötét melírrel.


Gwen Stefani úgy tűnik, teljesen behódolt a mai divatnak: bár a fojtogatóan szűk fekete nadrág jól mutat az énekesnőn, de rettenetesen unalmas. A kiegészítőket értékeljük ugyan, helyes a fekete-fehér karperec és kellemes az élénk színt felvillantó sál, de az összkép számunkra nem nagyon izgalmas. Ha ön szerint igen, nyomja a gombot!


A Shop Stop 2 és a Sin City sztárjának fekete-fehér összeállításáról nem tudunk dönteni: Rosario Dawson elegáns, egyedi és menő akar lenni egyben. A blúz különleges nyaka és a szoknya szabása emelik a megjelenés fényét, ugyanakkor csökkentik a színésznő szexepiljét. És bármennyire is pártoljuk a színes öltözködést, különösen a lila színt, ezt a cipőt nem tudjuk magasztalni, hiszen teljesen idétlenül néz ki a többi ruhadarabbal párosítva.