A médiaorgánumok előszeretettel választatják meg olvasóikkal az év legszexibb celebjeit, nem úgy a Velvet, ami a sorból kilógva átlagos nőkből választott szépet, és persze szexit. Az olvasókkal történő szavaztatás igaz a magyarországi FHM-re is, amelynek szépe valami érthetetlen oknál fogva Labancz Lilla lett. Az elmúlt egy év alatt felhalmozódott legszexibb nőket szedtük össze, hét plusz egyet találtunk. Van köztük focistafeleség, színésznő, magyar celeb, és Halle Berry. Szavazzák meg, melyikük a leg-leg-legszexibb!

1. Kate Beckinsale

01
Kate Beckinsale a legújabb szereplője a magazinoknál oly népszerű „a világ legszexibb nője”-listának. A 36 éves színésznő mindössze néhány nappal ezelőtt szerezte meg dicső posztját, amit természetesen nem az Esquire magazin szerkesztői, hanem a mindig lelkes olvasók ítéltek oda neki. Az angol színésznő olyan filmekben játszott, mint a Pearl Harbour, Van Helsing vagy az Aviátor, de persze nem szerepei miatt választották meg a világ legszexibb nőjének. Az is biztos, hogy a magazin olvasói nem a nyilatkozatai alapján szavaztak rá, ugyanis annak ellenére, hogy Beckinsale angol, remekül követi a Megan Fox-féle amerikai botrányvonalat, mert azt már ő is tudja, puncival mindent el lehet adni.

2. Olivia Wilde

02

A nevéről valószínűleg kevésbé ismerik olvasóink Olivia Wilde-ot, Dr. House Tizenhármasát, akit a Maxim magazin olvasói tornásztak fel az első helyre a lap 100 legjobb nőjét összeállító listán. A 25 éves amerikai színésznő számára valószínűleg a Dr. House-ban játszott biszex karakter hozta meg a sikert, na meg a legszebb nő címet, amit Megan Foxnak nem sikerült megcsípnie. Wilde, akit eredetileg Olivia Jane Cockburnként anyakönyveztek, játszott az Alpha Dogban, és a 2004-es Szüzet szüntess című vígjátékban, de feltűnt a Narancsvidékben is. Azt persze Wilde is tudja, a vetkőzés és a - valós vagy valótlan - biszexualitás a siker kulcsa, szóval gyorsan bejelentette, bármikor bevállalná Megan Foxot.

3. Cheryl Cole

03

A Girls Aloud együttes énekesnőjét sokan nemcsak a legszexibb, de a legstílusosabb hírességnek is tartják, így valószínűleg ez is dobott azon, hogy az FHM 100 legjobb nője közül épp ő került ki győztesen. A brit híresség ki mást foszthatott volna meg a trónjától, mint az untig második Megan Foxot, ráadásul úgy, hogy az FHM olvasói utoljára három évvel ezelőtt választottak brit jelöltet a világ legszexibb nőjének. Cheryl Cole-ról egyébként azóta írunk többet, mint azelőtt, hogy kiderült, fellendítette a műszempilla-ipart, mert hát mi az érték, ha nem ez. És bár az olvasók szerint Cole irtó dögös, mi felkérnénk Lakatos Márkot, hogy segítsen helyretenni a szépségkirálynőből lett énekesnő önértékelését, aki túl soványnak tartja magát, és idegesíti, hogy nincs feneke

.

4. Jennifer Aniston

04

Nehezen hisszük, pedig közzétették, hogy a magánéleti válságairól elhíresült Jennifer Aniston nyerte a Details magazin Legszebb Hollywoodi Celebcsaj-versenyét. Mindez nem is túl meglepő, miután a lap a férfiközönséget célozta meg, akik pedig jobban buknak a szinglinkre, mint a házas asszonyokra. Jennifer Aniston ugyanis - az azóta is szingli, de akkor házasság felé haladó - Megan Foxot és az azóta megesküdött, várandós Gisele Bündchent nyomta le a szavazáson. A szinte mindig egyedülálló Aniston most sem él párkapcsolatban, legutóbb Gerard Butlerrel hozták hírbe, aki szeptember végén vetett véget az alaptalan pletykáknak. Bár a 40 éves Aniston tett róla, hogy mindenki ismerje, azért megemlítjük, hogy ő a Jóbarátok Rachelje, nem veti meg a nyakkendős meztelenkedéseket, és már nagyon elege van exférjéből, Brad Pittből.

5. Abigail Clancy

05

Bár Beckhamnét nem könnyű lenyomni - dehogynem -, Abigail Clancynek sikerült. Igaz, úgy nem nehéz, hogy az egykori Spice Girlből lett Beckhamné fel sem került a Nuts magazin Legszexibb Focistafeleség-listájára. Abigail Clancyt, Peter Crouch angol focista nejét ugyanis ez a magazin ítélte a legszebbnek - igaz, nem a világon, csak a focistanejek között. A 23 éves fehérneműmodell a Britain's Next Topmodell című verseny döntőjéig is eljutott, de a zsűri végül Lianna Fowlerre szavazott. Clancy már gyerekkorában tudta, modell és focistafeleség lesz, határozottsága pedig meg is hozta a maga gyümölcsét: a mellbimbóvillantó modell olyan magazinokban pózolt, mint a Maxim, a Nuts vagy a GQ. És persze végül focistafeleség is lett, mi ez, ha nem a kitartás méltó jutalma?

6. Halle Berry

06

A Bond-lányok között is legszebb színésznőnek gyakorlatilag már tényleg semmit sem kell tennie azért, hogy minden évben legalább egyszer kitüntessék azért, mert nagyon szexi, vagy az volt, de ha épp egyik sem, akkor biztosan az lesz. Halle Berry legutóbb júniusban kapott díjat a Spike TV Guys Choice Awards díjátadón ahol a színésznőt komoly teljesítményért díjazták: azért, mert már 10 éve dögös. Az egygyermekes Berry-ről, akit Esquire magazin 2008 októberében a Legszexibb Élő Nőnek választott, nemrég az a hír járta, hogy talán második gyermekével várandós, de ezeket a pletykákat Berry egy testhezálló, mélyen dekoltált miniruhával cáfolta is.

7. Labancz Lilla

IMG 0950

Az FHM Legszexibb Bombázóját az Álom.net című remekműnek köszönhetjük, na meg a remek PR-gépezetnek, ami hétről hétre rendületlenül küldi a Labancz Lilláról szóló híreket. Ezekből tudtuk meg például, hogy az FHM-nek már több alkalommal is pózoló címlaplányba még Pamela Anderson 12 éves fia is belezúgott, de hát Labancz tudja, hogy most még sok lenne az a 11 év korkülönbség. Így értesültünk arról is, hogy az FHM legszexisebbjének melle félmilliót kóstál, és, hogy egészen pontosan két évvel ezelőtt fújatta fel azokat. Gyakran hallott mondat, hogy a „hírnévre mindenért képes" - hát, Labancz Lilla kis híján vízbe fulladt egy újabb remek sajtóközleményért, július végén pedig zaklatójával került az újságokba.

8. Megan Fox

08

Bár Megan Fox többször is első helyre került a magazinok listáján, de az elmúlt egy év bejegyzéseiben kizárólag olyan jelzőkkel találkoztunk, mind az „örök második" vagy a „,már megint második" Megan Fox. Pedig ő tényleg mindent megtett. Bikinire vetkőzött a GQ-ban, legyártotta a hülyébbnél hülyébb nyilatkozatait, sőt, még egy kis biszexualitástól sem riadt vissza, sőt tudatosan csinálta. Mégsem sikerült. A Transformers színésznőjét idén nem csak Jennifer Aniston nyomta le, hanem Kate Beckinsale is, míg a focistafeleségek között labdába sem rúghatott. Persze csak focistaférj hiányában.