A színész az ittasan okozott balesete óta először lépett színpadra, Stohl Andrást a közönség vastapssal jutalmazta, írja a Bors. Stohl a Tartuffe című darabban lépett színpadra Nemzeti színházban, Orgon szerepében végig összeszedett volt, és a közönségtől vastapsot kapott. A meghajlásnál Stohlnál eltört a mécses, és zokogva köszönte meg színésztársainak a munkájukat.

Alföldi Róbert a Nemzeti Színház igazgatója az előadás előtt egy órával jelentette be egy közleményben, Stohl Andrást kedden felfüggesztik minden ifjúsági előadásban, és mélységesen elítélik felelőtlen tettét.

Stohl András a baleset után lemondott az RTL Klub  X-Faktor című tehetségkutatójának műsorvezetői posztjáról. A színész a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamát is visszamondta, illetve az alkotók úgy döntöttek, Stohl András nem szerepelhet többé a Tűzvonalban című sorozatban.

Szombaton hajnalban a színész a Pest megyei Fót felé tartott, amikor valamiért áttért a szemközti sávba, és ott két autóval is ütközött. Mindkét járműben megsérült egy-egy ember, egyikük súlyosan, a másik autós pedig könnyebben. Úgy tudni, Stohl a történtek után elhagyta a helyszínt, de a rendőrök otthonából előállították, majd vérvételre vitték. A műsorvezető késő délután az RTL Híradó kamerája elé állt és elismerte, hogy ittas volt a baleset idején. Hozzátette, a történtek után mindkét érintett autóhoz odament, és csak azután távozott, hogy megérkeztek a mentők.