horoszkóp

Tavaszi cipőt csak a kínai piacról: felér egy orgazmussal!

2008.04.01. 15:11
Kínai üzletben vásárolni olyan, mint egy kisebb lelki terápia, de a piac, na az az igazi katarzis! Nemcsak, hogy színes bugyik között turkálhatunk, de hatalmas, műbőr cukorkatáskákat nézegethetünk, miközben szaglószervünkbe a főtt nudli zsíros illata szálldogál. Ha pedig a nap is süt, nincs kellemesebb hely a tavaszi cipők keresgélésére, amelyeket ráadásul olyan olcsón kínálnak, hogy egész belepirulunk.

A kínai üzletekben, csakúgy, mint a valódi Józsefvárosi Piacon, az egész családnak beszerezhetjük a tavasz-nyári cipőket. Ne is gondolkozzon kifogásokon, van itt minden! Ha strapabíró sportcipő kell a tizenéves fiúnak, ha színes, menő gumicsizma a kislánynak, ha a most oly divatos, nyitott orrú, pici sarkú félcipőt venné meg saját használatra vagy egy rendes, munkábajárós férficipőt keres, mind megtalálja a kínai importkínálatban!

Vászoncipők és gumicsizmák

Tudjuk, hogy mennyire reménytelen egy tizenévessel vásárolni járni: soha nem jó neki semmi, csak a méregdrága holmik. Persze azt is tudjuk, hogy milyen ciki a szülőkkel vásárolni járni, nem értik a divatot és mindig spúrkodnak. Mindkét problémát orvosolja azonban, ha bevetődünk egy kínai boltba, ugyanis remek, csíkos és kockás, Converse-re emlékeztető lábbeliket találhatunk 1500-2000 Ft között!

Vászon és néptáncos egy helyen!

A klasszikus Adidashoz hasonló, duci elejű, vastag talpú cipők is megtalálhatók a kínai piacon, igaz, hogy türelemmel kell lenni, mire az ember rájuk akad a lila és piros, masszív gyöngysorral ellátott ujjatlanok és koptatott farmerek között. De ne mondja azt, hogy nem éri meg, ráadásul a négy-ötéves kislánynak is azonnal meg tudja venni a tavaly nyár óta Magyarországon is folyamatosan übertrendi színes gumicsizmát: csupán háromezret kell rászánnia.

Balerina és néptáncos

A fiatal nők sem maradnak kielégítetlenül a kínai boltokban, a tavalyi sláger arany-, ezüst- és bronzszínű balerinacipők még mindig elérhetők. Emellett pedig egy sor néptáncos cipő közül lehet válogatni, az áruk 2000-2200 Ft körül mozog. Még mielőtt beleszeretne egy középbarna, kívül-belül műbőr cipőbe, érdeklődjön, hogy csak sokat lehet-e venni vagy egyesével is árulják őket - gyakran előfordul, hogy egy-egy párat nem adnak oda.

Tudni fogja, hol tör!

Kimondottan romantikus, hogy találhatunk nagyon hasonló stílusú férficipőt, mint amilyet magunknak néztünk ki: így férj és feleség egymáshoz passzoló öltözetben jelenhet meg az unokatestvér lagziján, sőt, még munkába is elkísérhetik egymást mint két tojás! A gesztenyebarna és fekete színben kapható férficipők többsége 100 %-ban ember által készített anyag (műbőr vagy műanyag), de legalább nem kell azon aggódni, hogy két hét után megnyúlik és felveszi az ember lábának formáját. Megvásárolja, és a cipő örökké ugyanott fogja törni a lábát, tehát minden reggel tudja majd, pontosan hová tegye a ragtapaszt!

Az imádott Crocs

Hihetetlen! Crocs is kapható!

Végképp nem mertem hinni a szememnek, hogy a piacon a hatalmas sikerű, remek nyári viselet, a Crocs mása is kapható! Minek dobna ki erre a stílusos műanyagdarabra valaki tízezreket, amikor itt megveheti 3000 forintért is? Persze-persze, sokan mondták, hogy a Crocs valójában egy hülyeség, mert beleizzad a láb, meg nem is igazán tartja a bokát, ráadául simán kettétörhet egy mozgólépcső-használattól is, de károgás helyett inkább azt döntse el: divatozni akar-e vagy nem. Ha igen, akkor nincs más hátra, felejtse el a kedvenc üzleteit, induljon vásárlókörútra a kínai piacra. Megoldhatja az egész család cipőszükségletét tízezer forintból!