Carrie Prejean nem jelent meg több rendezvényen, pedig szerződése kötelezte. Donald Trumpnak elege lett, és kitette a lány szűrét, aki a milliárdos szerint úgy bánt a szépségverseny munkatársaival, mint egy darab szarral. Prejeant sokkolta, hogy kirúgták, főleg azért, mert szerinte csupán egy Playboy fotózást mondott vissza.

Donald Trumpnak végre elege lett a lusta Miss Kaliforniából, ezért megfosztotta őt koronájától, értesült a TMZ. Bár egy hónapja még megvédte őt, a lány mégis szálkává vált Trump szemében, miután több mint 30 eseményen sem jelent meg, és így nem teljesítette a szerződésében foglalt kötelességét. Az amerikai szépségversenyek Fásy Ádámja, azaz a milliárdos Trump szerint tehát a régi szerződésszegések és hazugságok még nem megengedhetetlenek, de az azért már ciki, hogy Prejean a botrány nagyvonalú eltussolása után is folytatja ezt. Trump azt is megosztotta a TMZ-vel, hogy Prejean mégse olyan jó fej: az ő irányába mindig a cuki lányt játszotta, a verseny többi munkatársával szemben viszont hisztis dívaként viselkedett. "Felém a legtündéribb arcát mutatta. Mindenki mással úgy bánt, mint egy darab szarral" - idézi a megvilágosodott Trumpot a TMZ.

Prejean szerint a Plaboy miatt rúgták ki

A portál telefonon érte el Carrie Prejeant, aki szerint kirúgásának valódi oka az volt, hogy nem vállalt el két médiaszereplést. Miss Kalifornát ugyanis állítása szerint rá akarták venni egy félmeztelen Playboy fotózásra, valamint arra, hogy vegyen részt a Celeb vagyok, ments ki innen! amerikai verziójában. Prejean szerint a verseny egyik munkatársa, Keith Lewis hívta fel őt azzal, hogy a Playboy 140 ezer dollárt ajánlott a félmeztelen képeiért, de ő természtesen mind ezt, mind a realityshow-t elutasította.

Persze erről Lewist is megkérdezték, aki azt állítja, egyik helyre sem akarta erőszakkal betolni Miss Kaliforniát, csupán értesítette őt ezekről a lehetőségekről, mivel Prejean azt kérte, egyetlen ajánlatot se utasítsanak vissza a tudta nélkül. Carrie Prejeant mindenesetre nagyon sokkolta koronája elvesztésének híre, és azt állítja, a szomorú hírt nem is a szépségverseny szervezőitől tudta meg, hanem a TMZ-től.

Szegényt mindenki utálja

„Azt hiszem, emögött valójában egy politikai vita van. Nem értenek egyet az álláspontommal. Shanna [Moakler] is megpróbál megszégyeníteni. Nem kedvelnek. Az első naptól kezdve el akartak küldeni, és most megkapták, amit akartak" - utalt Prejean Shanna Moaklerre, aki kilépett a Miss Kalifornia verseny zsűrijéből, mert szerinte Trump rossz döntést hozott, amikor nem vette el Prejean koronáját az eltitkolt félmeztelen fotók és a hazudozásai miatt.

Prejean egyébként azt is kifejtette, szerinte kizárt, hogy Donald Trump valaha is olyat mondott, hogy ő bárkivel is darab szarként bánt volna. „Tisztelettudó voltam az emberekkel, még akkor is, amikor megrágalmaztak és megaláztak. Nem egyszer fogtam vissza magam, hogy le ne süllyedjek az ő szintjükre" - nyilatkozta a most már csupán egykori Miss Kalifornia, akinek a helyét és a koronáját Tami Farrell, azaz Miss Malibu veszi át.

Ahova lép, ott botrány terem

Carrie Prejean akkor szerzett ismertséget, amikor a Miss USA verseny döntőjében kifejtette, szerinte csak akkor elfogadható egy házasság, ha különböző neműek kötik azt. Az egyik zsűritag, Perez Hilton celebblogger – aki egyébként nyíltan vállalja homoszexuálitását – nagy hisztivel körítve hülyepicsázta le Prejeant ezért, hozzátéve, elképzelhetetlen, hogy egy ilyen nyilatkozat után őt válasszák meg a legszebbnek. Prejean is úgy hiszi, emiatt bukta el a Miss USA-koronát, pedig véleménye szerint ő csak annyit tett, a politikailag korrekt válasz helyett a biblia által helyénvaló módon válaszolt.

Miss Kalifornia ezután újabb botrányba keveredett, előkerült róla néhány félmeztelen fotó, amelyek létezése önmagában nem lett volna baj, ha ő - bibliailag korrekt módon - nem titkolja el a zsűri elől. Prejean védelméül azt állította, 17 éves volt, amikor a képek készültek, és a rosszakarói hozták nyilvánosságra a felvételeket, hogy kétségbe vonhassák keresztény hitvallását. Az állítólagos rosszakarók ráadásul még azt is tudni vélték, hogy a Prejean állításával szemben a fotók nem több éve, hanem csak pár héttel a Miss USA-döntő előtt készülhettek, mivel azokon Prejean már a Miss Kalifornia-zsűritől kapott nagyobb melleivel látható. Az első botrányt újabb ismeretlen topless fotósorozat is követte, melyre Prejean szintén bibliailag korrekt magyarázatot adott: szerinte azokon csak szétfújta a szél a ruháját.

Donald Trump – saját versenyszabályzatát semmibe véve - végül nem rúgta ki a lányt a meztelen képek és a hazugságok miatt, sőt megdicsérte a bátorságáért, és hogy kiállt a véleménye mellett. Mostanra a jelek szerint mégis Shanna Moaklerrel ért egyet. A TMZ szerint Trump az elbocsátó levelében leszögezte: a döntésnek semmi köze Prejean melegházassággal kapcsolatos vagy bármilyen nézeteihez, az ok csakis és kizárólag a szerződésszegés.