Nyolc hónapja nem feküdtem le senkivel. Na nem azért, mert nem lett volna rá jelentkező, de sokkal inkább vágytam arra, hogy érzelemből tegyem – és ne csak kedvtelésből.

Nyilván tök fura, de 33 évesen még soha nem volt egyéjszakás kalandom, és valahogy nem is kívántam, hogy legyen. Eddig. De mielőtt még kitérnék a sztorira, kicsit muszáj az előzményekről is írnom. Lassan két éve nincsen pasim, próbálkozások persze voltak, de sorban kudarcba fúltak. Bizonyára bennem van a hiba, hiszen az nem lehet, hogy ennyi idő alatt egy normális pasi se kerüljön az utamba, nemde?!

Normális?

Szóval keresgéltem különböző oldalakon, nyitott szemmel jártam az utcán - de egyáltalán nem voltam megrögzött pasikereső.

Aztán öt hónappal ezelőtt végre megtalálatam az igazit. Mindenben megfelelt az elvárásaimnak, de tényleg, mindenben. Egy bibi volt csak: hiába vagyok az esete, nem akar párkapcsolatot. Rendben, én meg toy boyra nem vágyom, úgyhogy le is zártam a dolgot. Vagyis lezártam volna, ha bele nem kezd egy semmi-szex-csak-a-lelki-terror-folyamatosan sztoriba, és mindezt öt hónapon keresztül. Amikor megérezte, hogy én már nagyon is tovább lépnék, mindig tudott valami olyat mondani, tenni, amivel mindig vissza tudott rántani pár hétre. Igen, tudom, hülye vagyok, sokan mondták, én is beláttam, de szerettem a közelében lenni. Mindegy, ezt most nem is részletezem, majd egy következő posztban megírom.

Szóval ez alatt az idő alatt lettem újra szűz. Legalábbis lélekben. Komolyan már azon aggódtam, hogy mi lesz, ha le fogok feküdni valakivel: tudom-e, mit kell tenni, élvezni fogom-e, stb... Ha! Én, aki egyébként meg fölöttébb kedveli a szexet. Sőt, a végén már az is eszembe jutott, hogy minden azért alakul így, mert igazából nem is heteró vagyok, hanem leszbikus. Na, ettől teljesen kiborultam és úgy döntöttem, muszáj kiderítenem, mi van velem. Itt szeretném leszögezni, semmi bajom nincs azokkal akik saját nemükhöz vonzódnak, sőt, rengeteg nagyon közeli barátom meleg. Ennyi.

Kizárólag külföldi pasival dugok

Hiába próbálom leplezni, elég érzelmes vagyok, tehát valószínűleg nem az erkölcsösségem miatt nem volt eddig egyéjszakás kapcsolatom, hanem azért, mert szerettem volna megóvni magam az esedleges fájdalmaktól. A héten viszont át kellett lépnem saját korlátaimat, nem bírtam tovább. A pasi, aki öt hónapja nem hagy élni, csak úgy a semmiből üzenetben közölte, hogy élete legjobb nője vagyok és ha feleséget keresne, pontosan olyat akarna, mint amilyen én vagyok, de ő most nem tud elköteleződni.

Ja, kösz, mintha bárki is kérdezte volna, na meg azért ez már ki is derült az elmúlt időszakban. Viszont annyira felbaszott ezzel a kis üzenettel, hogy azonnal lenyomtam három pálinkát és úgy döntöttem: „ma este hazaviszek valakit.” Fontos volt, hogy külföldi legyen, mivel előre eldöntöttem, hogy miről fog szólni a dolog, nem volt kedvem magyarázkodni senkinek. Így meg teljesen egyértelmű volt, hogy mit is akarok. Épp kapóra jött a Sziget, itt aztán tolongnak az idegenek, nem lesz nehéz dolgom – gondoltam. A barátnőmmel és a fickójával elkezdtünk táncolni a tömegben és persze nem kellett fél óra, hogy feltűnjön az ausztrál Cus. Elképesztően jó pasi, úgy néz ki, mint egy hollywoodi filmsztár, és nem mellékesen pont az esetem is: ginger. Odakeveredett mellém és elkezdtünk táncolni. A pálinka hatott, és totál elszánt voltam abban, hogy nem egyedül megyek haza. Nem is vártam sokáig, közöltem vele, hogy ma este szexelnünk kell.

Lekésem a gépem? Leszarom!

Pontosan tisztában voltam azzal, hogy ez az este semmi másról nem fog szólni, csak a szexről – de ezt egyáltalán nem bántam. Amikor hazaértünk, kicsit esetlenül küzdöttem zavarom ellen, fogalmam sem volt, hogyan kell kezelni egy ilyen kapcsolatot, de Cusnak már volt ebben tapasztalata. (Mondjuk rohadtul csodálkoztam is volna, ha nem; egy, mert pasi, kettő, mert leírhatatlanul jól néz ki.) Mielőtt bármi is történt volna, tisztázta, hogy hajnali hatkor indul a gépe, azt el kellene érnie. Nyugtáztam. Aztán annyira belemelegedtünk, hogy közölte, leszarja, hogy mikor indul a gép, úgysincs meetingje hétfőn, majd foglalunk neki egy másik járatra jegyet. Őrült jó szerető, mindent tökéletesen csinált és úgy elégített ki egymás után többször, mint már évek óta senki. 

Így lettem luxusprosti

Talán egy órát aludtunk az éjjel, de abszolút megérte a másnapi hullaállapot. Délelőtt foglaltam neki egy jegyet Londonba 65 ezer forintért. Minden adatát megadta, a nevét, a címét és a hitelkártyájának a számát is. Nem volt mit titkolnunk egymás elől, mind a ketten tudtuk, hogy nem lesz folytatás. Bár egy kicsit úgy éreztem, értem fizette ki ezt az összeget, végül nem foglalkoztam ezzel, sőt, még mosolyogtam is magamban: 65k egy éjszakáért...

Hívtam neki egy taxit, hosszan átölelt és mindenki ment a maga útjára. Telefonszámot sem cseréltünk. 

Tulajdonképpen nem tudom, hogy az izgalom, a nyolc hónapnyi nemdugás, a külseje, az alkohol, vagy maga az állapot miatt éreztem magam annyira jól, esetleg mindent egybevetve, de életem egyik legszebb estéje volt. Hogy büszke vagyok-e arra amit tettem? Nem. Büszkének semmiképpen sem mondanám magam, inkább totálisan kielégültnek. Hogy gondolok-e Cusra? Naná! De nem könnyes szemekkel, nem, egyáltalán nem. Hogy valaha lesz-e még egyéjszakás kalandom? Nem tudom, most egy darabig valószínüleg nem.

Kérdésed van ezzel kapcsolatban? Vagy tanácsot kérnél, adnál? Írjál nekem levelet!