horoszkóp

A vagány Brangelina, Madonnáék vagy Beckhamék a stílusosabb pár?

2008.02.24. 08:33
A divat alapvetően az egyéniségek tündökléséről szól, de vannak, akik szóló helyett párban még trendibbek. A sztárvilág szerelmes- vagy házaspárjai között is vannak olyanok, akik együtt valahogy még jobban néznek ki, mint külön-külön. A vasárnapi Oscar-átadó stílusrendőreinek fellépése előtt legyen most ön a zsűri, és a hét jelölt pár közül szavazzon a legjobban öltözöttre!

David és Victoria Beckham

Klikk!

Nem lehet véletlen, hogy ők számítanak a divatvilág első számú házaspárjának. Minden mozdulatukat árgus szemeiben csodálattal lesi a világsajtó, így aztán mi sem hagyhatjuk ki őket, még akkor se, ha állandó jelenlétük néha már-már zavaró. A galériára kattintva még több képet láthat Beckhamékről és a velük versenyző másik hat párról. Aztán irány a szavazódoboz!


Tom Cruise és Katie Holmes

Klikk!

Ki gondolta volna, hogy ilyen jót fog tenni nekik a házasság? Katie Holmes a legjobb úton volt már a süllyesztő felé, amikor egyszer csak Hollywood egyik legnagyobb sztárjának oldalán találta magát. Kezdetben ez a barna kislány még úgynevezett "csaj a szomszédból"-
szerepekkel próbált megmaradni a filmiparban, de amióta Tom Cruise mellett felemelkedett a legnagyobbak közé, kezd stílusában is felnőni az új díva-státuszhoz. Kevés vizet zavaró lányka-énjéből kivetkőzve megasztár-feleséghez illően elegáns és kifinomult álomhölgy lett belőle. Ha ön szerint is szépen csillognak Cruise-ék így együtt, mindenképpen rájuk szavazzon!


Madonna és Guy Richie

Klikk!

A pop legnagyobb női átváltozóművésze mellé csakis egy ugyanolyan sokoldalú férfit tudunk elképzelni. Szerencsére Guy Richie meglehetősen jól szokta venni a kanyarokat, és tud hol méregdrága öltönyben peckesen feszíteni a "Mrs." mellett, hol vidéki arisztokrataként megjelenni, hol pedig sztárosan műlepukkant szerelést húzni, ha éppen arra van szükség egy buli kedvéért. Madonnát nem kell bemutatni, Guy Richie-t meg így foglalhatnánk össze: lenyűgöző a kiszámíthatatlanul csapongó változatossága.


Brad Pitt és Angelina Jolie

Klikk!

Brad Pitt sem kisebb filmsztár Tom Cruise-nál, mégis mind szerepeiben, mind öltözködésében markánsan vadabb vonalat képvisel. Így aztán tökéletes partnere a többszörösen tetovált Angelina Jolie, aki nő létére szinte még túl is szokott tenni férje bizarr húzásain. Hollywood ugyan a lábuk előtt hever, de nem a hagyományos, klasszikus csillogást választják, hanem a maguk útján próbálnak járni (sok-sok gyerkőccel a hátukon).


Marilyn Manson és Evan Rachel Wood

Klikk!

Ha Pittékre azt mondtuk, hogy "vad", akkor erre a párosra már nem maradt jelző. Marilyn Manson a rockzene szörnyetege, és ennek megfelelően az extrémnél is extrémebb a megjelenése. Sokáig a pezsgőben fürdőző Dita Von Teese-zel alkották a celebvilág legfeketébb párját, de ez a kapcsolat megszakadt, mivel a sátáni rocker újabb nőt talált magának.


Manson újabb barátnője pedig nem más, mint a Tizenhárom című filmmel kiugrott szőke színésznő, Evan Rachel Wood, akinek szépségében szintén ott van a Marilyn Mansonhoz illő dekadencia. Tekintse meg galériánkban, illetve a Heart Shaped Glasses című közös videoklipjükben, hogy milyenek ők együtt, aztán döntsön és voksoljon!


Ashton Kutcher és Demi Moore

Klikk!

Bármennyire is szeretjük Bruce Willist, tagadhatatlan, hogy soha nem öltözött olyan jól, mint exneje jelenlegi férje, az überszexi Ashton Kutcher. A modellből színésszé vált ifjú titán és Demi Moore között ugyan jókora a korkülönbség, de megjelenésük mégis mindig harmóniáról tanúskodik. A nyilvánvaló különbségek ellenére, akár vörös szőnyeges reprezentációról, akár pihenésről-lazításról van szó, mindig szépek és stílusosak együtt.


Gwen Stefani és Gavin Rossdale

Klikk!

Gavin Rossdale nagyjából jövendőbelijével egyszerre lett híres a '90-es évek derekán, a brit Bush rockegyüttes frontembereként. Miután sokmillió tiniszívet megdobogtatott, az ezredforduló után már nehezebben tudott a felszínen maradni, de ezt nyilván ő se bánta, hiszen volt egy szív, amelyik nem szűnt meg dobogni iránta. Ez pedig éppen Gwen Stefanié volt, akivel közösen már második gyermeküket várják. Öltözködésükben ők sem tagadják meg a szabályok felrúgására épülő rocker-világot: csak ritkán elegánsak, viszont mindig menők, ahogy Gwen Stefani 2005-ös slágerének címe "Cool" sugallja. Ha egyetért, rájuk szavazzon!